ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Αμβρακία Κωστακίων - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 
Μπορούσε αλλά δεν κατάφερε το "διπλό" ο Πιερικός!

15 σχόλια:

  1. Δεν σκόραρε ο "κόκο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε Κυριακή αυτή η ομάδα μας κάνει όλο και πιο περήφανους! Αυτός ειναι ο πραγματικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Να μην χάνει πουθενά, να κερδίζει ακόμα και τους διαιτητές! Μπράβο σε όλο το team, μπράβο σε αυτά τα παιδιά, μπράβο σε αυτή την διοίκηση, μπράβο σε όσους την ακολουθάν, μπράβο στους οργανωμένους που δεν πήραν θέση σε αυτό το παιχνίδι των πρώην διοικούντων. Μπράβο ,μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά. Συνεχίζουμε αήττητοι, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η συγκίνηση που μας δίνεται σε περιγράφεται με λόγια παικταράδες με το Π στο στήθος.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικός από παιδί μικρό

    Το αφιερώνω με πολυ αγάπη σε όλους. Περαστικά στους αντιΠιερικους της πόλης.
    http://i63.tinypic.com/bffb61.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πες, πες, πες... κάτι θα μείνει... "
      (Paul Joseph Goebbels)

      Διαγραφή
    2. Ρε Γρηγορίου , σήμερα είσαι περήφανος και μοιράζεις συγχαρητήρια γιατί η ομάδα έφερε ισοπαλία στο ντέρμπι με την Αμβρακια κωστακιων? θέλεις να μας ριξεις στα χαπια..........δε λέω υποστήριξε όσο θέλεις τη διοίκηση αλλά λίγο σεβασμό στην ιστορία αυτού του σωματείου που λέγεται Πιερκος και πάνω από όλα λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει , δε μπορείς να γράφεις τέτοια πράγματα να καμαρώνεις για το κακό αποτέλεσμα ,δεν είσαι Καριτσα ...............κατάλαβε εσύ και όλοι γύρω σου ότι είσαι Πιερικος!ΝΚαλαιτζης

      Διαγραφή
  3. Γρηγορίου, πλάκα μας κάνεις ρε;
    Λες να είχαμε τη διάθεση να δούμε τη μάπα του «Νικολάκη» κυριακάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθηνοδωροπροδρομε, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται....
    Απλά θα σε φάμε στην μάπα όλη την χρόνια εδώ μέσα... (όσο θα υπάρχει αυτό το ΔΣ δηλαδή)
    Εγώ πάντως θα είμαι εδώ να σου απαντώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΝΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝΕ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΑΓΩΝΗΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι τώρα καλά ήταν από τώρα????? Απόλλωνας Λάρισας, ολυμπιακός Βόλου κτλ κτλ κτλ........από τώρα αρχίζουν τα γλέντια γιατί κάποιοι μόνο να πανηγυρίζουν ,και κάτι ακομη τελικά που είναι όλοι οι Κατερινιωτες και οι ''μικροί'' που η διοίκηση μας έπρηξε ?? εγώ βλέπω .....και πολλούς να παίζουν!!!!

