Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός ΑρχέλαοςΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος 
Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις  5,00 μμ

  Όση ανάγκη έχει ο Πιερικός Αρχέλαος τους βαθμούς της νίκης, τόση έχουν τους έχουν και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων.
  Οπότε θα είναι και πάλι μια μεγάλη αναμέτρηση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και οι καλαθοσφαιριστές της Κατερίνης, θα αγωνιστούν με αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουν μια ακόμη νίκη. Οι τελευταίες νικητήριες εμφανίσεις ότι μπορούν να τα καταφέρουν θαυμάσια, αρκεί να πιστέψουν ότι η νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και σθένος έχει και δυναμική έχει.
   Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εξίσου σημαντικά. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής είναι με αρκετά προβλήματα, με απουσίες βασικών μας παικτών λόγω ασθενειών, αλλά και μαθητικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».
*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πιτσίλκας Μ. και Ξέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!