Συνάντηση κορυφής Νιώπα-Ντούμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PierikosNews, τα ''μαγειρέματα'' συνεχίζονται στη Β.Πιερία, με την  πρόταση της συνένωσης προχωράει με γρήγορους και προσεκτικούς ρυθμούς, ώστε να έρθει ολοκληρωτικά και σωστά στη συνέλευση της Εκάβης. 
Συνάντηση κορυφής Νιώπα-Ντούμου την επόμενη εβδομάδα ώστε να πλασαριστεί στην μεγάλη και Ιστορική για το Πιερικό ποδόσφαιρο συνένωση που πρόκειται να συμβεί,

και να πεισθεί ο ισχυρός άνδρας της Πύδνας Κίτρους και πρώην του Πιερικού,  να φτάσει με τη συμμετοχή του η συνένωση στην κορύφωση της και να γίνει καταλυτική στην Εκάβη.

Άν πάντως συμβεί αυτό και καταφέρει να πειστεί ο κ.Ντούμος στην ιδέα που έχει ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού (πού και αυτή στηρίζεται απο την διοίκηση του Πιερικού), θα μιλάμε για ένα μεγάλο μπαμ, όχι μόνο για τον ίδιο τον Πιερικό οπού θα αλλάξει σελίδα (και πάλι με ασπρόμαυρα γράμματα) αλλά και ολόκληρο το Πιερικό ποδόσφαιρο.

Καθώς όπως καταλαβαίνεται, εφόσον οι συζητήσεις και τα μαγειρέματα πιάσουν τόπο, η ισχυρότερη ομάδα του νομού θέτει αυτόματα, καθαρά και χωρίς κανένα χρέος πίσω της, νέους και ελπιδοφόρους στόχους πάντα ως πρωταγωνιστής..

Αναμένουμε λοιπόν, την ιστορική και ταυτόχρονα καταλυτική συνάντηση οπού θα κρίνει πολλά..

Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews, για όλες τις κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας..

PierikosNews

4 σχόλια:

  1. Μακάρι να πάνε όλα καλά, και το σύνθημα της ομάδας να μην είναι μία πόλη μία ομάδα, αλλά ένας νομος μία ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μετά την Ανάσταση, να έχουμε και ανάσταση του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι καλύτερο έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στο Πιερικό ποδόσφαιρο και με Ναυαρχίδα την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας.
    Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι απλά λύσεις. Άλλες καλές, άλλες μίζερες. Αυτό όμως είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει. Το τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν πάνε όλα καλά και βρεθεί λύση στη συνένωση της Β. Πιερίας με την Κατερίνη, θα ήταν τέλειο να υπάρχει και εκπρωσοπος στο Δ.Σ. και από τη Ν. Πιερία για να μιλάμε ένας νόμος μία ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!