ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δια μέσω του προέδρου του κ. Γιώργο Κοκαβίδη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου μας κ. Ανέστη Μυστρίδη.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ΄ ένα άριστο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα ιατρικής μέριμνας και αθλητισμού. 

Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν την υγεία, τους αθλητές, αλλά και ευρύτερα θέματα...

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους με ήθος και αξιοπρέπεια. Δίνουν καθημερινά τον εαυτό τους για να φανούν χρήσιμοι στους συνανθρώπους τους.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον διοικητή και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής και αιματολογικής πτέρυγας για την ιατρική μέριμνα στα πλαίσια της καλής υγείας των ποδοσφαιριστών με τις προγραμματισμένες μικροβιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ηλεκτροκαρδιογραφήματα για όλη την αποστολή της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για τις ιατρικές υπηρεσίες, την φροντίδα και τον επαγγελματισμό σας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!