ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΙΩΓΑΣ! «Φεύγω σαν κύριος.. είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει»!

Δυσκολεύουν τα πράγματα στον Πιερικό... μπορεί να ήρθε η προχθεσινή νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα συνεχίζονται με άσχημο τρόπο. Σήμερα το πρωί ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές και στο διοικητικό επιτελείο ότι αναγκάζεται να αποχωρήσει θλιμμένος αλλά με ήθος και επαγγελματισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS η παραίτηση του κ.Ζιώγα αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας και την διοικητική αδυναμία της, και αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας είναι δυσαρεστημένο καθώς δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες μεταξύ αυτών και της διοικήσεως.  

Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν και αυτοί σε αποχώρηση...

Σε συνομιλία του PNEWS με τον Μιχάλη Ζιώγα μας επισήμανε... ''Στεναχωριέμαι γιατί δούλεψα πάρα πολύ, βάλαμε την ομάδα σε μια σειρά και είναι πραγματικά κρίμα αυτό που συμβαίνει. Υπάρχουν προχειρότητες σε πολλά θέματα. Ο Ζιώγας για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι έχει ήθος, ήρθε και φεύγει σαν κύριος.''

Πλέον η διοίκηση του Πιερικού καλείτε όσο μπορεί να μαζέψει τα κομμάτια της για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσκολίες, διότι εφόσον συνεχιστούν όλες αυτές οι αντιδράσεις, στο τέλος θα έχουμε άσχημη κατάληψη για τον ιστορικό σύλλογο του νομού.

Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που τρέχουν και ότι συμβαίνει μέσα στις επόμενες ώρες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!