Φιλική "τριάρα" με Καρίτσα ο Πιερικός!

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Σε φιλικό που δόθηκε ανάμεσα στην ΑΕ Καρίτσα και Πιερικό στον Άγιο Σπυρίδωνα, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα βγηκε νικήτρια με σκορ 0-3 . 
Οι ποδοσφαιριστές δείξανε διάθεση και βγάλαν αρκετά τρεξίματα μέσα στο γηπεδο. 

Η συνολική εικονα της ομαδος με βαση την δυναμικότητα του αντιπάλου ηταν ικανοποιητική, ο Μιχάλης Ζιώγας δοκιμασε συστήματά και τακτικές που δουλεύει στις προπονησεις της ομαδος μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Ενώ αρκετοί δοκιμάστηκαν στο 2ο μέρος.

Απο αυριο συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις.. Τα βλέμματα στρέφονται στη αποψινή κληρωση της Γ εθνικης και μετα απο ενημέρωση που είχαμε την Κυριακη θα υπαρξει νεος φιλικός αγώνας.

Απαραίτητες κρίνονται τρεις (τουλαχιστον) κινησεις για την ενίσχυση του ροστερ.

34 σχόλια:

  1. Κάνουν φιλικά για να ξέρουν πάνω κάτω τις ομάδες που θα έχουμε του χρόνου στον όμιλο καριτσα σβορωνος κανένα μεγάλο φιλικό κάντε αλλά για να κάνεις πρέπει να έχεις ομάδα αρε κατάντια η ομάδα
    Δ Παπακωνσταντινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: οι τρεις (τουλάχιστον) κινήσεις για ενίσχυση του ρόστερ ειναι εκτίμηση του pnews η τις διοίκησης; Δ. Σαββιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς θεωρούμε ότι οι τρεις είναι υποχρεωτικά αναγκαίες.
    Στο χέρι της διοίκησης είναι αν θέλει να προχωρήσει και σε άλλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφόρηση για το τρεχον ροστερ της ομαδας, θα εχουμε ?

    Ν. Πατρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχθές στο παιχνίδι με την καριτσα τουλαχιστον πρέπει να παραδεχθούμε ότι η ομάδα είναι πολύ καλά προπονημένη (τρεξίματα), αποκτάει σιγά-σιγά ομειογενεια ,δεν έχει χάσει ακόμη σε κανένα φιλικό(αντίθετα με άλλες ομάδες γ'εθνικης) και 2-3παιχτες κάνουν την διαφορά και ειδικά το 7 Φωκαΐτης αν δεν κάνω λάθος που φαίνεται ότι το ξέρει το τόπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κερδισαν την μπαρτσελονα, την καριτσα κερδισαν...

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή
  6. Έχουμε ομαδάρα και θα το δείξει η χρονιά. Ο Σαραιλίδης θα γράψει ιστορία. Σκοπός δεν είναι να πρωταγωνιστήσουμε αλλά να καθαρίσουμε. Κάνε την εκκαθάριση πρόεδρε και η ιστορία θα έχει να λέει για εσένα.
    Η Κατερίνη είναι μαζί σου.

    Δ. Χρυσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Θα το δείξει η χρονια.... (θα γελασω μετα)

      Ν.Πατρής

      Διαγραφή
  7. Ποια Κατερίνη ειναι μαζί σας ρε φουκαριαρη; Θα το δεις στα παιχνίδια τρεις και ο κούκος θα είστε στο γήπεδο. Ρόστερ Γ τοπικού κάνατε. Ασε που σε κόβω να είσαι της διοικησης.
    Αθανασιαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομαδαρα όχι, καλή ομάδα ναι ,πρώτη φορά μετά το 1991 για άσους θυμούνται έχει να δει τόσα παιδιά από την Κατερίνη ο Πιερικός .Όσο για το εάν πρωταγωνιστησουμε ή όχι σκοπός είναι το κάλο ποδόσφαιρο και φέτος να είμαστε λίγο πάνω από την μέση του πίνακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « φέτος να είμαστε λίγο πάνω από την μέση του πίνακα.»??
      Μαλλον δεν θελεις άνοδο εσυ... Αρκείσαι στην μετριότητα...

