Συζητήσεις με Ξάνθη για Καθάριο


Θέμα ωρών θεωρείται η επόμενη προσθήκη για την ομάδα του Νίκου Γκουλή, που σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com συμφώνησε να «δανειστεί» από την Ξάνθη τον Παύλο Καθάριο.
Ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ, που κατάγεται από την Πιερία, θα αποκτηθεί με υποσχετική για ένα χρόνο. Ο Καθάριος έχει 36 συμμετοχές και ένα γκολ στην κατηγορία με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στους Θρακιώτες είχε 3 παρουσίες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» θα αποκτήσουν δυο ακόμα παίκτες, έναν αριστερό εξτρέμ για το κενό του Πλάτωνα Καρακατσάνη, αλλά και έναν επιθετικό, προκειμένου να υπάρχει… πλουραλισμός και συναγωνισμός στη γραμμή κρούσης. Βεβαίως, ο Πιερικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στους δυο παίκτες και συνεχίζει τις αναζητήσεις.

Εξάλλου, ικανοποίηση επικρατεί στην Κατερίνη για την εμφάνιση (κυρίως των νεαρών) και τη φιλική νίκη κόντρα στη Βέροια, ενώ άμεσα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τεσσάρων-πέντε παικτών που θα παραχωρηθούν με υποσχετική σε άλλες ομάδες (πιθανότατα τους «γείτονες» Αιγινιακό και Βατανιακό). Τέλος, το επόμενο τεστ θα δοθεί την Παρασκευή, εντός έδρας με τη Λάρισα (20:00), ενώ προσεχώς θα δοθούν και άλλα δυνατά φιλικά, με Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Καλλονή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!