Αδιέξοδο στον Πιερικό!

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΑΝΩΛΑ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

Παραμένει ''ακέφαλος'' διοικητικά ο Πιερικός, με τον υποψήφιο χρηματοδότη Χρήστο Μανώλα να αναλύει στη χθεσινή συνέλευση τους λόγους που κάνει πίσω, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πασχάλη Τσιτιρόκη να ορίζει τελική συνέλευση για τη Δευτέρα, με φόντο τη διοίκηση Πρωτοδικείου.... ΑΝ δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος.

Παραμένει η αβεβαιότητα στους Κατερινιώτες που χάνουν πολύτιμο χρόνο στο σχεδιασμό. Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Χρήστος Μανώλας ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρόταση εμπλοκής του και ότι κάνει πίσω, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας στη χώρα και της δύσκολης κατάστασης. Κάτι που επανέλαβε ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας στη χθεσινή συνέλευση στην Εκάβη, η οποία δεν κράτησε πάνω από 40 λεπτά! Ο Μανώλας βεβαίως σύμφωνα με σενάρια ίσως επανέλθει, αν βρεθεί λύση με τις τράπεζες μέσα στην εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης όρισε ως ημερομηνία για τελευταία συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου και οι επαφές της επιτροπής που συστάθηκε θα συνεχιστούν απο μηδενική βάση με υποψήφιους ενδιαφερόμενους. Αν ως τη Δευτέρα δεν υπάρξει... φως, όλα δείχνουν ότι οι ''Μελανόλευκοι'' θα οδηγηθούν σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, που πιθανότατα θα υποδείξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος (θα βοηθά εξωθεσμικά στο εγχείρημα).


ΑrenaPress

5 σχόλια:

  1. το αδιεξοδο προκληθικε απο την αιφνιδια παραιτηση του κυριου Μανωλα,,,,,δεν γινετε να σε περιμενουν ολοι και εικοσι ωρες πριν τη συνελευση να δηλωνεις παραιτηση,,,,,δηλαδη τη θα επρεπε και τη θα μπορουσε να γινη μεσα σε εικοσι ωρες απο την ωρα που παραιτηθηκε?? πιστευω οτι κατι θα κανουν εκει στον ερασιτεχνη και θα βρεθει λυση για την ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ο ερασιτεχνης πρέπει να βρει ανθρώπους να τρέξουν την ομάδα, Πάντως αυτός που θα αναλάβει πρέπει αυτονόητα να έχει την στύηριξη όλων μας, μέσα σε αυτόν τον οικονομικό ορυμαδό που ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θυσιαστεί για μία ακόμη χρονιά ο Παπαδόπουλος και μερικοί αγνοί Πιερικοί και θα κρατήσουν ζωντανή την ομάδα. Και οι χαζοχαρούμενοι θα τους χειροκροτήσουν, αντί να τους πάρουν με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στο Α τοπικό. Οποίος νομίζει ότι ή ομάδα θαβγει εύκολα από τη λάσπη είναι γελασμενοι. Με το να λέμε ο ένας βρωμαει και ο άλλος θυμίζει θα μείνουμε με τον άσσο στο χέρι. Ο λεφτας Μανωλας έγινε καπνός. Βρείτε επενδυτή εσείς οι αιώνιοι γκρινιαρηδες και θα τον στηριξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!