Τέλος ο Βερνάρδος - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του

Ο Θοδωρής Βερνάρδος αποτελεί την πρώτη αποχώρηση από την ομάδα του Πιερικού, και με μήνυμα του μέσω του pnews θέλησε να τονίσει τους λόγους της αποχώρησης, και να ευχηθεί στα μέλη της ομάδας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες
''Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Πιερικού καθώς όλοι ξέρουμε ότι είναι ιστορική ομάδα και μακάρι να ξαναβρεί το δρόμο της και να επιστρέψει στις πιο ψηλές κατηγορίες. Προσωπικά θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα και ήμουν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις μου, κι ενώ ήμουν ο μοναδικός παίκτης εκτός Πιερίας. Μια ομάδα όμως με πολλά προβλήματα διοικητικά και οικονομικά τα οποία άγγιζαν κι εμάς τους ποδοσφαιριστές. Περάσαμε δύσκολο διάστημα γεγονός που στοίχισε στην ομάδα σε αποτελέσματα. Κάποιες φορές ένιωθα ότι δεν είχαμε τη στήριξη που έπρεπε. Η συχνή αλλαγή προπονητών παράδειγμα από μόνη της δημιουργεί αστάθεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και μακάρι να πετύχει τους στόχους της. Επίσης σε όλους τους συμπαίκτες μου υγεία και επιτυχίες. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα καθώς και σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους.''

Το PNEWS εύχεται στον Θοδωρή καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!