      Νίκος Πατρής

      Διαγραφή
  9. Όχι εκκαθάριση, ούτε τα γραφεία της ομάδας δεν μπορούν να καθαρίσουν αυτοί. Όσο για το αν είναι καλή ομάδα, ας αφήσουν τα φιλικά με τα δεύτερα ομάδων Α' Τοπικού και Κ20 και ας την δούμε με καμιά σοβαρή αντίπαλο.Δ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κ. Αθανασιαδη, μάλλον δεν έχετε έρθει ή δει την ομάδα σστα φιλικά, ροστερ Γ'ΤΟΠΙΚΟΥ?????? όποιος λέει μια άποψη που δεν συνφωνη μαζί σας πρέπει να είναι της διοίκησης, άγω είμαι Πιερικός και στο Γ' τοπικό εάν θέλετε ,εσείς το μόνο που κανετα είναι να κράζετε .

    Δ.ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευστάθιε δεν υπάρχει λόγος να πρωταγωνιστήσουμε. Οι προηγούμενες διοικήσεις (χωρίς να αναφέρομαι στην διοίκηση Αθανασιάδη) έχουν φέρει την ομάδα σε ένα τέλμα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Ακόμα και αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα δεν γίνεται να αλλάξει κατηγορία. Σε αυτό δεν φταίει ο κύριος Σαραιλίδης αλλά αυτοί που τώρα ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον του. Είναι κρίμα που δεν αλλάζουμε νοοτροπία και αντί να τους διώχνουμε από το γήπεδο να αυτουποτασσόμαστε στον στρατό τους. Η ομάδα θα σωθεί πολύ άνετα και θα βγάλει παίκτες νέους. Μόνο εκκαθάριση χρειάζεται ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, εκεί πρέπει να εστιάζουμε και να στρώχνουμε την διοίκηση.

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

    Δ. Χρυσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Χρυσόπουλε εχω ξαναγραψει σε παλαιότερη αναρτηση οτι ο Πιερικος δεν χρειάζεται εκκαθάριση, χρειάζεται ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ωστε να βγουν στην επιφάνεια και παλιά («κρυφά») χρέη και απο προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας, και αν εντοπιστούν (να το πω κομψά) οικονομικές ατασθαλίες και προκύψουν ποινικές ευθύνες, να υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές στους υπεύθυνους ώστε να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη!

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή
    2. Κυριε Πατρη μάλλον απο λογιστική δεν τα πάτε και πολυ καλα. Τα ιδια έλεγε πριν απο λιγο καιρό και ο ΣΦΙΠ και γελούσαν και οι πέτρες. Δ. Αναγνωστοπουλος.

      Διαγραφή
    3. Κυριε Αναγνωστόπουλε μάλλον εσείς δεν τα πάτε καλά απο λογιστική...
      Η απογραφή διενεργείται για λόγους ελέγχων ωστε να εντοπίζονται άσχημες καταστάσεις, όπως κλοπές υπεξαιρέσεις, λάθη κτλ. ακόμα και σε επιπεδο πρόληψης ώστε να προλαμβάνονται και να αποτρέπονται τέτοιες καταστάσεις...

      Ρωτήστε και κανέναν Λογιστή αν δεν ξέρετε (που δεν ξερετε..), δεν είναι ντροπή...

