Τσιτιρόκης: «Έχω πρόταση απο παράγοντες εκτός Πιερίας»!

Αισιόδοξος ο Τσιτιρόκης για Πιερικό.
Τη βεβαιότητα ότι ο Πιερικός θα βρει λύση στα διοικητικά μέχρι τη Δευτέρα (στις 20.00 στην «ΕΚΑΒΗ» η τελική συνέλευση) εξέφρασε με δηλώσεις στην «ARENA PRESS» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης (φωτό), αποφεύγοντας τη λύση του Πρωτοδικείου:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσει και η κατηγορία για την ομάδα, ίσως υπάρχει 1% ποσοστό να παίξει στη Β’. Ως Ερασιτέχνης είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις γηγενών επιχειρηματιών και ευελπιστούμε ότι δεν θα φτάσουμε στο Πρωτοδικείο. Στη Φουτμπολ Λιγκ ίσως είχε νόημα αυτή η λύση, στη Γ΄ δεν έχει λογική και ουσία. Δεν θα αφήσουμε τον Πιερικό να φτάσει ως εκεί. Υπάρχει και μια πρόταση με παράγοντες εκτός Πιερίας, που δεν είχαν ποτέ εμπλοκή στο χώρο». 

Την ίδια στιγμή, ανεπιβεβαίωτα σενάρια θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλο να μην μένει… ασυγκίνητος σε αυτές τις δύσκολες ώρες και τίποτα δεν αποκλείεται για τις επόμενες μέρες (τουλάχιστον να βοηθήσει εξωθεσμικά κάποια κίνηση).


Arenapress

12 σχόλια:

  1. Δεν είχαν εμπλακεί ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά άμα έχουν να βάλουν 300 χιλιάδες καλοδεχούμενοι, είδαμε και αυτούς που ήταν μπλεγμένοι στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι μακαρι να ειναι κατι αξιολογο και να το στηριξουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalodexoumenos eputelous makarei na doume asprei mera ston PIERIKO MAS EINAI ADIKO NA PAME PROTODIKIO !!!!!!:) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σε πιάνει ζαλάδα το κάθε χωριό να ενισχύεται και μεις να μένουμε άπραγοι.Μακάρι να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι είναι κι αυτό που λέει ο ερασιτέχνης πως σίγουρα θα αποφύγουμε το Πρωτοδικειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαβασα καπου οτι σημερινος προεδρος του ερασιτεχνη θελει να απεμπλακη.....οποιος και να αναλαβη διοικηση εμεις ολοι που ειμαστε μελοι θα πρεπει να απαιτησουμε να ειναι σε οποιοδηποτε σχημα γιατι τετοιοι ανθρωποι με τετοια αγαπη για την ομαδα δεν βρισκονται ευκολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι σίγουρος φίλε μου όποια και να είναι η επιλογή, ο Πασχάλης σίγουρα δεν θα αφήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον Ερασιτέχνη... εκτός αν επιλέξει να μπει σε κάποιο σχήμα απο τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ξερετε πως ο Πασχάλης δεν θα μπει σε σχήμα που δεν θα δίνει προοπτική στο σύλλογο. Αυτό εξάλλου έκανε όταν αρνήθηκε να μπει στο σχήμα Μανώλα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως τα άτομα που είχε επιλέξει ο Πασχάλης προ τετραετίας αποδείχθησαν αξιόλογοι συνεργάτες σ' όλα τα επίπεδα στον ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε πόσες φάπες θέλετε όλοι. Σιγά. Σκουπίστε τα σάλια σας ρεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΙΝ ΜΑΝΩΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΙΡΟΚΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!