Δυσαρεστημένος ο Λαζαρίδης που απέχει και αποχωρεί!

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο αμυντικός και ένας εκ των έμπειρων ποδοσφαιριστών του Πιερικού Χρήστος Λαζαρίδης απέχει από τις προπονήσεις της ομάδος καθώς εξέφρασε δυσαρέσκεια απέναντι στη διοίκηση που σύμφωνα με πληροφορίες δεν υλοποιεί κάποιες υποσχέσεις που δόθηκαν στην συμφωνία τους. 


Ενδεχομένως και αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή και δεν τα βρούνε οι δύο πλευρές, ο έμπειρος μπακ θα αποχωρήσει από τους Μελανόλευκους.

Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα προετοιμάζεται για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει την εξιλέωση στους Κατερινιώτες έπειτα από το απογοητευτικό ξεκίνημα (2Η-1Ι-0Ν).
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση επιστρέφουν οι τραυματίες Σεχολάρι-Κούζας και ο τιμωρημένος Κραγιόπουλος. Αμφίβολος την Κυριακή στη Θεσσαλία είναι ο Τουλίκας, που έχει θέμα με το δελτίο του (πρέπει πρώτα να συνεδριάσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!