Τσιτιρόκης: Βρέθηκε αξιόπιστη και δυνατή λυση για τον Πιερικό!

Σε επικοινωνία του PierikosNews με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Πασχάλη Τσιτιρόκη, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι κάτι καλό ''ψήνεται'' για την ομάδα του Πιερικού... 

Ο ίδιος έχει κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσει σε λίγες μέρες, καθώς το διήμερο που πέρασε είχε κάποιες εντελώς διαφορετικές επαφές από ότι περιμέναμε, (δηλαδή για το 10μελες σχήμα που θα ήταν, έκτακτης ανάγκης), κάτι τέτοιο πλέον όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μας διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία λύση για την ομάδα μας, ταρακουνώντας τα νερά στις τάξεις του ποδοσφαίρου της Κατερίνης, καθώς πρόκειται για μια υγιής λύση, που σίγουρα θα είναι αποδεχτή από όλους τους φιλάθλους της Πιερικής κοινωνίας! Ο Πιερικός πλέον όπως μας λέει και ο Πασχάλης Τσιτιρόκης, γλυτώνει τα χειρότερα και σίγουρα μπαίνει στα καλύτερα.... Η Συνέλευση που ήταν να γίνει αύριο Τετάρτη όπως όλοι καταλαβαίνεται, αναβάλλεται, μέχρι έως ότου οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις, και βγει 15μελες σχήμα αυτής της υποτιθέμενης νέας λύσης!

αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τις εξελίξεις, To PierikosNews όπως και τώρα, θα είναι πάντα εδώ να σας μεταφέρει στην πρώτη γραμμή την κάθε είδηση που έρχεται στους ''πρόποδες'' του Πιερικού ποδοσφαίρου!

Μείνετε συντονισμένοι....

17 σχόλια:

  1. Pierikosnews πρώτοι πάντα για τα θέματα του Πιερικου. Από κει και πέρα επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση και μακάρι να βγει αληθινή. Ως προς το τρέξιμο που κάνει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη την ώρα που οι περισσότεροι από μας απολαμβάνουμε τις παραλίες του αξίζουν συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμύθια. Απλά κερδίζουν χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευεις δηλαδη οτι ο Πασχαλης θα γελοιοποιηθει τοσο ευκολα; γιατι να πει κατι τετοιο και στο τελος να μην ισχυει....μετα αμα δεν ισχυει αυτο θα τον περιγελαει ολη η Πιερια

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να διαψευστώ φίλε. Πιερικοί είμαστε όλοι.

      Διαγραφή
    3. Γιατί μπορεί να θέλουν να παίξει η ομάδα στα τοπικά. Και για να γίνει αυτό κερδίζουν χρόνο, έτσι ώστε να φανεί ύστερα ως μονόδρομος η επιλογή αυτή. Αν ο Πιερικός παίξει στα τοπικά, α) καθυστερεί τουλάχιστο κατά ένα χρόνο η επιστροφή στη Β' Εθνική κι άρα ο Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν + 1 χρόνο να καλύψουν τα χρέη τους και β) θα μπορέσει ο Πασχάλης, ο οποίος θα ξαναεκλεγεί Πρόεδρος, να τρέξει την ομάδα, κάτι που δε μπορεί να κάνει στη Γ' Εθνική. Το ότι ο Πασχάλης θα ξαναβγεί Πρόεδρος σε αυτή την περίπτωση είναι σίγουρο μιας και στην επόμενη γενική συνέλευση, θα είμαστε 20 άτομα εκ των οποίων οι 15 θα ψηφίσουν τον Πασχάλη αφού θα είναι η μοναδική λύση.

      Διαγραφή
    4. ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη.

      Διαγραφή
  3. Δηλ. Τι έννοιες κερδίζουν χρόνο. Ποιο το όφελος για μας που δεν καταλαβαίνουμε. Το pieriasport τόσο μικροψυχο είναι, που βάζει σαν σάιτ δημοσίευσης το mikriliga και ενώ και αυτό έκανε copy paste από το pierikosnews που το πρωτοδημοσίευσε από την προηγούμενη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To pieriasport επίσης δεν είδα να κάνει καμία τοποθέτηση για την "αντρίκεια" κίνηση του Μανώλα να κάνει πίσω 20 ώρες πριν την Γ.Σ. που θα τον έβγαζε πρόεδρο. Επίσης πού είναι όλοι αυτοί που γράφανε Μανώλα προχωρα άλλαξε τα όλα τώρα στα δύσκολα; Δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει στο site σας που αποδειδειγμένα νοιάζεται για τον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παρακολουθείτε πολύ PierikosNews μάλλον, πηγαίνετε μια βόλτα στο ρεπορτάζ της τελευταίας συνέλευσης να δείτε πια είναι η άποψη μας για τον Μανώλα και τι θα έπρεπε να κάνει από εδώ και πέρα.

      Διαγραφή
    2. Ποιο pieriasport ρε φίλε, το φυσάει και δεν κρυώνει ο Πεΐδης που την έκανε γυριστή ο Μανώλας. Τόσο σπατουλάρισμα να πάει χαμένο είναι κρίμα!

      Διαγραφή
    3. Τι στόλισμα εχει φάει αυτός ο καημένος ο Πειδης δεν περιγράφεται. Αυτα παθαίνεις άμα ανοίγεσαι...

      Διαγραφή
  5. Σεβομαι τα σχολια ολων οπως σεβομαι και τις ανησυχιες ολων ....απλα θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν τυθετε κανενα θεμα για να κερδισουμε χρονο γιατι δεν υπαρχει λογος να γινη αυτο........επιπλεον σας διαβεβαιω οτι η ομαδα θα παιξει στη γ εθνικη σιγουρα ....και τελος θα ηθελα να πω οτι δεν προκειται ποτε εγω να κατεβασω την ομαδα να παιξει Α τοπικο.....αν ειναι να παιξει η ομαδα Α τοπικο θα γινη σιγουρα χωρις εμενα .....απλα επειδη κατι καλο παει να γινη χρειαζετε ακομη λιγο υπομονη.....

    Τσιτιροκης Πασχαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι ή ομάδα να βρει διοίκηση και από κει και πέρα να πάρουν σειρά τα υπόλοιπα θέματα. Εμείς Πιερικός είμαστε και την ομάδα πρέπει να στηριξουμε, χωρίς γκρινιες και φαγωμαρες από δω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AINTEEE REEE GIATI ARGEITE? PASXALH TI EGINE TOUS EXASES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας βγει επιτέλους κάποια ανακοίνωση γιατί στο ράδιο αρβύλα ακούγονται πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΥΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!