Ξανά σε αναβολή για το -6, Χωρίς συζήτηση περί εκκαθάρισης!

Για μια ακόμη φορά, οι διαδικασίες δεν λειτούργησαν και έτσι η δίκη για το θέμα των -6 βαθμών δεν έγινε ούτε σήμερα 19 Απριλίου οπού ήταν αποφασισμένο να γίνει. Πάρθηκε νεα ημερομηνία για τις 10 Μαιου. Επίσης δεν έγινε ούτε για την εκκαθάριση, καθώς δεν υπάρχει λύση. Φως στο τούνελ για την ενδεχόμενη συγχώνευση.

Στην Αθήνα θα κατέβαινε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Πιερικού για να ενημερωθεί για το θέμα της εκκαθάρισης, και για το τι μπορεί να κάνει η ίδια ώστε να βρεθεί μια λύση. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς υπήρξε ενημέρωση ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι και ότι δεν πρόκειται έτσι και αλλιώς να βγει κάτι θετικό περί αυτού του θέματος.

Έτσι η διοίκηση πλέον, και εφόσον προέκυψε και το θέμα συνένωσης στο τραπέζι, άρχισε να καλοβλέπει ιδιαίτερα αυτή τη περίπτωση, καθώς όπως λένε πολλοί στην Κατερίνη.. ''Είναι η μόνη ελπίδα για τον Πιερικό'', καθώς όλοι ξέρουμε και γνωρίζουμε, ότι αν ήταν να ξεκινήσει η εκκαθάριση, θα είχε ήδη ξεκινήσει, αλλά εδώ που φτάσαμε και με τις πιέσεις που ασκούνται απο τον νόμο, τα πράγματα έχουν φτάσει σε τεντωμένο σκοινί για την ομάδα του Πιερικού και για την συνέχιση του.

Θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα κάποιες συζητήσεις για περαιτέρω διερεύνηση στο θέμα συγχώνευση, και στη συνέχεια εφόσον υπάρξουν τελειωτικές αποφάσεις, που αυτές θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, με σημαντικούς όρους και προτάσεις, (π.χ απαιτήσεις τύπου όνομα, έμβλημα, έδρα), θα παρθεί μια άτυπη γενική συνέλευση στην εκάβη, οπού αρχικά και λογικά θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα, καθώς και ομιλία απο τους ισχυρούς άνδρες των δύο ομάδων. 

 Ο κ.Γιάννης Νιώπας απο την μεριά του γνωρίζουμε ότι έχει να πει πολλά πράγματα προς τον κόσμο του Πιερικού και σίγουρα θα λυθούν πολλές απορίες απο τις γνωστές που ήδη ο κόσμος θέλει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ώστε να βγει μια λογική απο το όλο θέμα. Επίσης εκ μέρους του ισχυρού άνδρα του Αιγινίου, πήρε θέση στην προηγούμενη δημοσίευση του PierikosNews, ο κ.Νίκος Παππάς (γεν αρχηγός Αιγινιακού και πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού).. και δήλωσε ότι: ''Ο Αιγινιακός δεν πουλούσε, δεν πουλάει, και δεν θα πουλήσει το ΑΦΜ του σε καμία ομάδα, στόχος του κ.Νιώπα και δικός μας είναι να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο της Πιερίας, και μόνο αυτό!''.

Αναμένονται οι εξελίξεις λοιπόν, και το PierikosNews θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας αυτές τις κρίσιμες ημέρες..

Μείνετε συντονισμένοι...

12 σχόλια:

