Χ-αθηκε στο Τελος!!



Ο Πιερικός δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ που διατηρούσε από το πρώτο μέρος, στο 33’ με σκόρερ τον Σταματή, στο στάδιο της Κατερίνης. Η Ζάκυνθος ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ που σημείωσε ο Καλλιβωκάς στο 87'. Ένας βαθμός που την κράτησε πίσω από την ΑΕΛ, στην 4 θέση με 18 βαθμούς.
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Πιερικός, ο οποίος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 11’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελιομάρ έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Αποστόλου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των Κατερινιωτών ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Τρία λεπτά μετά χάθηκε κλασική ευκαιρία, όταν ο Γιανούλης σούταρε, όμως ο Κυριακίδης έβαλε το πόδι και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στο αριστερό κάθετο και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33’, όταν ο Μυστακίδης σούταρε, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε προσωρινά, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Σταματή στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0.
Η Ζάκυνθος ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος. Προσπάθησε να φτάσει στο τέρμα της ισοφάρισης με πρωταγωνιστές του Οικονόμου (53’), Καλλιβωκά (60’). Το κατάφερε τελικά στο 87’, όταν ο Καλλιβωκάς έπιασε το βολέ από το ύψος της μικρής περιοχής και έφερε το ματς στα ίσα (1-1)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (81' Κόιτς), Ντόσης, Σταματής (61' Παλιάτσιος).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο) Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης (72' Παπαδημητρίου), Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ (54' Πιτταράς), Λέκκας (46' Χατζησάββας).
Διαιτητής Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Παπαδημητρίου (Λάρισας)

flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!