''Θετικός'' ο Πιερικός στο Βελεστίνο!

Αν και η ομάδα του Ρήγα Φεραίου προγήθηκε και πήρε αέρα δύο τερμάτων με τον Κορέτα, ο Πιερικός κατάφερε στη συνέχεια να ισορροπήσει το παιχνίδι με το τελικό σκορ του αδιάφορου βαθμολογικά αγώνα 2-2. Οι σκόρερς της ομάδας μας, οι Κωνσταντίνου και Κατσιαμήτας. Πάντως η εμφάνιση της ομάδος μας, αν και σε έναν αδιάφορο αγώνα, έδειξε σοβαρότητα και έπαιξε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο Ρήγας Φεραίος είχε την πρώτη καλή φάση με σουτ του Κορέτα στο 5' που έδιωξε σε κόρνερ ο Φιρινίδης και έφθασε νωρίς στο πρώτο γκολ. Στο 11ο λεπτό, από πάσα του Πάσχου, ο Κορέτα με διαγώνιο σουτ από δεξιά στη γωνία της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Ένα σουτ του Καράμπελα στο 19' δεν απείλησε τον Κεφαλά και λίγο αργότερα το 2-0. Συγκεκριμένα στο 21' από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Σέττος βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Πιερικού και ...έδωσε το γκολ στον Κορέτα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα μακρινό σουτ του Αποστολίδη δίχως στόχο και στο 28' μείωσαν όταν από λάθος του Γκάγκα, επωφελήθηκε ο Κωνσταντίνου που σκόραρε για το 2-1. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός μπήκε καλύτερα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 47' ο Δαδάκος βγήκε μόνος απέναντι από τον Κεφαλά αλλά αστόχησε, στο 48' ύστερα από κόρνερ, σουτ του Πέεφ έφυγε λίγο άουτ και στο 58' σέντρα-σουτ του Κουρούπη απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου. Στο 62' ο Κατσιαμήτας πέρασε αλλαγή στον αγώνα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σημείωσε την ισοφάριση. Πέρασε τον Κεφαλά και πλάσαρε σε κενή εστία. Από εκεί και πέρα, έπεσε ο ρυθμός. Το τελικό 2-2 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τους "μελανόλευκους" κόντρα σε αντίπαλο που έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο φέτος. Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στους 42 βαθμούς άνετος και την επόμενη αγωνιστική θα συναντήσει την ομάδα του ΑΕ Καραισκάκη οπού ουσιαστικά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της, καθώς η ομάδα του Αιγινιακού του έκλεψε την δόξα.
Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας (68' Αποστολίδης), Σπαθής, Γούτσιος, Τσίπη, Χατζής (68' Γουτούλης), Πάσχος, Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος (73' Λάμπρου).

Πιερικός: Φιρινίδης (46' Γκεβρέκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Αποστολίδης, Δαδάκος, Καράμπελας (62' Κατσιαμήτας), Τσιώλης (46' Πέεφ)
Απο εκεί και πέρα, αύριο ξεκινάει το κρίσιμο 3ημερο της διοίκησης του Πιερικού, που θα παλέψει για τα θέματα του -6 και της εκκαθάρισης. Παραμείνετε κατα τη διάρκεια της εβδομάδας στο PierikosNews για έγκυρη ενημέρωση επι του θέματος.
Αν όλα κυλήσουν σωστά και έτσι όπως περιμένουμε, το PierikosNews στο τέλος της εβδομάδας θα σας ενημερώσει πρώτο για ένα σημαντικό θέμα για την ομάδα μας, που αφορά το μέλλον της. Φυσικά πρώτα περιμένουνε να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα εκκαθάρισης.

23 σχόλια:

  1. Pierikosnews, μιας και για μας ουσιαστικά έληξε το πρωτάθλημα, από δω και περα θα μας ενδιαφέρουν ειδήσεις για το μέλλον της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που θέλουμε να δημοσιοποιείς διασταυρούμενες πληροφορίες και όχι "ψιθυρους" που ακούγονται από ανευθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιθύρους ακούμε έξω στις πιάτσες. Εδώ ότι μπαίνει είναι μέσα απο επίσημες πηγές και διασταυρώνεται.

