Ντεμαράζ μεταγραφών ο Πιερικός που ετοιμάζει ''κανονιά''!

Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Πιερικού, φτάνοντας μέχρι στιγμής τις 9 προσθήκες ποδοσφαιριστών μέσα στο χειμώνα... και ετοιμάζει κάτι ακόμα...

Στόχος των μελανόλευκων με αυτές τις ''ενισχύσεις'' είναι το βάθος και η βελτιστοποίηση του ρόστερ στα σημεία που ήταν αδύναμος. Επίσης να σημειωθεί ότι η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει μια τελευταία αλλά ''δυνατή'' μεταγραφή.

Αναλυτικά οι έξι προσθήκες μετά τους Ναρίνογλου,Ντινόπουλου και Τεμπερεκίδη είναι οι:










  • Γιώργος Ταουσάνης (20 ετών-αμυντικός) Ταλαντούχος στόπερ, έρχεται από τον Απόλλων Λάρισας με θητεία στη Πιερία (Αιγινιακό) και Απόλλων Καλαμαριάς.




  • Χρήστος Κωστόπουλος (22 ετών-αμυντικός μέσος) Αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Πέρνης, έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.




  • Ηρακλής Τοπουζλής (21 ετών-τερματοφύλακας) Επιστρέφει πίσω στον Πιερικό έπειτα από διάλειμμα ενός χρόνου στην Ακαδημία Πλαταμώνα.





  • Παρασκευάς Λυκούργος (20 ετών-δεξι μπακ) Αποκτήθηκε από την ΑΕΛ με συμμετοχές στην Κ20 της Θεσσαλικής ομάδας. Έπαιξε επίσης σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΕ Ποντίων.





  • Γιώργος Ταντής (19 ετών-επιθετικός) Αποκτήθηκε έχοντας κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην 1η κατηγορία της ΕΠΣΠ με την Ακαδημία Πλαταμώνα.





Αύριο Τετάρτη και ώρα 15:00 η ομάδα του Πιερικού θα αγωνιστεί στον σταθμό με τον Εθνικό Κατερίνης για την πρώτη φάση του ημιτελικού της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Στη διάθεση του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι όλες οι παραπάνω μεταγραφικές προσθήκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!