Απορρίφθηκε η ένσταση του Πιερικού!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την ένσταση που κατέθεσαν οι «μελανόλευκοι» κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.Απορρίφθηκε η ένσταση του Πιερικού
Τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου δικαίωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απορρίπτοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Πιερικός κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Καρδίτσας διατηρεί τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε στο γήπεδο απέναντι στους Κατερινιώτες.
Σε άλλες αποφάσεις, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε πρόστιμα σε Επισκοπή και Εθνικό.
Αναλυτικά:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Απορρίπτει την ένσταση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Σ.Φ.Κ. Πιερικός, που εδρεύει στην Κατερίνη κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ, σχετικά με το κύρος του ποδοσφαιρικού αγώνα του 4ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019, που πραγματοποιήθηκε στις 30-9-2018 στο δημοτικό γήπεδο Σοφάδων Νομού Καρδίτσας, μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες Σ.Φ.Κ. Πιερικός και Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ Επισκοπής πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες ΑΟ Επισκοπής και Ιεράπετρας Ο.Φ., στις 30/09/2018 στο γήπεδο Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Εθνικός ΟΦΠΦ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα και του επιβάλλειο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ για αδικήματα που τελέστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. και Προοδευτική Νεολαία στο γήπεδο Καλλιθέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!