Έλαμψαν οι μικροί του Πιερικού κόντρα στην Βέροια (1-0)


Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Πιερικός σε φιλική του αναμέτρηση με τη Βέροια που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 76’ με τέρμα του Σεχολάρι με κεφαλιά. Ο Πιερικός θα μπορούσε να είχε πάρει νωρίτερα το προβάδισμα, ωστόσο στο 26’ ο Ντάνι αστόχησε σε πέναλτι.Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 έχασε στο 82΄ο Πιερικός όταν μετά από καλή επιθετική προσπάθεια των παικτών του Νίκου Γκουλή, η μπάλα έφτασε στον Λόπεζ που σούταρε για να βγάλει με υπερένταση κόρνερ ο Κοτταρίδης.

 

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Συμεωνίδης με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Νίκο Καραϊσαρίδη ενώ 4ος ήταν ο Λάμπρος Παπαργυρίου όλοι από την Πιερία.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλιάδης, Λαζαρίδης (51' Ελευθεριάδης), Γιατζιτζόγλου (75' Βραχνός), Δήμου (75' Καρτσάμπας), Ντόιτσιτς, Λόπεζ, Δεσποτόφσκι, Ίτσιος (75' Κόιτς), Μασάδο (75' Μηχαϊλίδης), Νίκου (51' Κοτσιόπουλος), Ντάνι (75' Σχολάρι).
ΒΕΡΟΙΑ: Τζόναθαν (46' Κοτταρίδης), Σκαθαρούδης (46' Σιμηχανίδης), Τζημογιάννης (46' Ασάνοβιτς – υπό δοκιμή), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Βεργώνης (88' Σούρλας), Μπεζέρα (88' Σίμος), Καλτσάς (86' Παρσόπουλος), Καρλίνο, Γκιγιέρμε (86' Κουκουράκης), Μάνος (46' Παυλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!