      Διαγραφή
  3. Η ομαδα τα καταφερε παρα τα εμποδια που εβαλε η προηγούμενη διοικηση με τους -6 τωρα αυτη η διοικηση εδωσε ενα μηνυμα πως οσες τρικλοποδιές και να της βαλουν παντα θα στέκεται ορθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο πράγματα επειγουν. Το πρώτο είναι ή εύρεση χρηματοδοτών και το δεύτερο είναι ο άμεσος προγραμματισμός για την επόμενη περιοδο, εάν είναι δυνατόν και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε μεγάλε;
      Έχει κι άλλα παιδιά η μάνα σου εκτός από σένα, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χαθεί το είδος;
      Ήταν ολοκληρωτικά ασύλληπτη η πρόταση σου!!!!

      Διαγραφή
  5. Ποπω η βλακεία εδώ πάει σύννεφο. Ο φίλος πιο πάνω εξέθεσε ττην άποψη του και ο άλλος σχολίασε αρνητικά το αυτονόητο. Ρε φίλε έχεις κάτι δικό σου να μας πεις ή η νοημοσύνη σου φτάνει μέχρι να σχολιάζεις τα λεγόμενα των άλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ 12.11 ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΣΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι θα πρέπει την άποψη μας ελεύθερα παιδιά. Η άποψη του καθενός μας εδώ μέσα είναι ελεύθερη όταν δε βρίζει ή θίγει τον οποιονδήποτε.
    Και να πώ και κάτι άλλο. Κάνουμε σα να μιλάμε για διαφορετική ομάδα και είμαστε αντίπαλοι φίλοι της με απίστευτες αντιπαραθέσεις εδώ μέσα. Δηλαδή αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με κάποιον άλλον δεν είναι Πιερικός, δε τα λέει καλά και κάτι απίστευτες ατάκες που δείχνουν ότι δε μπορούμε να συνεννοηθούμε ή έχουμε να χωρίσουμε κάτι.
    Είναι απίστευτο αυτό.
    Όσο για σχεδιασμούς επόμενης χρονιάς κλπ, ας τα αφήσουμε αυτά. Δεν υπάρχουν. Σχεδιασμοί γιατί? Για να τρέχουμε πάλι χωρίς νόημα στα κουτσοχώρια? Και να γίνουμε ομάδα Γ΄Εθνικής επειδή αυτό συμφέρει κάποιους? Δε νομίζω ότι είναι αυτό το μέλλον του Πιερικού. Δεν είναι ούτε Κεσσάρεια ούτε Κίτρος να σκέφτεται έτσι την ώρα που αντί για τον Πιερικό θα παίζει στη Β΄Εθνική ο Αιγινιακός εκπροσωπώντας την Πιερία. Και με έναν Πιερικό χωρίς παρόν και μέλλον αφού για να κάνει κίνηση να ανεβεί θα πρέπει να πληρώσει όποιον μιλάει...Ελληνικά με τόσα που έκανε ο ακατανόμαστος και η παρεούλα του. Και μην ακούω για εκκαθάριση και ιστορίες θερινής νυκτός γιατί θέλει λεφτά. Πολλά λεφτά όχι 100 και 200 χιλιάρικα. Λεφτά με τσουβάλια μάγκες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τι να τους απαντήσω αυτούς από πάνω αφού όταν πάνε στις γενικές συνελεύσεις του Πιερικού κάθονται σα χαϊβάνια κι ακούνε τις παπαριές του καθενός.
      Είναι φανερό ότι οι τωρινοί με τους πρώην τα κάνανε πλακάκια οπότε ότι κι αν αποφασίσουν είμαστε πολύ λίγοι, δηλαδή πολύ μικροί για να τους αντισταθούμε.
      Θα κάνουνε ότι είναι καλό για το δικό τους το συμφέρον κι όχι για το συμφέρον του Πιερικού.
      Αν είναι να φτιάξουν μια ομάδα δυνατή στο νομό, τότε πολύ απλά αυτή δε θα λέγεται Πιερικός.
      Κάτι δηλαδή όπως η Κέρκυρα που στα χαρτιά λέγεται Κασσιόπη
      Αν αυτό δε λέγεται παραχάραξη τότε ας μας πούνε οι στούρνοι από πάνω πως πρέπει να την ονομάσουμε;
      Θα δείτε πως όλα αυτά τα κουρκούτια εδώ μέσα θα αποδεχτούν τη νέα κατάσταση και θα λιβανίζουν αυτούς που βρίζανε.
      Ο Πιερικός δε πήγε μπροστά γιατί έβαλε μπροστά τους τυχοδιώκτες και πίσω τα γίδια.
      Ευτυχώς που υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης που είναι χειρότεροι από μας και καλυπτόμαστε.
      Και μιας που μίλησα τυχαία για τον Άρη της Θεσσαλονίκης έχω να σας πω ότι εκκαθάριση δε κάνει, ακόμα κι αν κατεβάσει τον Αβραάμ Πάπα!
      Δεν είναι πρόβλημα για τον Καρυπίδη να δώσει 2 εκ στον γείτονα να παίξει με τον ΑΦΜ του κι αυτός με τη σειρά του να ζητήσει να γίνει αφεντικό μας.
      Αυτό δηλαδή που βρίζουμε ακόμη και σήμερα αύριο να το γλείφουμε.
      Γι αυτό σε συμβουλεύω μη γράφεις εδώ μέσα γιατί ο σανός πάει σύννεφο.
      Πιστεύω πως μπήκες στο νόημα

