Στόχος του Πιερικού ο Δημήτρης Παπαστεργίου

'Ετοιμη για μια ακόμα μεταγραφική έκπληξη δείχνει η ομάδα του Νίκου Γκουλή, μετά την απόκτηση του Παύλου Καθάριου (ήρθε δανεικός από την Ξάνθη και ήδη ξεκίνησε προπονήσεις). Ο λόγος για τον 24χρονο δεξιό μπακ,Δημήτρη Παπαστεργίου,
 που… κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από μισό χρόνο θητείας στην Παναχαϊκή. Ο Παπαστεργίου μάλιστα κατάγεται από το Νομό Πιερίας (Καρίτσα), ενώ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ, Θερμαϊκό, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Ατρόμητο Γεροσκήπου (Κύπρος), Πόντιους Κατερίνης και Αναγέννηση Επανομής. Ο έμπειρος πλάγιος μπακ ενδέχεται να παρακολουθήσει την Παρασκευή το εντός έδρας φιλικό με τη Λάρισα (20:00), αφού ήδη δέχθηκε μια κρούση από τον Πιερικό και είναι αρκετά πιθανό να υπογράψει άμεσα.

Σε τέτοια περίπτωση, ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα καλύψει το κενό στα δεξιά, μετά τη φυγή του Γιώργου Χατζηζήση (για τον Απόλλωνα Σμύρνης) και το «ναυάγιο» με τον Γιάννη Κολοτούρο (επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα τη Γλυφάδα). Βεβαίως, οι μελανόλευκοι συνεχίζουν τις αναζητήσεις για επιθετικό και αριστερό εξτρέμ, ενώ στα αγωνιστικά μοναδική απουσία με την ΑΕΛ θα είναι ο μόνιμος απών, Πλάτων Καρακατσάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!