Το τρένο δεν Σταματά πουθενά για την Κ17


Άλλη μια νίκη για τους Ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου στην Θεσσαλονίκη, αυτήν την φορά με ''θύμα'' την ομάδα Των αμπελοκήπων με τελικό σκορ 0-3 Αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην πρώτη θέση με διαφορά αρκετών βαθμών Μάλιστα.

Δύσκολο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε  στο γήπεδο του αμπελοκήπου,με της δυο πρωτοπόρες ομάδες να παλεύουν με έπαθλο την πρωτιά του ομίλου.

Ο αγώνας κρίθηκε στης λεπτομέρειες  κυρίως στην δύναμη και στα τελειώματα τον παικτών.Ο Πιερικός με ενα διαφορετικό σύστημα και χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο της ομάδας (Λόγο εξετάσεων πτυχίου UEFA B') μπήκε με το μεγαλύτερο πάθος στο γήπεδο κάτι που τον ευνόησε στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης όπου μετά απο υπόδειξη του διαιτητή για έμμεσο φάουλ στην περιοχή ο Α.Μυσιούδης άνοιξε το σκορ για την  Ομάδα της κ17, με το μοναδικό γκολ να οδηγεί της δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 2ο ημίχρονο το(πρεσινγ)πάθος του Πιερικού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την διψά-θέληση για το 3ποντο και την πρωτιά.
Στα μέσα του 2ου ημιχρόνου σε μια φασά που ξεκίνησε απο την δεξιά πλευρά ο οικονόμου μπήκε με την μπάλα στην περιοχή  έσπασε την μπάλα στον Μπαλαχάτζε ο οποίος με την σειρά του έστειλε την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το 2-0.(το γκολ πανηγυρίστηκε με πρωτότυπο τρόπο ανάμεσα στον μπαλαχάτζε και τον Ελενίδη).Το 2-0 δεν σταμάτησε το τρένο της κ17 και μετά απο ενα 10λεπτο κατοχής μπάλας ανάμεσα στης δυο ομάδες ο Κ.Μυσιούδης με υποδειγματική εκτέλεση φαουλ βρηκε τον Παρσαντανιάν που με την σειρά του και αυτός με εξαιρετικό γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ του αγώνα( Γκολ το οποίο ηταν αφιερωμενο στον τραυματισμένο κρομυδα που ακολούθησε την αποστολή στο δύσκολο παιχνίδι).

** Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουν οι ποδοσφαιριστές της κ17 προς τον Βαγγέλη Τσιαμπέρα που  κάλυψε το κενό του προπονητή για δυο εβδομάδες οδηγώντας την ομάδα σε δυο διαδοχικές Νίκες.

Εντεκάδα: Καραγκίοζης,Καραμήτσιος,Αλία,Α.Μυσιούδης,Ελενίδης,Τσιούχας,
Υφαντής,Οικονόνου,Σταλίκας,Παρσαντανιάν, Μπαλαχάτζε.

Αγωνίστηκαν: Κοσμάς,Φωτιάδης,Παπαδόπουλος,Σαραιλίδης,Κ.Μυσιούδης,
Πουρνάρας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!