“Πολυβόλο” ο Πιερικός, 10-0 στο πρώτο τεστ στο Λιτόχωρο

Ιδιαίτερα ορεξάτος και… φουριόζος άρχισε στα φιλικά προετοιμασίας ο Πιερικός, κερδίζοντας με το εκκωφαντικό 10-0 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου εκτός έδρας. Φυσικά, το σκορ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και ο Λεωνίδας Μπίλης περιμένει πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα στη συνέχεια για να βγάλει συμπεράσματα. Με τους μελανόλευκους έπαιξε τα τελευταία λεπτά και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός από την Καρδία, Θόδωρος Βερνάρδος.

Χατ τρικ για τους Κατερινιώτες, που χρησιμοποίησαν και τους 23 παίκτες του τωρινού ρόστερ, πέτυχε ο Μπατσαράς, ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Χατζηδίμπας, Σεχολάρι, Καρτσαμπάς, Λαμπίρης, Κραγιόπουλος Μ., Σπαρτιάτης, Κρεμάντι. Για τον Πιερικό ξεκίνησαν οι Κούζας, Λαζαρίδης, Τάχος, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος Στ., Σκλιοπίδης, Καρτσαμπάς, Λαμπίρης, Κραγιόπουλος Μ., Κυπαρίσσης, Σεχολάρι. Έπαιξαν και οι Πατσιογεώργος, Λυκούργος, Κόλα, Πατσιάλας, Γαλανόπουλος, Βερνάρδος, Μαυρίδης, Τσιούχας, Μπατσαράς, Κρεμάντι, Δαδάκος, Σπαρτιάτης. 

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο 11/8, με την Κ20 του ΠΑΟΚ στην Κατερίνη.
Ενώ αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, στόχος είναι να κλείσουν οι θέσεις των εξτρέμ και του 10αριου.

arenafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!