ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ-ΦΙΡΙΝΙΔΗ ΣΤΟ PIERIKOSNEWS (VIDEO)


Παρακολουθήστε μέσα απο κανάλι του PierikosNews στο Youtube, την συνέντευξη των ποδοσφαιριστών μας και αρχηγών της ομάδας Νίκο Ιορδανίδη και Γιάννη Φιρινίδη. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έβγαλαν ολόκληρη την χρονιά με τον Πιερικό της Γ'Εθνικής και ήταν βασικά στελέχη αυτής της ομάδας οπού κατάφερε και παρέμεινε άνετα στη κατηγορία, ενώ ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία της και εκτός αυτού είχε και το άγχος των -6 βαθμών.. Μας μιλάνε για την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, για προπονητές, συμπαίκτες, αποδυτήρια και κόσμο... Επίσης ο Γιάννης Φιρινίδης ζήτησε μια ειλικρινή συγγνώμη απο τους οπαδούς του Πιερικού (Club Μελανόλευκοι) για την χειρονομία που είχε κάνει το 2012 στον αγώνα Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής. Ενώ ο Νίκος Ιορδανίδης μας μιλάει για τραγικές καταστάσεις που ζούσαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού της Β'Εθνικής με την προηγούμενη διοίκηση τα τρία τελευταία χρόνια.. Επίσης τέλος εκφράζουν και οι δύο τους την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα του Πιερικού και την νέα σεζόν που έρχεται, εφόσον με το καλό ξεκαθαριστεί και το θέμα που βασανίζει την ομάδα καιρό τώρα, αυτό της εκκαθάρισης.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη των ποδοσφαιριστών μας εδώ:
*Μας συγχωρείτε για την κακή ποιότητα ήχου, καθώς υπήρχε δυνατός αέρας στο γήπεδο εκείνη την στιγμή, για καλύτερα αποτελέσματα δυναμώστε όσο πιο καλά μπορείτε την ένταση..

5 σχόλια:

  1. Στο πάρκο έχουν κατεβάσει τα μούτρα κάτω και δεν έχουν να πούνε τίποτα για την δήλωση Ιορδανίδη
    Γιάννη δεκτή η συγγνώμη σου καιρό τώρα χωρίς καν να τη ζητήσεις Μέσα σε έναν αγώνα οι εντάσεις θα το έφερναν κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ φίλε, φυσικά γίνεται δεκτή η συγγνώμη του Φιρινίδη, ο οποίος όμως έπραξε εσφαλμένα τότε. Κανονικά έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη όταν ήλθε και σε αυτό θα έπρεπε να επιμείνει η διοίκηση για να αποδείξουν οι διοικούντες ότι σέβονται τον κόσμο του Πιερικού. Θα μου πεις "ποιος να το σκεφτεί"; Ανάθεμα κι αν το ήξεραν οι διοικούντες αυτό το συμβάν. Αυτοί που σίγουρα το ήξεραν, στον ΣΟΠ, κλασικά έκαναν τουμπεκί μην τυχόν και θυμώσει ο πρόεδρος (κάθε πρόεδρος στον Πιερικό είναι γαμάτος) ενώ και οι Μελανόλευκοι δεν αντέδρασαν (δε γνωρίζει το γιατί) αν και εγώ είχα την εντύπωση ότι η χειρονομία δεν απευθυνόταν συγκεκριμένα στους Μελανολεύκους, αλλά σε όλο τον κόσμο του Πιερικού.

      Όσο για το "οι εντάσεις θα το έφερναν κάτι τέτοιο" θα ήθελα να έχεις την ίδια άποψη αν ένας ποδοσφαιριστής πρώτα χειρονομούσε αισχρά προς την κερκίδα μας και την επόμενη χρονιά ερχόταν ως αντίπαλος. Θα του βρίζαμε ό,τι έχει και δεν έχει; Ή θα τον συγχωρούσαμε; Σοβαροί να είμαστε. Έκανε λάθος τότε ο Φιρινίδης. Ο κόσμος του Πιερικού του φέρθηκε άψογα φέτος (έστω και καταλάθος). Έστω και καθυστερημένα ζητάει συγγνώμη. Αυτό είναι προς τιμήν του φυσικά. Επίσης, τον ευχαριστούμε για τη φετινή του παρουσία.

      Διαγραφή
  2. Αφήστε τα πάρκα και τις παιδικές χαρές ρε βαρεμένοι και κοιτάξτε να στηρίξετε την ομάδα που πάει για διάλυση. Στο τέλος θα μείνουμε με τα ευχαριστήρια του Παρασκευά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLA ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΑΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡ... ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε χορηγό Παρασκευά να γίνει χαμούλης.Έλα ρε Πιερικάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!