«ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΟ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ»!

Έντονη φημολογία θέλει στη δυνατή... ομάδα που ετοιμάζεται διοικητικά, να δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στα κοινά του Πιερικού, ο παλιός γνώριμος και νυν αφεντικό της Πύδνας Κίτρους, Γιάννης Ντούμος, για... ασυναγώνιστο κράμα και στόχο τη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!
Συνέχιση του άρθρου ArenaPress

24 σχόλια:

  1. Εάν γίνει συνένωση όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων της Πιερίας, αυτομάτως γινόμαστε φαβορί για άνοδο στην Α'. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας γίνει αυτό να δούμε ξανα γήπεδο με 5 χιλιάδες κόσμο και απευθείας ανόδους μέχρι το τέρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΗΝ !!!!!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε εγωισμός, παλιές κόντρες και κάντε αυτό για το οποίο θα μείνετε στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πιερίας. Ισχύς εν τη ενωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο στη σκεψη εχω ανατριχιασει απλα καντε το ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!! οι μεγάλοι ηγέτες παίρνουν μεγάλες αποφάσεις. Μία ομάδα στην Α' να βγει η Πιερία από τη μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να βάλει Ο Θεός το χέρι του!!
    Θα ξαναδούμε ΠΙΕΡΙΚΟ και ποδόσφαιρο στην περιοχή μας στον...ΟΛΥΜΠΟ!!
    Με τις ευχές και τη συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους ξενιτεμένους παίκτες μας που παίζουν σε άλλες ομάδες να πάρουμε, κάνουμε ρόστερ για ψηλά, τόσο ψηλά που δεν τολμώ να σκεφτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΜΕ......Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ;
      ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΗΛ/ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 10.000ΕΥΡΩ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Η ΠΑΕ ΔΗΛ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΓΣ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣ.

      Διαγραφή
  10. Στη ΓΣ πρέπει να έρθουν τα θέματα προετοιμασμένα με τρόπο που θα είναι εξασφαλισμένη η ομοφωνία.
    Το κυρίαρχο θέμα είναι η έναρξη της διαδικασίας της εκκαθάρισης με τον διορισμό εκκαθαριστών, την αμοιβή τους και το χρονοδιάγραμμα λήξης.
    Με τη βούληση όλων των παραγόντων που θέλουν πραγματικά να σύρουν μπροστά των Πιερικό, η εκκαθάριση είναι υπόθεση το πολύ δύο μηνών.
    Ελευθερώστε επιτέλους τον Πιερικό και μη τον παραδίδετε ημιθανή σε χέρια ανθρώπων που δεν τα έχουν πρώτα ξεπλύνει από αμαρτίες!
    Θα έχετε πολύ μεγάλη ευθύνη όσοι πάρετε αποφάσεις «ελαφρά τή καρδία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω ακούσει πως ο ερασιτέχνης με το νέο νόμο επιβαρύνεται με το 30% των χρεών της ΠΑΕ. Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δηλ. ή εκκαθάριση θα είναι απαγορευτική για κάθε ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη τύφλα σου άκουσες

      Διαγραφή
    2. Φτάνει ρε παιδιά εδώ μέσα με τον κάθε άσχετο. Φτάνει.

      Διαγραφή
    3. Με το νέο νόμο ο ερασιτέχνης επιβαρύνεται με το 10% των χρεών της ΠΑΕ που οφείλει σε τρίτους (ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ κλπ)
      Δεν υπάρχει 30%.
      Είναι όμως επίσημο και πέρα για πέρα τσεκαρισμένο ότι απο τα συνολικά χρέη της εκάστοτε ΠΑΕ, σε όποια κατηγορία κι άν παίζει (Σούπερ ή Φούτμπολ Λιγκ) ή άν σε κατάσταση εκκαθάρισης ή αναμονής όπως είναι η δική μας, το 10% επιβαρύνει στην προκειμένη περίπτωση τον ΣΦΚ.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ ότι ο 11:24 είναι άσχετος και επικίνδυνος.
      Το ΙΚΑ δε γνωρίζει ποσοστά, αλλά μόνο υπεύθυνους εξ ολοκλήρου. Το ποσοστά είναι για τα κορόιδα που στο τέλος πληρώνουν το μάρμαρο!

      Διαγραφή
    5. Καλα μην νομίζεις κι εσυ οτι είπες καμία εξυπνάδα. Χειρότερα τα έκανες.

      Διαγραφή
    6. Η εξυπνάδα ανήκει σε όλους εκείνους που σκόπιμα έφεραν την κατάσταση στο σημερινό μπέρδεμα. Με εξαίρεση τον χοντροπόντιο, που ήταν έξυπνος δε θα ήταν χοντροπόντιος.

      Διαγραφή
    7. Κι εσυ το τερμάτισες τωρα.

      Διαγραφή
  12. Pierikosnews μας αναψες φωτιές. Μπαίνουμε κάθε λίγο στο σάιτ για να δούμε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της συνένωσης. Ρώτα, μάθε και ενημέρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να γινόντουσαν όλα γρήγορα και να υπήρξαν συμφωνίες ωστέ να έχουμε και εμείς θέματα. Πρόκειτε για ενδεχόμενη συνένωση και συζητήσεις σοβαρές που θα καθηλώσουν και θα μείνουν στην ιστορία. Δεν γίνονται όλα τόσο γρήγορα θέλει χρόνο και αποφασιστικότητα. Αλλά να είστε σίγουροι ότι όταν πάντα υπάρχει κάτι θα το ενημερώνεσται πρώτοι!

    Υπομονή παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με το νέο νόμο που φέρνει ο Κοντονής, πέρα από το ποσό που θα απαιτείται από τον ερασιτέχνη, καθιερώνεται και η τριετής ππαραμονή του σωματείου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο λόγος που ο ερασιτέχνης τρέχει την εκκαθάριση για να προλάβουμε τον νέο και αυστηρότερο νόμο. Τώρα για τα δημοσιεύματα περί συνένωσης αν ισχύουν θα πρόκειται να κάνει αίσθηση πανελλήνιως γιατι θα σχηματιστεί μία παρά πολύ μεγάλη και ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα. Μακάρι να δούμε να δημιουργείται ένας ποδοσφαιρικός γίγαντας στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!