      Ν.πατρής

      Διαγραφή
  12. Άνθρωπος που λεει οτι η ομαδα να τον Σαραιλιδη θα γράψει ιστορια Α) ειναι της Διοίκησης, Β) μας θεωρεί ανόητους γιατι προφανώς βλέπει πραγματα που ολοι οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να δούμε. Η ομαδα αυτη εχει ρόστερ μέτριας ομάδας βαριά Ά τοπικού. Οι οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης ειναι ανύπαρκτες, ο κόσμος και οι χορηγοί τους εχουν γυρίσει την πλάτη, οι ακαδημίες ειναι παρατημένες. Η ομαδα αν συνεχίσουν οι παρόντες ειναι τρομερά δύσκολο να βγάλει την χρονια χωρις να αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα. Αυτη ειναι η αλήθεια που πονάει και ας λενε τα δικά τους διάφοροι βαλτοί εδω μεσα. Δ. Σαββιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και μια μετρημένη και ορθολογιστική άποψη!
      Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί τόσο καλά η τρέχουσα κατάσταση της ομάδας!

      Ν.Πατρής

      Διαγραφή
  13. To να λες καποιον βαλτο επειδη ξαναλεω δεν συμφωνει με οσα λες και σωστο δεν ειναι και δειχνει οτι δεν υπαρχει επιχειρημα,γιατι εαν κρινω απο αυτα που εσυ γραφεις τοτε εισαι βαΘΙΑ νυχτωμενος και γιατι η ομαδα ανετα θα σωθει αλλα και γιατι ΠΑΙΖΟΥΝ νεα παιδια απο την κατερινη, αλλα μια και αναφερθηκε η εκκαθαριση γνωριζεις βεβαια τι προκειτε να γινει με τους παλιους ''διοικουντες'' ....

    Δ.ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα συμφωνήσω με τον κύριο Χρυσόπουλο. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε μία νέα διοίκηση. Και τα φιλικά να ξέρετε δεν αποτελούν δείγμα της ομάδας. Όσοι ήταν στον Σβορώνο είδαν ότι υπάρχει πολύ μέλλον. Επίσης να ξέρετε ότι σίγουρα 2 ομάδες θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα οπότε μόνο σε περίπτωση διάλυσης θα πέσουμε. Δεν νομίζω ο πρόεδρος να έχει τέτοιο σκοπό. Η ομάδα δεν έχει χρέη από τους προηγούμενους οπότε ακόμα και λεφτά να μην βάλει μία αξιοπρεπή πορεία θα την έχει. Μην είστε προκατηλημένοι, αγκαλιάστε την νέα προσπάθεια όπως κάνατε πάντα. Αγοράστε διαρκείας, βρείτε χορηγούς, γράψτε τα παιδιά σας στις ακαδημίες. Ο Πιερικός είμαστε εμείς όλοι. ΣΟΠ - ΣΦΙΠ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ενωθείτε και σπρώξτε την διαδικασία της εκκαθάρισης.

    Μετά τιμής, Μανώλης Γρηγορίου.

    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικός από μικρό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον, Μανωλη, δεν εχεις ιδεα απο Πιερικο Ποδόσφαιρο, απο διοικητικής άποψης...

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή
  15. Ειπες παραπάνω οτι με τον Σαραιλιδη η ομαδα θα γράψει ιστορια. Και περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά; Η ομαδα όλα τα χρονια έπαιζε με παίκτες απο κατερινη. Ειδικά την τελευταία χρονια στη Β με παικταράδες. Η εκκαθάριση θελει λεφτα για να πληρώσεις τον εκκαθαριστή. Αυτοι ούτε τα λεωφορεία δεν θα μπορούν να πληρώσουν ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν. Ειναι προς τιμήν σου να σε λεμε βαλτο με όλα αυτά που λες γιατι αν τα πιστεύεις κιόλας αλλιώς θα σε χαρακτηρίζαμε. Δ Σαββιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αξιοτιμε κυριε Σαββιδη μαλλον εχεις μνημη χρυσοψαρου γιατι αλλιως δεν μπορει να εξηγησει κανεις τα λεγομενα σου οτι ολα τα χρονια η ομαδα επαιζε με παικτες απο κατερινη...περσι ασπουμε ποσοι ηταν απο κατερινη?? για μετρα ...προπερσι?? γιατι φετος ειναι 19!!!!! και μια χαρα θα ειναι η ομαδα αλλα μαλλον εσενα πρεπει να σε χαρακτηρισω τουλαχιστον αντιπιερικο για να μην πω βαλτο απο αλλη ομαδα ή παλια διοικηση ....

