Νίκος Θεοδοσιάδης: «Ο δρόμος για την επιτυχία είναι κοντά»!

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του φετινού Πιερικού έδωσε μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με το Λόφο ο Νίκος Θεοδοσιάδης που τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά σε συγκεκριμένo πλάνο και φιλοσοφία με στόχο την άνοδο του Πιερικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Θεοδοσιάδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ.Κοκαβίδη που με εμπιστεύτηκε την ομάδα του Πιερικού, μια ομάδα που με καθιέρωσε σαν ποδοσφαιριστή και προπονητή. Όλοι όσοι δουλεύουμε για τον Πιερικό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο ώστε ο κόσμος να φεύγει κάθε Κυριακή ευχαριστημένος από το γήπεδο. Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία σε βάθος χρόνου να μπορέσει να χτυπήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, με το υπάρχον πλάνο του κορμού με παιδιά της Πιερίας.»

 «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι προσπάθησα αυτές τις πέντε μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα να αλλάξουμε μερικά πράγματα όσον αφορά το σχηματισμό, την φιλοσοφία μας και την επιθετική λειτουργία, νομίζω ότι τα παιδιά σήμερα είχαν διάθεση, είχαν μεγάλη όρεξη για να βγάλουν πράγματα μέσα στο γήπεδα, όλα όσα προσπάθησα αυτές τις πέντε μέρες να τους περάσω, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, νομίζω όμως ότι δεν έχει γίνει ακόμη κάτι, πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να δουλεύουμε, να είμαστε ταπεινοί και κάθε Κυριακή να μπαίνουμε και να καταθέτουμε την ψυχή μας, και θεωρώ ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει ο δρόμος για την επιτυχία είναι κοντά.»......


Σε ερώτηση για πιθανές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας:
«Ήδη βλέπετε ότι και σήμερα κάναμε ορισμένες δοκιμές, δοκιμάζουμε κάποιους ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις για να αξιολογήσω και εγώ το υλικό ακόμη καλύτερα.
Σίγουρα ότι χρειαστεί.. θα το κάνουμε.»

Σε ερώτηση για το τι έχει δει στην ομάδα και πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό:
«Εγώ δουλεύω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, πρέπει να δουλέψουμε αρκετά όσον αφορά την επιτελική λειτουργία γιατί είναι ένα κομμάτι που εύκολα το περνάς σε μια ομάδα, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το επιθετικό και φυσικά το πρέσινγκ που εγώ θέλω σε κάθε ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!