Κουθουρίδης: "Καλή ποδοσφαιρική χρονιά"

Απάντηση προς…Θύρα 5

Αγαπητοί φίλοι και συνδεσμίτες. Χαιρόμαστε που εκφράζετε με τις συνεχείς σας επιστολές τους περίπου 20-30 φιλάθλους του ιστορικού Πιερικού μας, σαν ενεργός οργανισμός που καυτηριάζει όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια γύρω και μέσα στην ομάδα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα, πάντα έτσι μαχητικοί να είστε.

Δε θέλουμε να απαντάμε σε κάθε επιστολή την οποία μας στέλνετε αλλά θα πρέπει να γίνει αυτό γιατί ο εντολοδόχος σας είμαστε σίγουροι ότι θα στείλει άλλες ...500 μέσα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε όλες.......




Θα σας απαντήσουμε όμως και σε αυτήν με αλήθειες και όχι με τις γνωστές δικονομικές απαντήσεις οι οποίες εμπλουτίζουν τον Πιερικό ποδοσφαιρικό ουρανό εδώ και κάποια χρόνια, ενημερώνοντας σας συνάμα ότι έχει δοθεί η εντολή σε δικηγόρο της περιοχής μας να ξεκινήσει την διαδικασία της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ του Πιερικού, ώστε να καθαριστεί το ΑΦΜ και το όνομα του συλλόγου μας πρίν βγεί ο μήνας Αύγουστος και χαθεί η ευκαιρία να έχουμε στην υπόθεση αυτή το επάνω χέρι. Δηλαδή να υπαχθεί στο παλιό καθεστώς η αίτηση μας και όχι στο νέο νόμο Κοντονή.

Πρώτον: Σε ένα δεκαπενταμελές σχήμα υπάρχουν και διαφωνίες. Δημοκρατία έχουμε, το ίδιο συνέβη και πέρσι αλλά …εκκρεμούν από τις παραιτήσεις του περσινού Δ.Σ. οι ανακοινώσεις και οι …ανησυχίες σας.

Δεύτερον: Αυτό είναι το πλάνο της διοίκησης και του νέου προπονητή κι αυτό θα ακολουθηθεί. Το πλάνο δε το θέτουν οι σύνδεσμοι φιλάθλων. Το θέτουν οι διοικήσεις και το τεχνικό τους τιμ. Οι σύνδεσμοι φιλάθλων στηρίζουν ή απέχουν. Κι αυτό είναι καθαρά δικό τους θέμα. Έφυγαν γηγενείς, ήρθαν γηγενείς. Τα προηγούμενα χρόνια, τόσο πέρσι όσο και αυτά του «σκοτεινού» και στιγματισμένου με την εξωαγωνιστική πτώση της ομάδας στα …αλώνια της Γ΄εθνικής, το τοπικό στοιχείο ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην ενδεκάδα του Πιερικού.
Και στην προκειμένη περίπτωση οι …ανησυχίες σας με ανακοινώσεις…καθυστερούν.

 Απλά να σας ενημερώσουμε ότι στο χθεσινό πρώτο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ, έπαιζαν 6 παιδιά από την Πιερία (Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραμανώλας Ε.)  και στη συνέχεια έπαιξαν ακόμη 4 (Γαλανόπουλος, Νταντίνης, Αγαθαγγελίδης, Κοκονόζι) ενώ για διάφορους λόγους δεν αγωνιστήκαν ακόμη 3.
Και όλα τους είναι παιδιά με παρόν και μέλλον στον Πιερικό.
Και σταματήστε να ψεύδεστε ασύστολα γιατί είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή περσινό αριθμό παιδιών που συμμετείχαν στην Ακαδημία του Πιερικού, ενώ το 50 που λέτε και αναφέρετε για φέτος, είναι καθαρά δικό σας νούμερο αφού η έναρξη των τμημάτων δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.

Τρίτον: Τα διαρκείας είναι στις αντίστοιχες τιμές άλλων ετών. Όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα, μπορεί να προμηθευτεί το δικό του. Όποιος  αδυνατεί οικονομικά, να πληρώνει κάθε Κυριακή το εισιτήριο του που κοστίζει 10 ευρώ. Κι αν αδυνατεί κι εκεί σαν πιστοποιημένος άνεργος ή χαμηλόμισθος, να προσέλθει σε εμάς (όπως τα προηγούμενα χρόνια) και θα φροντίσουμε να μπορεί να δεί την αγαπημένη του ομάδα.

Τέταρτον: Η επικοινωνία της ομάδας είναι άριστη. Βγαίνει με σαφή γραμμή προς τα ΜΜΕ της περιοχής μας, κάθε δραστηριότητα του συλλόγου μας και δε λοιδορήθηκε κανείς που δε το άξιζε.

