*ΑΠΟΦΑΣΗ PIERIKOSNEWSblog*

'''Η μεγαλύτερη επανάσταση στην Ελλάδα είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου..'''


*ΑΠΟΦΑΣΗ PIERIKOSNEWSblog*

Επειδή έχουμε πλέον φτάσει στα όρια των ΑΠΕΙΛΩΝ(!) απέναντι μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την κοινοποίηση ανωνύμων σχολίων. ΑΛΛΑ απο εδώ και πέρα τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια θα ελέγχονται αυστηρότατα. Απαγορεύονται σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης ΔΕΝ θα περνάνε κακοπροαίρετα σχόλια, και τα σχόλια αρνητικής κριτικής απέναντι στην ομάδα και στην διοίκηση της.
Οποιαδήποτε εξύβριση-παράπονο-μιζέρια και κακοπροαίρετη κριτική θα γίνεται εφόσον ο κάτοχος του φέρει το ονοματεπώνυμο του κάτω απο το σχόλιο που θα κάνει.


PierikosNews Blog

10 σχόλια:

  1. Δίνεις βήμα pierikosnews στον κάθε ανώνυμο υβριστη της ομάδας, για να βγάλει την κάθε πίκρα και κομπλεξισμο του. Φέρνεις μάλιστα και τον τίτλο της ομάδας στο μπλογκ σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τους υβριστές.
    Σημ. Μπορεί να κραξαμε σε πολλές τοποθετήσεις του, τον Μπάμπη, όμως στο σημερινό δημοσίευμα του δεν έχουμε παρά να τον συγχαρουμε γιατί σε όλα που γράφει έχει απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση, αλλά για ποιο pierikosnews μιλάτε; Διότι σε αυτό που είστε τώρα δεν έχει αφήσει ανώνυμους να εξυβρίσουν ή να κατονομάσουν χυδαίος οποιονδήποτε, πόσο μάλλον ανθρώπους που ματώνουν οικονομικά για την ομάδα μας. Έγινε τόσος ντόρος για το προηγούμενο άρθρο με το λαχείο και τα ανώνυμα σχόλια του. Κάθε σχόλιο είχε ελεγχθεί πλήρως! και ουδέποτε ανέβηκε κάποιο που να εξυβρίζει η να στοχοποιεί χυδαίος κάποιο πρόσωπο. Άλλωστε κάτω απο τα σχόλια υπάρχει ειδική προειδοποίηση ότι τα σχόλια τέτοιου είδους δεν θα περνάνε, και πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Η ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.

      Έπειτα για ποιόν Μπάμπη, και για ποιο δημοσίευμα αναφέρεστε;

      Διαγραφή
  2. Παντως το θεμα του αυτοκινητου ηταν εντελως σωστο εκ μερους σας και η αμεση ανταποκριση της διοικησης επισης αψογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι αφήστε τη διοίκηση να πραξει αυτά που προγραμματιζει νομιζω οι ανθρωποι της διοίκησης δουλευουν ολο το διάστημα χωρις να κανουν συνεχεια αναφορες το θεμα της εκκαθαρισης ταλαιπωρει την ομαδα και οι ανθρωποι εχουν ριξει ολο το βαρος εκει αλλα συγχρόνος κρατουν το ονομα της ομαδας καθαρο με αξιακρατια και η λαχειοφόρος επισης απλα οι ανθρωποι δεν είναι να λενε πολλα αλλα να πρατουν χωρις τυμπανοκρουσίες παντως κρατουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ καθαρο. Οσο για συγχωνεύσεις νομιζω επισημά η ομαδα δεν εστειλε κατι για συγχωνευσει με καποιες ομαδες της Πιεριας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα πορευτεί μονος γιατι ετσι το θελει η ιστορια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί να σταθούμε εμπόδιο; Πότε σταθήκαμε εμπόδιο στο να πράξει η διοίκηση αυτά που έχει στο πρόγραμμα της; Να ξερουμε τι γράφουμε..

      Διαγραφή
  4. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Πρωτη φορα σε ολα τα χρονια λειτουργίας σας που λειτουργείτε σε τέτοιο καθεστώς φόβου και απειλών. Αναρτήσεις κατεβαίνουν, σχόλια σβήνονται, αλλα δεν ανεβαίνουν καθόλου. Τόσο τρομερή ειναι αυτη η Διοίκηση; Αν θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι πρεπει να έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Οι Διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται. Ο πιερικος θα ειναι για παντα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ 4.09 Ότι είναι να πεις για τη διοίκηση πες το ξεκάθαρα. Δηλ. σώνει και καλά πρέπει να βρούμε κάτι στραβό. Είμαστε με την καινούργια κατάσταση που υπάρχει στο σύλογο γιατί πολλά για αυτά που φωνάζαμε τόσο καιρό έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό. Εάν θέλεις τις προηγούμενες πες το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Η διοίκηση έκανε πολλά στραβά. Ανθρώπινα είναι τα λάθη. Και οι προηγούμενες διοικήσεις επίσης κάναν πολλά στραβά. Αλλά αυτό που γίνεται φέτος εγω δεν το έχω ξαναδεί. Καμία απολύτως ανοχή στην κριτική. Επίθεση κατά των πάντων που τους επισήμαιναν τα στραβά, απειλές κλπ. Πόσες φορές κατέβηκαν αναρτήσεις από το pierikosnews κατ' απαίτηση της Διοίκησης, προφανώς κατόπιν απειλών; Εγώ μέτρησα κάμποσες τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το κατέβασμα των αναρτήσεων ευθύνεται το πάρτυ των ανωνύμων. Πλέον αυτό δεν θα ισχύει. Θα είμαστε εντελώς προσεκτικοί. Απειλές και εκφοβισμοί παντα υπήρχανε απο την αλλη, αλλα αυτό διότι πάντα κάναμε σωστά την δουλεια μας.

      Διαγραφή
  7. Όταν κάνεις κριτική και μάλιστα κακοπροαίρετη για να έχει αξία θα πρέπει να γίνεται επώνυμα. Το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και να πετάς λάσπη δεξιά και αριστερά είναι αισχρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!