  1. Έχει πλάκα το σάιτ του Μπάμπη που πήρε απόψεις που διατυπώνονται στο pierikosnews έκανε έναν αχταρμα αυτών και έβγαλε την αποφαση πως δεν θέλουμε τη συνένωση και είμαστε εχθροί του Πιερικου (ενώ αυτός ειναι) μάλιστα έβαλε και την άποψη του Γ. Αρχηγού του Αιγινίου χωρίς να αναφέρει την πηγή. Μία και καλή Μπάμπη οι απόψεις τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους είναι θετικες, όμως είναι και διστακτικός γιατί αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα είναι αρκετά θολά. Πάντως να ξέρεις πως οι φίλοι του Πιερικου συμφωνούν σε κάθε ενέργεια που έχει σκοπό να κάνει μεγάλη την ομάδα και μένουν Πιερικοι όχι μόνο όταν η ομάδα είναι στα καλύτερά της, αλλά και στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδράκο, σε έχουμε πάρει χαμπάρι.
      Άστο μη το συνεχίζεις, τα έχεις κάνει όλα αχταρμά όπως πολύ σωστά λες κι εσύ. Τον ξέρουμε τον Μπάμπη και πολύ καλά στα γράφει.
      Οπως ξέρουμε και εσένα και καταλαβαίνουμε εύκολα τι θέλεις να κάνεις απο τον τρόπο που γράφεις. ΜΠΑΜ κάνεις.
      Είσαι ένα άσχημο και ατιμωτικό για τον Πιερικό παρελθόν.
      ΤΡΆΒΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...

      Διαγραφή
  2. Ο Μπάμπης παιδιά ήταν ξεκάθαρος, δεν αναφέρεται φυσικά στον υγιή φίλθαλο κόσμο του Πιερικού που ξέρει και γνωρίζει ποιο είναι το σωστό και το καλό για την ομάδα. Άλλωστε το λέει και ο τίτλος, οι γνωστοί άγνωστοι είναι το πρόβλημα. Τα φαντάσματα του παρελθόντος όπως τους λέμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΚΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΟΟΥΟΣΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφηστε επιτελουσ την ομαδα να προχωρησει ρε φαντασματα καλα σασ τα γραφει. ριμαξατε το ποδοσφαιρο τησ κατερινησ καταδικαζοντασ την ομαδα να παιζει με ολα τα χωρια και να παλευει να μη διασυρθει. φαντασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oust kopries figete afiste tin omada na bri ton dromo tis makria apo ta lamogia pou tin erixan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. parto xampari gorila. telioses. ftanei to kako pou ekanes ston pieriko mas. fige xiliometra makria kai mi xanaperasis oute exo apo to gipedo. ftanei exis ginei aidiastikos kai anipoforos pleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ανεγκέφαλα μοσχάρια, οι πρώτοι που θέλουνε να πάρει τα ινία ο Νιώπας και να κάνει μια νέα ομάδα στην Κατερίνη, είναι όλοι οι προηγούμενοι που θέλουν έτσι να σβήσουν όλες τους τις αμαρτίες και όλα τους τα χρέη.
    Ή μήπως έχετε την αφέλεια πως θα έρθει ο Νιώπας να αναλάβει τα χρέη τους;
    Μη τα βάζετε με δαύτους γιατί λαχταράνε τον Νιώπα σαν μεσία, σαν τον άνθρωπο που θα τους βγάλει από την κόλαση.
    Ο πρώτος κερδισμένος από την υπόθεση του Νιώπα θα είναι ο δικηγόρος και οι προστατευόμενοι του
    Α και κάτι ακόμη γιατί το ξέχασα.
    Ο πρώτος επίσης ου θέλει να σβήσει το όνομα Πιερικός είναι η αφεντιά του.
    Ελπίζω να το καταλάβατε καλύτερα τώρα.
    Άντε γιατί γίνατε κουραστικοί μέχρι να το καταλάβετε μπουμπούνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτίθεσαι ΦΥΓΕ!

      Διαγραφή
    2. Εσυ ο μοσχαρης πιο επάνω...
      Εδώ στην Ελλάδα ζεις?
      Απο νομους και δίκαιο μεσανυχτα???
      χαχα...ασε τα ανεκδοτα και χασου...άσχετος εισαι
      Η ομάδα και πάλι Πιερικός θα λέγεται.
      Αλλά αυτή τη φορά και θα είναι!!

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΔΗ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ
    ΧΑΣΟΥ ΡΕ
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ
    ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΌΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ
    ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΥΠΝΕΜΟΥΣΧΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι γραφει ρε πιαδια αυτος. Όλοι οι ξερωλες εδώ έχουν μαζευτεί. Που τους βρίσκει ο αρκαν και τους βάζει να πετάνε τη χαζομαρα τους χωρις να ξερουν τι γράφουν.
    Σπασμοδικές κινήσεις κάνει, τα ΄χασε ο χοντρος. Ξέρει ότι είναι πια ένα κακό παρελθόν για τον Πιερικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!