Με Φόντο το Όνειρο...2/2 και Συνεχίζουμε!!


Καλύτεροι οι Κατερινιώτες πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες τους αφού και στην πρεμιέρα είχαν κάνει νικηφόρο πέρασμα από τον Εύοσμο.

Η ομάδα του Κώστα Σαρρή κυριάρχησε στο παιχνίδι και δεν έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να βγούν αυτοί νικητές από την αναμέτρηση του Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης.


Τόσο τα σερβίς όσο και οι υποδοχές λειτούργησαν πολύ καλά για το σύνολο του Κώστα Σαρρή που είδε τους παίκτες του να τελειώνουν εύστοχα τις περισσότερες επιθετικές τους προσπάθειες χωρίς να δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο τους να πάρει εύκολους πόντους.

Το τελικό 3-0 σετ πανηγυρίστηκε από τους φιλάθλους του Πιερικού στις κερκίδες που χειροκρότησαν θερμά την ομάδα τους για τη νίκη.

 Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-18

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαδόπουλος-Κυριακόπουλος

Πιερικός (Σαρρής): Χρυσικός, Αλεξίου, Καλιακός, Καραγιάννης, Γερομιχαλος, Παππάς, Ματσαρίδης, Μπατσαράς. Τσίρκος, Γιατσίδης Α., Γιατσίδης Δ., Σαμαλής.


 Πήγασος Πολίχνης (Γαϊδατζής): Κομητούδης, Κιρινκιρόγλου, Χαριτωνίδης, Μωυσίδης, Αντύπας, Κανελιάς, Γκιούκης, Βελήχας, Ριζόγλου, Ματθαίου, Τζιαβρας, Σταυρίδης.

*Σύντομα θα αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο του αγώνα με εικόνα απο το παιχνίδι, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!