Σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη ο Πιερικός

Ραντεβού στην «ΕΚΑΒΗ», το Συνεδριακό και Πνευματικό Κέντρο στην Κατερίνη, δίνουν τα μέλη του Πιερικού την Τετάρτη 15 Μαϊου, για την πρώτη γενική συνέλευση ουσιαστικά, με φόντο την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας. Εκτός από τον απολογισμό, ίσως τεθούν επί χάρτου τα πρώτα σχέδια για το «αύριο» των «μελανόλευκων», με την ελπίδα να «θωρακιστεί» η διοίκηση, να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για έναν Πιερικό πρωταγωνιστή και σίγουρα να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, για καλοκαίρι… θρίλερ, όπως τις προηγούμενες σεζόν (ώστε να ξεκινήσει έγκαιρα και χωρίς χρονοτριβή ο αγωνιστικός προγραμματισμός).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Πιερίας, που έχει σταματήσει τις προπονήσεις εδώ και μέρες:
«Το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας ,την Τετάρτη 15 Μαίου στις 7 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο ( ΕΚΑΒΗ ) Κατερίνης ,σε Γενική Συνελευση με θέμα την ενημέρωση για την πορεία του συλλόγου απο τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα.
Σας περιμένουμε όλους.
Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!