Φιλικό με Πανσερραϊκό στις Σέρρες σήμερα!

Ένα καλό φιλικό παιχνίδι ακόμη θα έχει την ευκαιρία να δώσει ο Πιερικός αγωνιζόμενος στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.


Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη δίνει το τέταρτο παιχνίδι της μέσα σε μια εβδομάδα αφού προηγήθηκαν αυτά της Αριδαίας, της Ερμιόνης και του Σβορώνου με τον ΓΑΣ.



Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6.30΄ το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με τους Σερραίους να κάνουν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήρια τους στο φίλαθλο κοινό των Σερρών μετά το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι και την ήττα με 2-0 απο τη Δυναμό Τιράνων στο Μπάνσκο.

Έχει κλεισθεί και θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει το φιλικό με Ηρακλή στις 20 Αυγούστου στην Κατερίνη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και με τη Λάρισα, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι ημερομηνιακά δρομολογημένο.

Τι γίνετε με τον Παναγιώτου;

Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε φίλαθλο του Πιερικού, είναι αυτή.... τι γίνετε με τον Κύπριο; Η απάντηση είναι άγνωστη ακόμα, ο Αιμίλιος δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας για άγνωστους λόγους, αλλα σίγουρα κατι θα κρύβεται απο πίσω (αγωνιστικό-προσωπικό ζήτημα), σύντομα πάντως θα λυθεί αυτή η απορία, φήμες ακούστηκαν κιόλας οτι αν δεν αγωνιστεί και στα επόμενα φιλικά, υπάρχει περίπτωση να εχει μια σύσκεψη με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο.

3 σχόλια:

  1. παιδια η ομαδα καλη ειναι αν παρει και 2 τσεκουρια στο κεντρο για να μην περνα τιποτα πισω 8α ειμαστε καλα και με την βοηθεια του Α αντιπροεδρου της επαε και προεδρου μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα ΠΙΕΡΙΚΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Β ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΙΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΚΤΑΡΑ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!! ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΙΝΟΥΜΕ Β ΕΘΝΙΚΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΠΕΣΟΥΜΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!