Προπονητής του Πιερικού ο Γιάγκου - Τεχνικός Διευθυντής ο Φοιρός


Άμεσα κινήθηκε ο Πιερικός μετά την απομάκρυνση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Έτσι, ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος πραγματοποίησε επαφή με τον Γιώργο Φοιρό (οι Κατερινιώτες είχαν ενδιαφερθεί γι' αυτόν και πριν την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού) και συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί για τη συνέχεια! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος κόουτς θα δηλωθεί σαν Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου. Επίσημες ανακοινώσεις, τόσο για την περίπτωση Φοιρού, όσο και για το "διαζύγιο" με Μιτόσεβιτς αναμένονται την Παρασκευή.

Πώς φτάσαμε στο "διαζύγιο" με Μιτόσεβιτς... 

Παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού αποτελεί ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής που είχε αντικαταστήσει το Νίκο Γκουλή, δεν άντεξε ούτε τρεις μήνες στην τεχνική ηγεσία της κατερινιώτικης ομάδας, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λύνεται λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων αλλά κυρίως της αποκαρδιωτικής παρουσίας του Πιερικού στην πλειοψηφία των αγώνων υπό τις οδηγίες του. Για την οριστικοποίηση του "διαζυγίου" απομένουν τυπικές λεπτομέριες, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται το αργότερο μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Στα αγωνιστικά, χαλάρωμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμοςΚαρακατσάνης και ο τραυματίας Μιχαηλίδης, ενώ αμφίβολος είναι οΚαραγκούνης που έχει χάσει προπονήσεις, λόγω ίωσης. Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!