Σεφτέ με Μανίκα!

Ο Πιερικός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στην Κατερίνη, για την τρίτη αγωνιστική της Football League.

Χρυσός σκόρερ για τους ''μελανόλευκους'' ήταν ο αρχηγός  της ομάδας Ηλίας Μανίκας, ο οποίος στο 49' ευστόχησε από την άσπρη βούλα έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Μυστακίδης από τον Ταταρίδη. Ο Αγροτικός Αστέρας είχε δοκάρι στο 54'... με τον Πατσιογεώργο να είναι και πάλι φύλακας άγγελος του Πιερικού.

Ο Πιερικός την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λάρισα.
 
Αντίθετα το συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρη αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. 

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μάρκοβιτς, Νικολίτσης, Μυστακίδης (79' Μυστακίδης), Μπουζούκης, Γιαννούλης (81' λ.τρ. Κρουσταλέλης), Μανίκας (87' Σταματής). 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Χατζηλιάδης, Κώτσιας (82' Παλάσκας), Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (60' Καθάριος), Βελλίνης, Κρυστάλλης (46' Μίλιτς), Πέεφ, Καρακατσάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!