Έλυσε κοινή συναινέσει τελικά ο Ιγκόρ Κόιτς

Παρελθόν αποτελεί για την ΠΑΕ Πιερικός ο Ιγκόρ Κόιτς που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κατερίνης, και σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς την Πύδνα Κίτρους του τέως προέδρου του Πιερικού, Ιωάννη Ντούμου!



Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε να παίρνει κι ένα χρηματικό ποσό το οποίο όμως δε θέλησε να διεκδικήσει. Αντί αυτού ο πρόεδρος της Κατερινιώτικης ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος, άφησε χωρίς καμία αξίωση τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδα της αρεσκείας του.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι χαρισματικός επιτελικός ποδοσφαιριστής κινείται προς την ομάδα του Κίτρους χωρίς όμως αυτό να είναι τελεσίδικο ή επιβεβαιωμένο.

Ο Ιγκόρ Κόιτς θέλησε μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει την ομάδα που τον ανέδειξε για την τελευταία σύντομη συνεργασία τους:


«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για την σύντομη τελευταία συνεργασία μας. Ο Πιερικός ήταν και θα είναι πάντα το σπίτι και η οικογένεια μου. Θεωρώ πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δε μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όπως εγώ θα ήθελα γι αυτό και αποχωρώ συνεχίζοντας κάπου αλλού. Εύχομαι τα καλύτερα στην πρώην ομάδα μου και τους πρώην συμπαίκτες μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!