Σήμερα Πέμπτη ο αγιασμός!!

 Πέμπτη 28 Αυγούστου θα γίνει ο αγιασμός του Πιερικού για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Θα ξεκινήσει στις 17.45΄και μετά θα διεξαχθεί κανονικά η προπόνηση του προγράμματος του Γιώργου Καμπερίδη και των συνεργατών του.


Σκορ πρόκρισης στο Λιτόχωρο με Τύρναβο

Στο Δημοτικό γήπεδο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του Πιερικού και του Τίρναβου.
Αιτία είναι τα έργα που γίνονται στον χλοοτάπητα του Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 9 Σεπτεμβρίου.
Τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Πολωνία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το μυαλό των ανθρώπων του Πιερικού είναι πλέον στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Τύρναβο που θα γίνει το Σάββατο στο Λιτόχωρο.

Χθες έγινε κανονικά η προπόνηση και σήμερα πραγματοποιήθηκε στα βοηθητικά του Ά ΔΑΚ  στις 18:00 με στοιχεία τακτικής.
Ο Πιερικός θέλει σκορ πρόκρισης στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και αν αγωνιστεί όπως έπαιξε μέχρι τώρα στα φιλικά τότε μπορεί  κάλλιστα να το πετύχει.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!