Πέμπτον: Επανερχόμαστε στην απάντηση 2 και σας ενημερώνουμε ότι έχουμε συζητήσει με όλους τους γηγενείς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είχαμε διαφωνίες με τα ποσά που μας ζητήθηκαν και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που δε τα βρήκαμε μαζί με κάποια από αυτά τα παιδιά σαν διοίκηση. Ρωτήστε και την περσινή διοίκηση που σίγουρα αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο. Αλλά κι εκεί οι ανακοινώσεις σας, δεν έφτασαν ποτέ στον τύπο…

Έκτον: Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά αυτόν του έφερε τον φερόμενο …επενδυτή. Και έχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να είμαστε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί μαζί του. Και επειδή τον φερόμενο …επενδυτή, ούτε τον ξέρουμε, ούτε τον γνωρίσαμε, ούτε εικόνα των προθέσεων του έχουμε.
Σε αντίθεση βέβαια με αυτόν που έφερε τον …επενδυτή αλλά και την ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Έβδομο: Η διοίκηση δεν παρενέβη στα θέματα βόλεϊ ούτε είχε καμία διάθεση να το κάνει. Η διοίκηση κλήθηκε από το νόμο ενώ είχε πλήρη άγνοια του θέματος που δημιουργήθηκε και έπρεπε να πάρει μια απόφαση γιατί νομικά (το γνωρίζει άλλωστε αυτός που συνέταξε την …ανακοίνωση σας) η ευθύνη βαραίνει τον πρόεδρο του συλλόγου και μόνον αυτόν.
Διέρρευσε ψευδώς ότι ο πρόεδρος ζήτησε ή πήρε χρήματα για να δώσει την εντολή να προχωρήσει η μεταγραφή της ανήλικης αθλήτριας.

Λοιπόν ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: ο πρόεδρος ή ο Πιερικός ούτε ζήτησε, ούτε πήρε έστω και ένα ευρώ γι αυτή τη μετακίνηση της αθλήτριας.
Τα χρήματα τα ζήτησαν αλλά δε τα πήραν ποτέ «άλλοι», γι αυτό και ο πατέρας της ανήλικης αθλήτριας πήγε στον εισαγγελέα.
Αυτή είναι η αλήθεια και η μόνη αλήθεια στο θέμα αυτό. Οτιδήποτε άλλο έχει διαρρεύσει είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Και σίγουρα η διοίκηση μας δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να φοβάται οτιδήποτε, οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο μια Γ.Σ. που την κατέστησε νόμιμη διοίκηση και υπόλογη στους εκατοντάδες-χιλιάδες φιλάθλους της και όχι σε μια παρέα.
Όπως δεν είναι αναγκασμένη να συνεχίσει να «παίζει» το παιχνίδι που σας έχει βάλει ο βιαστής αυτού του συλλόγου να παίζετε.
Βλέπετε (θα το επαναλάβουμε αυτό) εμείς σε αντίθεση με εσάς, έχουμε και μνήμη να θυμόμαστε και κρίση για να κρίνουμε.

Κάντε λοιπόν τη δουλειά σας και ενισχύστε σαν σύνδεσμος φιλάθλων που είστε την ομάδα και αφήστε κι εμάς σαν διοίκηση που είμαστε να διοικήσουμε. Γιατί έτσι για να ξέρετε, ακόμη 500 επιστολές να σας συντάξει και να στείλετε μέσα στην χρονιά ο εντολοδόχος σας, πάλι εδώ θα είμαστε και πάλι τα …ίδια θα λέμε.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Για τον ΣΦΚ Πιερικό
Γιώργος Κουθουρίδης

19 σχόλια:

