Με το δεξί το πρώτο παιχνίδι του 2015!!

Την καλή κατάσταση την οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε ο Πιερικός ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού Σερρών και καθιερώθηκε στη μέση της βαθμολογίας.

Ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο πρόσθεσε στο φετινό του λογαριασμό ο Πιερικός ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού Σερρών και πήρε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Ελιομάρ στο 42’ κόντρα στη ροή του αγώνα. Το γκολ αυτό αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα της Κατερίνης έτσι ώστε να φτάσει στη σημαντική νίκη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (85’ Παλιάτσιος), Γιαννούλης (92’ Κόιτς), Μπουζούκης, Μυστακίδης, Αλεξίου, Ντόσης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Πλαβούκος (61’ Κρεββατάς), Νικολίτσης (54’ Παναγιωτίδης), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης (70’ Χατζηδημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!