Καλύτερος ο Πιερικός στο 2ο ημίχρονο (0-1) με ΑΕΛ

Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι η ΑΕΛ επικράτησε του Πιερικού με 0-1 με εκτελεστή τον Νεμπεγλέρα.Από την άλλη πλευρά, από την ομάδα της Κατερίνης ξεχώρισαν κυρίως οι Ντάνι, Φαμπίνιο και Κόιτς. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τους γηπεδούχους έκανε ο Παύλος Καθάριος, ενώ από την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έλειψαν οι Τσίγκας, Σέρεμετ, Μπλέντι, Πόνσε και Πότσι.

Η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 14΄ για τον Πιερικό, με τον Ντάνι να σουτάρει σύρριζα άουτ. Η Λάρισα είχε δοκάρι στο 20΄ σε κεφαλιά του Θάνου Δεινόπαπα, ο οποίος στο 38΄ σούταρε στον Τόλιο. Στο 43΄ το φάουλ του Νεμπεγλέρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 45΄ ο Κώστας Νεμπεγλέρας με σουτ, ύστερα από σέντρα του Παπαγεωργίου, πέτυχε το 0-1 για τους βυσσινί. Στο 81΄ ο Πρίφτης είπε «όχι» στο σουτ του Κόιτς, ενώ το νέο σουτ του Ντάνι έδιωξε ξανά με δυσκολία ο πορτιέρο της Λάρισας. Στο 92΄ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ισπανού Ντάνι για τους Κατερινιώτες ως οφσάιντ.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!