      Διαγραφή
  8. Καλά ρε έχουμε εδώ μέσα έναν χαλβά να μας λογοκρίνει τι λέει ο καθένας; Άντε ρε πήγαινε στο χωριό σου και ασχολησου με την ομαδουλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνος σου λογοκρίνεσαι με τις παπαριές που λες.
      Όσα δε φτάνει η αλεπού τα στέλνει στο χωριό

      Διαγραφή
  9. Φιλαρακο εισαι λιγο ασχετος. Η εκκαθαριση δεν θελει πολλα λεφτα οπως μας γραφεις. Αυτο ειναι η αποπληρωμη των χρεων που οντως χρειαζεται αρκετα χρηματα. Η εκκαθαριση ειναι η προσωποποιηση των χρεων. Δλδ φευγουν τα χρεη απο το Αφμ της Παε Πιερικος και πανε σε διαφορα φυσικα προσωπα παλιους ( πρωην προεδρους ο καθενας με το μεριδιο που του αναλογει). Αυτη η διαδικασια δεν χρειαζεται πολλα λεφτα. Οποιος επιθυμει να φτιαξει μια ισχυρη ομαδα με μεγαλο μπατζετ που θα το πληρωσει και δεν θα καθεται για ψιλαδουρες σε καθε χωριο τοτε πληρωνει και αυτο το ποσο και δεν εχει αναγκη κανεναν. Αλλιως ψαχνουμε προφασεις για μια επαναληψη της φετινης σεζον. Ο πρωταθλητισμος θελει τσεπη και οχι διαχειρηση εσοδων. Αυτα γινονται στα τοπικα σωματεια του ερασιτεχνικου. Αν θελεις να εισαι διοικηση σε μεγαλο σωματειο εχεις και μεγαλες υποχρεωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia pes mas twra exupnakia se poious akribws tha pane ta xreh tis PAE kai poios einai autos pou tha tolmisei na tous ta xrewsei???
      Magkako e magkako

      Διαγραφή
  10. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο @ΡΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ton arkan ton proskinouses kai tha ton proskinas panta giati exei tin ikanotita edw mesa na sas paizei olous sas sta daktila kai malista tou enos xeriou xwris na xreiazetai kan to deutero tou xeri.
    An eseis kataferetai na steiletai ston prwsopiko logariasmo tou arkan estw kai ena eurw tis PAE, ego tha vgo sti plateia gumnos.
    Kai de xreiazetai na saw pw poiow eimai afou tha me deite sti plateia an to petixete. Papares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλακας είναι με περικεφαλαία, αυτός που θα μας λέει τι πρέπει να γράφουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τον έβαλαν ακόμα μέσα. Άντε ρε πήγαινε στο χωριό σου να πουλήσεις εξυπνάδα. Θα μας υποδείξεις και τι θα γράφουμε.Ρε ουστ από δω στα τσακιδια. Ή ομάδα θελεις δε θέλεις θα βρει το δρόμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράψε όπως θέλεις κι ότι θέλεις, αλλά να ξέρεις ότι κάνεις μπαμ με τη συμπεριφορά σου ότι είσαι μεγάλο κριάρι
    Με τα κέρατα στριφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός ο ηλίθιος δεν βαρέθηκε να γράφει συνέχεια ηλιθιότητες. Φαίνεται φτιάχνεται με το μπενιλικωμα που τρώει. Άρα είναι και μαζωχιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε pierikosnews, εσύ καλά κάνεις και προσπαθείς να ηρεμήσεις τα πνεύματα, όμως τόσος κόσμος που κραζειέναν βλακα δεν πιστεύω να έχει άδικο. Ένας είναι αυτός που οτιδήποτε γράφεται για την ομάδα προσπαθεί να το απαξιωνει. Άρα ή είναι αντιπιερικος ή είναι προσκολλημένος σε προγενέστερες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίδες, μαλώνεται για ένα θέμα που απο ώρα σε ώρα θα ακυρωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!