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προυσαλοαντωνη φτάνει με αυτό της Θεσσαλονίκης όσο φαντομας κι αν είσαι σε ψάχνουν τα παιδιά της Θεσσαλονίκης να σε πουν δύο λόγακια Αλλά εσύ είσαι εξαφάνισμενος φαίνεται είσαι κρυμμένος σε κανένα καφενειο στα Καταφιωτικατικα.
    Τώρα φετινος στόχος της μεγαλυτεφης ομαδας του νομού είναι απλά να κρατηθεί στην κατηγορία. πλήρης απαξίωση.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους τους αγαπημένους Πιερικους. Ελπίζω να ειναι καλή η μερα σας γιατι με τετοια πορεία της ομαδάρα μας πρεπει να ειναι εξαιρετική. Κύριε ανδρεαδη γιατι με ψάχνουν τα παιδιά της Θες/νίκης; υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος; φυσικά και δεν εχω προβλημα να τους γνωρίσω αλλα το ύφος σας με παραπέμπει να σκέφτομαι πως πρόσβαλα κάποιον και πρεπει να μου τα πουν. Πρόσβαλα κανέναν σας;;; Ωστόσο κάποια στιγμή θα ερθω να σας γνωρίσω όλους εκει στο καφενείο που μαζεύεστε εσείς το εχω στο μυαλό μου, αλλα ακομα δεν έχουν ερθει οι συνθήκες. Μιλάτε για στόχους της μεγαλύτερης ομάδας της κατηγορίας και θα συμφωνήσω. Ποιοι ειναι οι στόχοι; ποιοι μπορεί να ειναι οι στόχοι καλύτερα πείτε; μπορουμε να πρωταγωνιστήσουμε; και αν ναι που θα οδηγήσει αυτο, εφόσον η ομάδα ειναι δεμένη χειροπόδαρα. Πλήρης απαξίωση οντως, στην οποία την φέρανε οι πρόεδροι που έρχονται τώρα και σας βάζουν να πυροβολείτε το ήδη ταλαιπωρημένο κουφάρι ενός λιονταριού. Αν είχατε ολοι εσείς αξίες και ηθική θα στρεφοσασταν στους κυρίους υπαίτιους, αλλα δεν μπορείτε. Ξερεις γιατι; γιατι ειστε και εσείς μπλεγμένοι... πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη, πρώην πρόεδρος του ΣΟΠ κλπ κλπ ολοι μέλη της καταχρεωμένης ΠΑΕ. Ποιος θελει την εκκαθάριση; ποιος τολμάει; ακομα και αυτη η διοίκηση ίσως να αποδειχθεί λίγη αν δεν κανει κίνηση να ανοίξει το φάκελο της εκαθαρισης.

    Ξέρουμε ποιοι ειναι οι στόχοι κύριε ανδρεαδη, ξέρουμε πολλα παρόλο που είμαστε μακριά. Και ξέρουμε πως ίσως να χάσουμε την Κυριακή και ξέρουμε πως ίσως να ξαναζήσουμε την επόμενη... αφήστε ομως να ζήσουμε το τώρα. Τουλάχιστον δεν τρώμε τεσσαροπενταρες σε κάθε ματς. Ειμαι αήττητος ρε χωνέψτε το! ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Υπομονη θελει.... ασχοληθείτε με τις δουλειές σας αγαπημένοι μου Πιερικοι ειναι περίοδος δύσκολη, μην παρασύρεστε απο τον κύριο Πατρη που ειναι η δουλειά του να γράφει εδώ.

    ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ...

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όντως όνειρο ζεις ...άλλα τα όνειρα έχουν πολλούς εφιάλτες και μετά ξυπνάς απότομα!!! πιερικοφιλαθλεοπαδε ....από μικρο αχαχούχα παιδί

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία ρε Αθηνοδωραμανωλη μην το κουραζουμε, βρες τα παιδιά της Θεσσαλονίκης και δεν πρόκειται μετά να αμφισβητήσουμε την καταγωγή σου. Τώρα για το καφενείο που λες, σου λέω πως η ηλικία μου είναι τέτοια που ακόμα δεν επισκεπτομαι. Σε καφετέρια του πεζόδρομου θα με βρεις. Αλλά για να γράφεις εσύ για συγκεκριμένο καφενείο τότε πήγαινε και βρες αυτούς που υπονοεις.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιπιερικο λογύδριο, τουλάχιστον γραφε με ένα όνομα...
    Έχεις καταντήσει τζανετακος του μπλογκ.
    Και μόνο το ότι τα βλέπεις όλα ρόδινα στον Πιερικό, αυτό φανερώνει την εμπάθεια σου και τα συμπλεγματα σου!
    Όταν η πιο βαριά φανέλα του Νομού, η μόνη από τον Νομό που έπαιξε Α' Εθνική, η μόνη που έφτασε τελικό κυπέλλου (1963), και με 16 συμμετοχές στην Α' Εθνική, έχει φτάσει να παίζει με Αμβρακία και κολοπετινιτσα, και εσύ βλέπεις καλή πορεία, ε... τότε δύο τα τινά:
    1) Δεν ξέρεις την ιστορία του Πιερικού
    2) Βγάζεις χολή και εμπάθεια...