    Δ.ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρυσοπουλε, την τελευταία χρονια στη Β ο Πιερικος έπαιζε με παικταράδες απο κατερινη που την επόμενη χρονια πήραν μεταγραφές σε ομάδες Α και Β εθνικής. Εσυ μάλλον εισαι όψιμος Πιερικος και λες ο,τι θες. Περυσι πράγματι οι Κατερινιώτες ηταν λίγοι αλλο ο Πιερικος ειχε ένα απο τα καλύτερα ρόστερ του ομίλου. Αν ειναι να κάνουμε όλη την Κ17 βασική ομαδα Γ Εθνικής για να πανηγυρίζουμε οτι εχουμε 19 παίκτες απο Κατερινη, αυτά στο χωριό σου οχι στον Πιερικο. Κατάλαβες, βαλτε; Δ.Σαββιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Πολυχρόνης και μένω μόνιμα Αθήνα. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι Παπαδοπουλεικός. Τον θεωρώ τον μόνο άνθρωπο που γέμισε την με την παρουσία του την προεδρική θέση και ήταν ο μόνος που τολμήσαμε να πιστέψουμε σε κάτι παραπάνω. Θέλω πολύ να τον δω πρόεδρο ξανά, αλλά όχι σε ερασιτεχνική κατηγορία. Αναγνωρίζω ότι έκανε και μερικά σφάλματα αλλά τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες υποχρεώσεις. Τόλμησε ο Πρόεδρος και ρίσκαρε. Δεν θέλω να τον λιθοβολείται μερικοί εδώ μέσα γιατί δεν γνωρίζει κανένας μας τι εμπόδια του δημιουργήθηκαν από τους νότιους. Η εκκαθάριση καλό είναι να γίνει, αλλά όταν η ομάδα ανέβει κατηγορία θα χρειαστεί πρόεδρο με εμπειρία και μαγκιά. Μόνο ο κύριος Παπαδόπουλος τα έχει αυτά τα στοιχεία κανένας άλλος. Ο κύριος Σαραιλίδης πιστεύω ότι αδίκως κρίνεται τόσο σκληρά, γιατί να μην ξεχνάμε ότι την κρίσιμη ώρα της συνέλευσης ήταν ο μόνος που βγήκε μπροστά για να αναλάβει.

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ,
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    Πολυχρόνης Αδαμαντίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Σαραηλίδης ήταν ο μόνος που βγήκε μπροστά για να αναλάβει.Γιατι αραγε?

      Η ομάδα για ανέβει κατηγορία θα χρειαστεί πρόεδρο με εμπειρία και μαγκιά και φυσικά πολύ χρήμα. Αυτος ήταν ο κ. Λιναρδής και τον οποιο ο κ. Σαραηλίδης «εδιωξε»... Γιατι αραγε?

      Τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες υποχρεώσεις. Πραγματι, χρειαζεται καπετανιο και όχι απλο ναυτη σαν τον κ.Σαραηλίδη. Ο κ. Λιναρδής ήταν ο μόνος «Καπετάνιος» που μπορούσε και μαλιστα τον συστησε ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος στο ΔΣ (και μπραβο του)

      ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ (με τον Σαραηλίδη στα ινία της ομάδας, αυτο ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!)

      Ο κύριος Σαραιλίδης πιστεύω ότι δικαίως κρίνεται τόσο σκληρά και οι περισσότεροι θα δικαιωθούν στο εγγύς μέλλον!!!

