Το Αποτέλεσμα ο Πατσιογιωργος!!!

Ο Ζιώγας απένειμε τα εύσημα στον νεαρό πορτιέρο του Πιερικού για την απόδοση στην Καλαμαριά.

Ο προπονητής του Πιερικού δήλωσε μετά τον αγώνα της Καλαμαριάς:

«Έχουμε δουλέψει παρά πολύ αυτόν τον καιρό με τους παίκτες μου και αυτό φάνηκε και στον παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά περισσότερο σήμερα με τον Απόλλωνα. Στο σημερινό ματς ήταν μια υπερπροσπάθεια από όλους τους παίκτες μου και ειδικά όταν μείναμε με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. 

Κλείσαμε χώρους και προσπαθήσαμε μέσα στο παιχνίδι. Η φετινή χρονιά έχει πολλά νεαρά παιδιά και θεωρώ ότι ήμαστε σε καλό δρόμο και από την πλευρά των παικτών και από τον πρόεδρο της ομάδας. 

Μια τέτοια προσπάθεια είναι καλή και για τον νεαρό γκολκίπερ μας Πατσιογεώργο αν γίνουν σωστά βήματα θα έχουμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Σίγουρα δεν διαγράφεται η προσπάθεια όλων των παικτών στον σημερινό αγώνα. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο στον Απόλλωνα και στον κ. Γράφα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πατσιογεώργος ανέφερε:

«Σήμερα παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Εμείς δεν ήρθαμε σήμερα για να κλειστούμε πίσω, δεχτήκαμε πίεση από τους αντίπαλους μας και ειδικά όταν μείναμε με 9 παίκτες μέσα στο ματς. 
Αυτός ο βαθμός που πήραμε σήμερα είναι ένας παλικαρίσιος πόντος και πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!