    Η προπαγάνδα τυπου Γκαιμπελς δεν περνάει εδώ...
    Μπορείς στο δικό σου μπλογκ να γράφεις ο,τι θέλεις, αλλά εδώ μπαίνουν οι περισσότεροι πιερικοι (που δεν τρώνε κουτόχορτο) και υπάρχει αντίλογος!!!
    Ακριβώς επειδή το παρόν μπλογκ είναι μεγαλύτερης επισκεψιμοτητας από το δικό σου, αφού δεν σε διαβάζει κανείς (κανένας σοβαρός τουλάχιστον), έρχεσαι εδώ να γράψεις τις μπούρδες σου με πολλαπλά ονόματα, για να μας "πείσεις" ότι "είστε πολλοί" που στηρίζουν το νυν ΔΣ και ότι όλα στην ομάδα πάνε καλά...
    Με μεταγραφές της πλάκας, με αγωνιστική εμφάνιση της πλάκας, απόρροια διοίκησης της πλάκας, δεν έχει άνοδο.... έχει τοπικό... και στην την καλύτερη περίπτωση "παραμονή" στην Γ'!!!!


    Όχι παλικαράκι μου, η ομάδα έχει τελειώσει, δεν υπάρχει περίπτωση πρωτιάς στον όμιλο!.και να υπήρχε, δεν μπορεί να γίνει η εκκαθάριση... Ποιος θα την κάνει ?Ο νταλικέρης ή ο (πρώην) ταβερνιαρης ?
    Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν τον Πιερικο στα τέσσερα και κολλημένο στην Γ' Εθνική, κι εσύ τους αβανταρεις...

    3 ισοπαλίες και μία νίκη εντός μετράς και χαίρεσαι...

    Να θυμάσαι μόνο ότι η Εκάβη είναι κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Πατρη δεν χρειαζεται να φτάνετε στα όρια σας. Σας λεω και άμα θέλετε το δέχεστε πως δεν εχω δεύτερο λογαριασμό. Αλλα δεν μπορώ να καταλαβω γιατι σας πειράζει που απολαμβάνουμε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που αγαπάμε. Προφανώς και θα υπάρχει και άλλος κόσμος που νοιωθει τα ίδια συναισθήματα. Η ομάδας μας ειναι αήττητη προς το παρόν ενώ μας είχατε φάει τα αυτιά απο την πρώτη αγωνιστική για τριάρες κλπ κλπ.. Δυςτυχως δεν βγαίνουν αυτά που θέλετε. Αναλογίζομαι το ζόρι σας Κάσο την θέση σας καθώς δεν σας βγαίνει αλλα δεν χρειαζεται να κάνετε σαν παιδάκι. Είμαστε άντρες κύριε και διαφωνώ μαζί σας. Γράφω σε μπλογκ της ομάδας μου και ασχολούμε ΜΟΝΟ με την ομάδα μου. Γιατι ασχολείστε εσείς μαζί μου. Γιατι πρεπει να ξέρετε ποιος ειμαι; χσλαρωστε και πιείτε μια σουρωτη να χωνέψετε την ήττα σας. Η ομάδα εχει διοίκηση είτε καλή είτε κακή, καλύτερη ομως απο τις προηγούμενες και ειδικά των διοικήσεων της Β εθνικής. Θα ερθω να σας βρω ομως να ξέρετε, στην Εκάβη.. ελπίζω να μην κρυφτείτε πάλι ομως.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χαβά σου εσύ....

      Πάντως στην Εκάβη, όταν έρθεις φέρε και την κάμερα σου μαζί....
      Αυτό που θα συμβεί εκεί πρέπει να απαθανατιστεί!!!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!