      Ν.Πατρής

      Διαγραφή
    2. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία χρονιά ειρήνική χωρίς να μαλώσουμε μεταξύ μας. Εφόσον εκλέχτηκε πρόεδρος από την γενική συνέλευση είναι ο μόνος αρμόδιος που αποφασίζει. Η εκκαθάριση ίσως ανοίξει τον δρόμο στον κύριο Παπαδόπουλο να βρει επενδυτές μεγαλύτερους από τον κύριο Λιναρδή. Αν δεν την βγάλει την ομάδα Α Εθνική ο πρόεδρος Παπαδόπουλος κανένας δεν πρόκειται να το κάνει.

      Πολυχρόνης Αδαμαντίδης

      Διαγραφή
    3. Ο Κύριος Παπαδόπουλος δεν είναι Θεός! Αφού μπορεί (οπως λες) να ανεβασει την ομαδα Α' Εθνική και είναι ο μόνος, τοτε γιατι δεν το κάνει και γιατί ο Πιερικος παίζει στην Γ'??? (ρητορικό το ερώτημα)

      Όσο για τον «προεδρο», να σου θυμίσω οτι ο πρόεδρος απλά προεδρεύει σε ενα ΔΣ! Το ΔΣ είναι που παίρνει αποφάσεις! Ο Πρόεδρος δεν εχει καμία εξουσία απο μόνος του! Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα διοικητικά συμβούλια! Για να ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ απο τα μέλη του!! Η Ομάδα δεν είναι «τσιφλίκι» κανενός!!!


      Για να βάλλουμε τα πράγματα στην θέση τους:

      Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)
      Αποτελείται από τα μέλη που ψηφίστηκαν στην Γενική Συνέλευση και έχει το καθήκον της επίβλεψης της ομάδας. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει για πολύ σημαντικά ζητήματα.

      Ο Πρόεδρος
      Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει τον Πρόεδρό του, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό των εργασιών του.

      Η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.)
      Είναι το ανώτατο όργανο της Ομάδας στην οποία λαμβάνονται όλες οι μεγάλες αποφάσεις. Την Γενική Συνέλευση απαρτίζουν τα εγγεγραμμένα μέλη της Ομάδας. Στις Γενικές Συνελεύσεις γίνεται η ψηφοφορία για τη σύνθεση του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζονται τα καθήκοντα του, λαμβάνονται αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα όπως ο καθορισμός του μακροχρόνιου πλάνου διοίκησης της Ομάδας και παρουσιάζονται τα αποτελέσματα που «πέτυχε» η προηγούμενη διοίκηση την προηγούμενη περίοδο.

      Ο κ. Σαραηλίδης ΔΕΝ είναι «ο μόνος αρμόδιος που αποφασίζει» που λες (αυτο παραπέμπει σε άλλες πρακτικές και εποχές), αυτό καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας!

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή
  19. Με το 0-3 είναι λίγο νωρίς να ανοίξουμε σαμπάνιες...
    Θα παρακαλούσα κάποιους να είναι πιο επιφυλακτικοί σχετικά με την μελλοντική πορεία του Πιερικου, διότι τα χάλια του θα τα δούμε σύντομα!

    Ν. Πατρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ή Διοίκηση Σαραηλιδη είναι εκθετη τουλάχιστον ηθικά. Γιατί στα δύο πράγματα που δεσμεύτηκε στη ΓΣ Α)α κάνει ένα αξιόλογο ρόστερ και Β)να δώσει την ομάδα σε άλλη πιο εύρωστη Διοίκηση μας είπε ΨΕΜΑΤΑ και εξηγω κ. Ευσταθιε ποιος αξιολόγησε την πρόταση με ονόματα μέσα Αθανασιαδη_Καλτσιδη, γιατί τρία άτομα την απέρριψαν σαν ασοβαρη; Μην μου πεις πως αμφισβητεις τα χρήματα που έβαλαν περισυ, ενώ φέτος με το πρόσχημα της νεανικότητα κάναμε παιδομάζωμα με ρόστερ Γ τοπικού. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα λεμε πως παίρνουμε πιτσιρίκια που δεν έχουν καμία οικονομική απαίτηση. Είναι πασιφανές πως έχουμε το χειρότερο ρόστερ των 4 ομαδων του νομού και από τα χειρότερα του ομίλου. (Υπάρχει ομάδα του ομίλου που ανέβηκε φετος που το μπάτζετ πλησιάζει τις 100.000) Άρα στο τέλος θα πανηγυριζετε αν καταλάβει ή ομαδα της 3-4 θέση από το τέλος. Για πες μας Ευσταθιε τι γίνεται με την διάλυση των ακαδημιών; Έφυγαν οι προπονητές και πήραν μαζί τους τα περισσότερα παιδιά. Σε έναν τέτοιο Πιερικό που έχει εικόνα διάλυσης δεν πρόκειται συμμετάσχουν. Εμείς αποφασίσαμε ΑΠΟΧΗ για να έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή, όσο και να μας στοιχίζει που μετά από πολλά χρόνια θα απεχουμε από τις κερκίδες του γηπέδου και να ξέρεις πως είμαστε πολλοί.
    Αθανασιαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω 100% με αυτο το σχόλιο και το προσυπογραφω!

