ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (PRE-GAME)

Πιερικός-Ηρακλής (16:00 μ.μ)

Διαιτητής: Α. Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Χ. Παπαδημητρίου (Λάρισας), Σ. Παρασίου (Ημαθίας)

Η ΠΑΕ Πιερικός όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Βέβαια, μικρός αριθμός εισιτηρίων θα κοστίζουν 5 ευρώ, ωστόσο αυτά θα δοθούν σε φίλους των γηπεδούχων. Οι οπαδοί του Ηρακλή θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2, αναμένονται να ταξιδέψουν περίπου 500-600 άτομα.

Η αποστολή του Πιερικού
Δείτε την 20άδα που έβγαλε ο Ζιώγας ενόψει Ηρακλή. Μέσα τα… ερωτηματικά, έξω ο Ντόσης.
cfoot2
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για την πρεμιέρα της Κυριακής με τον Ηρακλή, όπου μέσα στο γήπεδό του θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα.
Ο Μιχάλης Ζιώγας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μάρκοβιτς και Ντόικιτς, οι οποίοι έχουν χάσει τις τελευταίες προπονήσεις και θα φανεί αύριο αν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν βασικοί.
Εκτός έμεινε ο Ντόσης που είναι τιμωρημένος, καθώς και οι Κόιτς, Κατσιαμήτας και Γούτσιος για λόγους τακτικής. Η αποστολή φιλοξενείτε απο σήμερα σε ξενοδοχείο στην Παραλία, ώστε το τιμ και το ρόστερ να είναι συγκεντρωμένο στον αυριανό αγώνα.
Η αποστολή: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Κρουσταλέλης, Νικολίτσης, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Μάρκοβιτς, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Ελιομάρ, Αλεξίου, Σταματής, Μανίκας, Παλιάτσιος.

Πιθανή ενδεκάδα: Πατσιογιώργος, Κρουσταλέλης, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς?, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Μυστακίδης, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Σταματής?.

Με 20 στην Κατερίνη ο Ηρακλής

Οι “εκλεκτοί” του Νίκου Παπαδόπουλου για Πιερικό.
cfoot2
Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε χώρις απρόοπτα και εκπλήξεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους είκοσι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Κατερίνη για την πρεμιέρα (12/10-16.00 ΟΤΕ TV) του πρωταθλήματος κόντρα στον Πιερικό. Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα (11/10) οδικώς και θα διανυκτερεύσει στη Μακεδονική πόλη.
Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Λαδάς, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Κάσσος, Αγγελούδης.
Εκτός αποστολής έμειναν: Ρομάνο, Μπάμπα, Μπαρτολίνι, Παπαθανασίου, Μουχάλης, Ζαμπάζης και οι νεαροί Μπίκας και Καλφούντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!