Ντεζαβού για τον Πιερικό!

Η ομάδα του Πιερικού σήμερα βίωσε το ακριβώς αντίθετο από το παιχνίδι της Τετάρτης στη Κατερίνη με το Μακρυχώρι που όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με ο-1, κατάφερε να το ανατρέψει και να κερδίσει με 2-1....
..Σήμερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ιτέα, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ενώ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ναρίνογλου να κάνει το ο-1 58', μέσα σε τρια λεπτά κατάφερε να δεχθεί 2 γκολ από Πλευράς γηπεδούχων [στο 71' και 73'] και να χάσει μια νίκη ή έστω τον βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν πολύτιμοι για τη συνέχεια. 

Για τον Πιερικό έπαιξαν οι Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Σεχολάρι [4Ο' λ.τ Ναρίνογλου], Κωτσιαρίδης, Ντινόπουλος, Κραγιόπουλος, Μηλιώτης.

Προφανές θέμα στα μετόπισθεν ο Πιερικός!

Το είδαμε τη Τετάρτη στη Κατερίνη, σήμερα όμως φάνηκε ξεκάθαρα ότι στην άμυνα του Πιερικού υπάρχει θέμα βάθους και εμπειρίας, εκεί οπού μετά τη φυγή ''Κραγιόπουλου'' είναι ξεκάθαρο ότι λείπει ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά, και εκεί είναι που θα πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το ''κενό''.

Τα γκολ του αγώνα σε βίντεο..

Με Νίκη Βόλου τη Τετάρτη!

Back to back αγώνας για τον Πιερικό που καλείται να αφήσει πίσω αυτή την ήττα και να επικεντρωθεί στο δύσκολο παιχνίδι του Βόλου απέναντι στη δυνατή πρωτοπόρο Νίκη την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!