4X4 Στην Κατερίνη με Γιαζιτζόγλου και συνεχίζει...


Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις ήττες έμεινε ο Πιερικός ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Θρασύβουλου που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.
Τις θετικές του εμφανίσεις συνέχισε ο Πιερικός στο πρωτάθλημα της Football League καθώς για την 23η αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 του Θρασύβουλου παραμένοντας στη μέση της βαθμολογίας.
Στο 27’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί ωστόσο το τέρμα του Αποστολίδη ακυρώθηκε για φάουλ. Η ανωτερότητα της ομάδας της Κατερίνης απέφερε καρπούς στο 56’ όταν ο Μανίκας έκανε τη σέντρα με τον Γιατζιτζόγλου να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Γιατζσιτζόγλου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ντάνι, Ελευθεριάδης (89’ Παναγιωτίδης), Μπελόσεβιτς (75’ Πολίτης), Μανίκας (83’ Παπατόλιος), Ιορδανίδης, Φαμπίνιο, Νίκου.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός (15’ Μαρούλης), Σύρος, Αρκουμάνης, Αρκάδης, Βλασόπουλος (76’ Καλογιάννης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Σουφλάς, Πάνος, Κακλαμάνος (46’ Σκαματζούρας), Καλαμιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!