  1. Ελπιζω κυριε Κουθουριδη να μην μας περνατε για αφελης και να θελετε να πιστεψουμε οτι αυτα που γραφετε ειναι δικα σας σχολια και απαντησης.....απο οτι φαινετε και εσεις εχετε εναν πολυ καλο εντολοδοχο που σας γραφει τις απαντησεις και τα κειμενα και εσεις απλα σαν αβουλο ΟΝ βαζετε το ονομα σας απο κατω .....
    Σαν ανθρωπο δεν σας γνωριζω και δεν εχω αποψη ,αλλα σαν ποδοσφαιρικο παραγοντα επειδη εισουνα παρα μαααααα παρα πολλα χρονια στην αφανεια τωρα νομιζης οτι εισαι κατι και ασχολουνται ολοι μαζι σου....Εμεις οι φιλαθλοι που εσει αποκαλεις 20 και 30 που δεν ειμαστε μονο αυτοι που λες ειμασταν εκει διπλα στην ομαδα ολα τα χρονια και χαιρομασταν με τις επιτυχιες και κλαιγαμε με τις αποτυχιες .....ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ......που εισουνα ??? και τωρα το παιζεις και συγγραφεας ??? πες τον συμβουλατορα που σου γραφει αυτα που νομιζης οτι γραφεις εσει οτι και αυτουνου αλλος τα γραφει γιατι και αυτος το γυμνασιο με γλυψιμ το εβγαλε....αλλα ομ εχει ο καιρος γυρισματα....μην το ξεχασεις αυτο......γιατι αν θα διασυρετε την ομαδα αγωνιστικα μαυρο φιδι που σας εφαγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κουθουριδ... πεστα και στη Γενική Συνέλευση αυτά. Ξέρουμε τσούζει πολυ όταν ένα ένα τα ψέμματα που αραδιάζετε στον κόσμο καταρρέουν το ένα μετα το αλλο. Μερικά ερωτήματα: 1. Απο που και ως που ο ΤΑΜΙΑΣ της ομάδας υπογράφει ανακοινώσεις. Πρόεδρο δεν εχει ο Πιερικος; 2. Σε ποιον δικηγόρο αναθέσατε την εκκαθάριση; Όνομα δεν εχει; 3. Με τι λεφτα θα κανετε εκκαθάριση ρε μπατιρα...; Και τι σας κανει να πιστεύετε οτι δεν θα την κανει ο Λιναρδης. 4. 100 και πλέον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ζητούν γενική συνέλευση. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; 5. Δεν καταλαβαίνεις οτι με αυτες τις επιστολές δυσχεραίνεις τη θέση σου; Ο γλόμπος δεν πρόκειται να στο πει γιατι τον βολεύει. Βγάζει εσάς τους αναλώσιμους μπροστά και στην πρώτη στραβή θα σας αδειάσει. Τόσο άμυαλοι ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του ήρθε στα χερια το ραβασακι απο τον δικαστικό επιμελιτή και τον ετσουξε φαινεται... και περασε στην αντεπιθεση....