      Ν. Πατρης

      Διαγραφή
  21. κ. Ευστάθις Μπεΐογλου, είσαι περήφανος για αυτά που συμβαίνουν τώτα στην ομάδα; Για να ξέρεις σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο το ΔΣ αναλάμβάνει να διοικοιήσει μετην ισχυρή βούληση των μελών, άρα όταν αυτή αρθεί, τότε δεν έχει την εξουσιοδότηση να προβαίνει σε ενέργειες εις βάρος της επιθυμίας της πλειοψηφείας των μελών, Και για να στο κάνω πιο λιανά σου λέω πως ήρθε μια πρόταση στα γραφεία σας στην οποία τα ονόματα που την αποτελούν χαίρουν της εμπιστοσυνης μας και μάλιστα με τις υπογραφές της πλειψηφίας των μελων που σας ψήφισαν στις εκλογές του ΔΣ. Αυτή την πρόταση, εσείς οφείλατε να την παρουσιάσετε στο σώμα της ΓΣ και αυτό να αποφασίσει για τις τύχες του Συλλόγου. Εσείς δηλ. η τρόικα που διοικεί τώρα την απέρριψαν ΄με αστείες διξαιολογίες και παράλληλα ξεφτιλίζοντας ( σου θυμίζω το επισημο σάιτ με τα προβατα) όλα τα μέλη που συνυπογράψαμε την επιστολή. Από τη στιγμή που η πλειοψηφία των μελών χάριν της οποίας είστε τώρα διοίκηση σας λένε να κάνετε το αυτονόητο δηλ. μια έκτακτη ΓΣ τί είναι αυτό που σας κάνει να αρνείστε πεισματικά; Στη δημοκρατία ισχύει το δίκαιο της πλειοψηφίας, εσείς κατσικωθήκατε στις καρέκλες και αρνείστε πεισματικά να ακούσετε την γνώμη των μελών.
    Το ξέρετε πολύ καλά πως όταν ικανός αριθμός μελών ζητήσει σύγκληση ΓΣ είστε υποχρεωμένοι έστω και με δικαστική απόφαση να το πράξετε. Άρα ή το κάνετε αυτοβούλως είτε μέσω διαστικής οδού για να στιγματιστείτε και σαν παρανομούντες.
    Εμείς πάντως μέχρι τότε ΑΠΕΧΟΥΜΕ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    Αναστασιάδης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει ακόμα το σχετικό αίτημα στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.

      Όταν το Δ.Σ. αμελεί ή αρνείται να συγκαλέσει την Τακτική Γ.Σ. μπορεί, ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον (μέλη), να διοριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κατερίνης προσωρινό Δ.Σ. το οποίο θα συγκαλέσει την Τακτική Γ.Σ. με θέμα (στην ημερήσια διάταξη) την εκλογή νέου Δ.Σ. αφού πρώτα δημοσιευθεί η πρόσκληση σε τοπική αθλητική ή πολιτική εφημερίδα.

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!