ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ : Μας έκανε καλό η αποχώρηση του Κ.ΖΙΩΓΑ !!

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς μιλάει για το νέο προπονητή της ομάδας για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα του Πιερικού αλλά και για την Νίκη φλουρί της νέας Χρονιάς.




P.News: Νέος προπονητής σε συνδυασμό με Νίκη απέναντι στης ΣΕΡΡΕΣ μπήκε η νέα χρονιά για τον Πιερικό, τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα ;

Μετα τις δυο συνεχόμενες νίκες με Φωκικο και Σερρες το κλίμα νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλό και ελπίζω αυτό με την καλή δουλειά να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο. Οσο για τον νέο προπονητή δεν μας επηρέασε καθόλου η αλλαγή, αντιθέτως πιστεύω πως είναι θετικό και χρειαζόταν στην ομάδα.

P.News: Η ομάδα βρίσκετε στην 6η θέση αυτη την στιγμή, είναι ικανοποιητικό αυτό ;

Το οτι βρισκόμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με κάτω τα κεφάλια μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

P.News: Τέλος ένα σχόλιο δικό σου για το πρώτο σου γκολ με την φανέλα του Πιερικού που συνδυάστηκε και με την νίκη.


Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, ευχαριστώ τον θεό που επιτέλους το έβαλα και θέλω να δώσω πολλά μπράβο στον Δημήτρη Γιαννουλη για την ασίστ. Είναι ένα γκολ που μας έδωσε την νίκη και θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!