PierikosNews και Katerinisport προχωράνε μαζί!

Κάτι νέο ξεκινάει από σήμερα στην Πιερική αθλητική ενημέρωση. Το PNEWS μετά από 6 χρόνια από την δημιουργία του, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεργαστεί με το κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό σάιτ του νομού, εκεί οπού υπάρχει ολόκληρη η στήλη της αθλητικής Πιερίας.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Από σήμερα PierikosNews και KateriniSport πορεύονται από κοινού, για περισσότερη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε ότι αφορά τον Πιερικό, και όχι μόνο.
Το blog μας θα συνεχίσει να υπάρχει, το υλικό των 6 χρόνων της σελίδας μας θα είναι διαθέσιμο προς όλους, ενώ από εδώ και πέρα η κεντρική σελίδα και οι δημοσιεύσεις θα λειτουργούν ως μεταφορέας στη στήλη του Katerinisport.gr οπού εκεί θα διαβάζετε αναλυτικά όλα τα θέματα του PierikosNews.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε μαζί για τη καλύτερη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας. 

Μείνετε συντονισμένοι..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!