ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ Α'ΔΑΚ Η Κ15!

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σας ανακοινώνει πως το παιδικό του τμήμα Κ-15 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αγωνιστεί την Τετάρτη 13/4/2016 και ώρα 18:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ομάδα του ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματοςτης ΕΠΣ Μακεδονίας όπου αγωνίζεται
Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως στηρίξουν την φιλότιμη και αξιόλογηπροσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών μας με την παρουσία τους στο γήπεδο. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Φίλαθλοι, στηρίζουμε όλοι τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας και το ΠΑΙΔΙΚΟ του τμήμα       Κ-15.                             
                                                                       Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά μπράβο στον Κώστα τον Κραγιόπουλο, μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
    Ο Πιερικός κέρδισε δίκαια, άνετα και καθαρά 2-1 τον ΠΑΟΔ και προχωρά στους 4 της διοργάνωσης. Το μόνο που με θλίβει είναι ότι δυστυχώς πάρα πολλοί στην Κατερίνη είναι αντιπιερικοί καθώς και τα παιδιά τους....κρίμα γιατί ο Πιερικός είναι καταδικασμένος να είναι η μεγάλη ομάδα του νομούς μας!!!!!!!!!!!!!!! Αρέσει δεν αρέσει....έτσι απλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να λάβουμε υπ όψιν οτι τα παιδια αυτα παιζουν στην θεσσαλονικη με φιλάθλους μονο τους 2-3 γονιούς που ακολουθούν, απέναντι σε δεκάδες αντιπαλους φιλάθλους. Μπράβο και παλι μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στους εφόρους και σ΄ όλο το τιμ της Ακαδημίας. Τέτοιες εμφανίσεις προάγουν το ποδόσφαιρο αυτών των ηλικιών και βάζουν τα θεμέλια για το πιερικό ποδόσφαιρο. Μπράβο παιδιά σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αποδείξατε ότι με υπομονή και δουλειά κατακτούμε το ποθητό αποτέλεσμα. Είστε άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!