Εφτάρα Πιερικού με σπουδαία εικόνα και αισιοδοξία για τη συνέχεια!

Εφτά φορές βρήκε δίχτυα η ομάδα του Πιερικού στο αποψινό επίσημο αγώνα κυπέλλου ΕΠΣ κόντρα στον Γ.Ολύμπιο Λόφου (7-0). Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη (έκανε ντεμπούτο στο πάγκο) έδειξε πολύ θετικά στοιχεία κυρίως στο 1ο ημίχρονο και ικανοποίησε τους σχεδόν 200 θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Ο ''χορός'' των γκολ για την ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε στο 20' με ένα γκολ-ποίημα του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα που σούταρε αρκετά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει πάνω αριστερά στα δίχτυα του Μπαλαούρα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκουντρουμπής ήταν αυτός που τσίμπησε μια σέντρα από τα δεξιά και με πλασέ φάτσα με το τέρμα έγραψε το 2-0....


Σχεδόν στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου (44') ο Τερζής με κεφαλιά έγραψε το 0-3 έπειτα από σέντρα ξανά από την δεξιά πλευρά ..και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Πιερικός πίεζε αρκετά την εστία του Λόφου με αρκετές ευκαιρίες, σε μια απο αυτές όμως στο 63' ήρθε το αυτόγκολ από τον αμυντικό των ''Λοφιωτών'', καθώς σε σέντρα από τα αριστερά και καθώς θέλησε να διώξει τη μπάλα, αυτή βρέθηκε στα δίχτυα της ομάδας του.


Στη συνέχεια ο Πιερικός έδειξε ότι θέλησε να κρατήσει δυνάμεις, και το παιχνίδι ηρέμησε με τη διαχείριση των Μελανόλευκων, ωστόσο όμως υπήρξαν και κάποια μικρά λάθη σε κάποιες μπαλιές και μεταβιβάσεις. Έγιναν κάποιες αλλαγές από πλευράς Νίκου Θεοδοσιάδη που αποφάσισε να ξεκουράσει τους Γκουντρουμπή-Καραγκούνη-Σαμανίδη και Κατσιαμήτα.

Στο 84' ο Πιερικός άναψε ξανά τις μηχανές και ήρθαν τρία γκολ..αρχικά ο Κραγιόπουλος από τα όρια της περιοχής με σουτ-βολίδα έκανε το 0-5. Και οι Κωστίκος-Παραφέστας έκαναν το 0-6 και 0-7 αντίστοιχα στο τέλος του αγώνα (87'-92').

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Νίκος Θεοδοσιάδης) Παπατολίκας, Τερζής, Κανταρτζής, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Κραγιόπουλος, Τουλκερίδης, Καραγκούνης, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Γκουντρουμπής.

Αγωνίστηκαν και οι Κωστίκος, Παπαδόπουλος, Παραφέστας, Λαμπίρης.

Γ.Ο ΛΟΦΟΥ: (Τσιμπούκας) Μπαλαούρας, Δημάκης, Αρβανίτης, Ίτσιος, Μπαλαούρας Γ, Ίτσιος Δ, Ευαγγελόπουλος, Ίτσιος Κ, Μπαλαούρας Ν, Ναλπαντίδης, Τσιμπούκας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ.Ασλανίδης,Γιαμούζης,Ντασιόπουλος.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS από τον αγώνα:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!