      Διαγραφή
  3. Ξημεροβραδιάζονται διαβάζοντας pierikosnews απαντάνε στα πάντα ο γλόμπος ανεβάζει ρητά στο Facebook. Κατα τα αλλα δεν ασχολούνται. Βρε τι ζόρι τραβάνε η καρδούλα τους το ξέρει. Εχουν χάσει τον υπνο τους. Και ακόμα η πραγματική πίεση δεν εχει αρχίσει. Βρε τους φουκαραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου δεν θελουν συνελευση παμε σε μια ανοιχτη συγκεντρωση φιλαθλων και μελων του Πιερικου που αγωνιουν για το μελλον της ομαδας και εκει ας μην ειναι η διοικηση. Αλλα ας ειναι ολοκληρη η κινηση Λιναρδη και να υπαρξει ενημερωση στο κοσμο και στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Κουθουριδη ζεις το όνειρο σου ε; Την βρίσκεις ετσι; Βγήκες στο προσκήνιο απο το πουθενά και το απολαμβάνεις. Ζήσε το όνειρο σου λιγο ακόμα. Ούτως η άλλως θα μείνεις στην ιστορια ως ο πιο βραχύβιας ταμίας του Πιερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουθουριδη αυτό που σας ήρθε στα χέρια απο δικαςτικο επιμελητή δεν ειναι επιστολή 20 φίλων του Πιερικού. Ειναι επίσημο αίτημα για έκτακτη ΓΣ απο 100 και πλέον μέλη του Πιερικού και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ απο το καταςτατικο εσυ και η διοίκηση σου να βγάλετε τον σκασμ@ επιτέλους και να κάνετε συνέλευση. Αλλιως δικαστήρια και εισαγγελέας. Γκεγκε; Ο Πιερικος δεν ειναι το μαγαζάκι σου ρε πουθεν@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάθε τουλάχιστον από που κατάγονται οι ποδοσφαιριστες γιατί και σε αυτό άγνοια έχεις που φανερώνει ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουθουριδη από τον αριθμό των μελών που σε ψήφισαν για Διοίκηση ή πλειονότητα τους σου ζητάει να κανεις ΓΣ. Τι δεν καταλαβαίνεις. Ή ειρωνία σου κανει και ανθρώπους που ήταν ώς τώρα ουδέτεροι να βρίσκονται τωρα απέναντι σου. Το ζήτημα είναι θα κάνεις ΓΣ ή κατσικίσιο θήκες την προεδρία και μας γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου; Τι δεν μπορείς να καταλάβεις όταν ή πλειοψηφία των μελών που σε εξέλεξε δεν σε θέλει πρέπει να φυγεις. Τι είσαι δηλ. δικτακτορας. Όσο για τα υπονοούμενα περίπου συντάκτη έλα να μας γν δόσεις μιας και είσαι περαστικος από την ομάδα. Δεν μας είπεςποιος ειναι ο συντάκτης της δικιάς σου επιστολής, αν και το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή και αισχος για το ύφος της ανακοίνωσης. Πρέπει να ξέρεις Κουθουριδη πως τα άτομα του ΣΟΠ μεγάλωσαν κανόντας αμετρητα χιλιόμετρα υποστηρίζοντας από ανιδιοτέλεια την αγαπημένη τους ομάδα. Εσύ εμφνιστηκες ουρανοκατέβατος. Μας βρήκες και δεν μας σεβεσαι, απεναντίας μας ειρωνεύεται. Ο τώρα έγινες ΕΧΘΡΟΣ μας και δεν θέλουμε π!εον καμία σχέση μαζί σου. Α
    Απαξιώθηκες πριν από ακομα αναλαβεις τον άτυπο ρολο του προέδρου.
    Και να ξέρεις σου γράφει ένας φίλαθλοι!ος της ομαδας που πάντα πηγαίναμε στη θ3 δηλ. καμία σχέση με αυτά τα παιδιά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας βρίζει και μας ειρωνευεται ο Κουθουριδης. Σαν δεν ντρέπεσαι που το παίζεις και πρόεδρος. Σε καναμε διοικηση και συ από πάνω μας βριζεις. Θα φύγεις και συ και όλο το κακό συναπαντημα θέλεις δε θέλεις. Δώσε εντολή τώρα στον συντάκτη να βγάλει άλλη ανακοίνωση, αλλά να την διαβάσεις πρώτα κάμποσες φορές, γιατί στη Εκάβη ήρθες αδιαβαστος με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τι ελεγες. Γκεγκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα χα άλλη φορά Κουθουριδη τις ανακοίνωσης που σου γράφει ο επικοινωνιακός σου σύμβουλος πες του να μην περιέχουν σύνθετες λέξεις, γιατί στην Εκάβη έγινες ρεζίλι που τις διαβαζες συλλαβι στα. Πάντως στην ουσία της επιστολής?ης δεν απαντήσεις βρες πιο ει ναι το ζητούμενο, ( αν το βρεις ) και απαντά σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιο πιθανό ειναι να την έγραψε την επιστολή αυτη καρεκλάκι του γηπέδου παρά ο Κουθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάντε ένα γκάλοπ ρε παιδιά για το ποια ήταν η χειρότερη διοίκηση στην ιστορία του Πιερικού να ψηφίσουμε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά ρε δεν ντρέπεται αυτός ο κύριος να ειρωνεύεται άτομα που έχουν ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα με βροχές και χιόνια για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να έρχεται ένας ακατανομαστος και ουρανοκατέβατος, νεοκοπος παραγοντας να μας φτύνει κατάμουτρα; Δεν θέλουμε να έχουμε καμια πλεον με τον εν λόγω. Που τους βρήκαμε όλους τούτους στα γαριδάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι στα γαριδακια, η Γενικη Συνελευση τους εβγαλε και ως γνωστόν «μετα την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»
      Επίσης να πω οτι «την υπογραφή μας και "κατι άλλο", προσέχουμε που τα βαζουμε, αλλα τωρα ΚΑΙ την ψηφο», και ετσι η ρήση αυτή γίνεται Τρίπτυχο!!!

      Διαγραφή
  15. Όλοι αγαπάμε τον Πιερικό. Αυτή την ώρα χρειάζεται ομοψυχία εύχομαι τα καλύτερα για τον Πιερικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε συ 65kat βάλτος είσαι. Έχουμε μία Διοίκηση που δεν μπόρεσε να κρατήσει παικτες, γιατί ομάδες Β τοπικού τους έκαναν καλύτερες προτάσεις. Που ουλησε παίκτρια του βόλευ και κατακρατησε τα χρήματα. Εκανε ένα ρόστερ με παιδιά 18χρονα λες και θα παίξουμε σε ηλικιακό πρωτάθλημα, Ήρθε επενδυτής και τρία άτομα του συμβουλίου αποφάνθηκαν πως ήταν φτωχός για την ομαδα, ενώ θα έπρεπε να συγκληθεί ΓΣ των μελών για να αποφανθεί για την πρόταση ανάληψης. Ειρωνεύεται τους οργανωμένους που τόσα χρόνια στέκονται κοντά στην ομάδα, ενώ κάποιοι απο τους νεοκοπους παράγοντες μέχρι τώρα αγνοουσαμε την ύπαρξη τους. Ή πλειοψηφία των μελών που τους ψήφισαν υπέγραψαν κείμενο για άμεση σύγκλιση ΓΣ, και αυτοί αντί απαντήσεως μας ειρωνευόταν κι από πάνω.
    Θέλεις κι αλλα για να πειστείς πως η συγκεκριμένη Διοίκηση εκανε σε πολυ σύντομο χρόνο τόσο μεγαλο κακό στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα είπε όλα ο φίλος, γιατί πρέπει να φύγει αυτή ή Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!