Ρητορικά ερωτήματα για τις ακαδημίες...

Ποιό νέο "υπεύθυνο" στέλεχος των ακαδημιών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις και τις "δουλειές" του σε γονείς παιδιών, ακόμα στους ίδιους νεαρούς ποδοσφαιριστές;
Γιατί πάνω από 15 παιδιά εξέφρασαν παράπονα και θέλουν να αποχωρήσουν; Γιατί απαιτούνται ανακατατάξεις προπονητών μέσα στη διάρκεια της χρονιάς; Και γιατί αυτές τις μέρες δημιουργουνται φασαρίες μέσα στα βοηθητικά του γηπέδου; Προς όφελος ποιανού τόση αναστάτωση στις ακαδημίες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ; Ποια είναι η στάση της διοίκησης του συλλόγου απέναντι στον ''πρωτεργάτη'' όλης αυτής της κατάστασης; Αναμένονται σίγουρα εξελίξεις σε αυτό το θέμα, και εδώ θα είμαστε να τις παρακολουθούμε..

13 σχόλια:

  1. Μήπως είναι φαλακρός , παλαίμαχος του Πιερικού χωρίς συμμετοχή , δηλώνει αρχιπροπονητής φυσικά ανευ πτυχίου και την έχει μεγάλη ..... τη γλώσσα φυσικά !!!

    Παρθενίδης Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να φταίει και ο νέος προπονητής της Κ17 που ανέλαβε κατόπιν εισήγησης του παλαίμαχου!!!

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς οι Ακαδημίες λειτουργούσαν ας πούμε άψογα με όλα τα προβλήματα που οι μικροί και οι γονείς τους τα είχαν ξεπεράσει και σε μια στιγμή κύριοι της διοίκησης τα γκρεμίσατε όλα αφού αφήσατε έναν κύριο δίνοντας του το ελεύθερο να απολύει προπονητές και να προσλαμβάνει τους εκλεκτούς του. Δυστυχώς τα ισοπεδώσατε όλα είστε συνεχώς στο προσκήνιο με τα τρομερά λάθη και την κατρακύλα. Γιατί αλλάξατε τον τεχνικό διευθυντή Γ.Ζ. και τώρα απολύεται προπονητές. Υπήρχαν τα τελευταία 4-5 χρόνια άξιοι άνθρωποι που κατείχαν καλά το κομμάτι των Ακαδημιών με 100 - 120 παιδιά στις Ακαδημίες και λειτουργούσαν τα τμήματα υποδομών με διπλά τμήματα αλλά τότε υπήρχαν αξιόλογοι άνθρωποι και παιδαγωγοί που προβάλλαν άξια το αντικείμενο δουλεύαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και προήγαν την αθλητική συνείδηση και πλάθανε χαρακτήρες γιατί όλα αυτά έσβησαν
    Ιωαννίδης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τήν γλώσσα σίγουρα την έχει μεγάλη καί μάλιστα μπροστά στα παιδιά μάς...παπαριες μού λες είπε Ο ,"κύριος" σέ ένα γονιό και δίπλα κάνανε προπόνηση τα παιδιά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά που συμβαίνουν στα τμήματα υποδομής προκαλούν θλίψη. Κρίμα γιατί μια προσπάθεια ετών σβήνει μέσα σε μερικούς μήνες. Ή ομάδα μικραίνει σε πολλά επίπεδα.
    Αδαμιδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ντροπη για τον Πιερικο να υπαρχει τεχνικος δντης με τετοια απρεπη συμπεριφορα απεναντι στους γονεις και μαλιστα μπροστα στα παιδια, Η διοικηση πρεπει να παρει θεση και να απομακρυνει αυτον τον ανεκδιηγητο τυπο γιατι κανει μεγαλη ζημια εαν σωπασει παει να πει οτι αποδεχεται τετοιες συμπεριφορες και τις στηριζει.Περιμενω απο τον ταμια εκφωνητη της ομαδας να παρει θεση στην επομενη του δημοσια τοποθετηση στο αγαπημενο του blog.NKALAITZHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένεις να γινει κατι τετοιο...
      Μην ξεχνας ποιανού επιλογή ήταν ο "τεχνικός διευθυντής" και τοποθετήθηκε εκει...
      Δεν προκειται να τον απομακρύνει απο την θεση του η ..."διοίκηση"!!!
      Όσο για τον "ταμία-spokesman"... ε... το πολύ-πολύ να κανει άλλο ενα βιντεάκι στο οποιο θα αμφισβητεί το γεγονός αυτο!

      Διαγραφή
  6. EΠΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΠΑΓΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο, για ποια φιλοσοφία μιλάς ? Οι τύποι είναι ο,τι να'ναι... Στου κασίδη το κεφάλι ένα πράμα...

      Διαγραφή
  7. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα τμήματα υποδομής. Ο κατά φαντασία παλαίμαχος και τώρα γενικός κουμανταδορος, απέλυσε τον 'πατοζα' την ώρα της προπόνησης και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονέων. Φτάνει πια άνθρωποι αλεξιπτωτιστές ρεζιλευουν το όνομα της ομάδας. Ας βγει ή Διοίκηση να μας πει πόσα παιδιά είχαν περισι τα τμήματα υποδομής και πόσα συνεχίζουν φέτος. Φτάσαμε ε στο σημείο να μην υπάρχουν ηλικιακες ομάδες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Ας μην μιλάμε για εποχές που δηλωναμε συμμετοχή και στην ένωση Θεσσαλονίκης. Περασμένα μεγαλεία. Επιτέλους σταμάτησε τον κατήφορο που οδηγειτε τα τμήματα υποδομής.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παραδοξο....

    Περι ακαδημιών.....
    http://pieriasport.blogspot.gr/2014/09/blog-post_223.html

    απο το γνωστό μας μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2014 ο σημερινός τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Πιερικού κάνει αναφορά πως οι γονείς θα επιλέξουν την σωστή Ακαδημία για τα παιδιά τους, δυο χρόνια μετά αναιρεί όλο το περιεχόμενο και ακολουθεί άλλο δρόμο που δεν αρμόζει σε τεχνικό διευθυντή Ακαδημιών και του Πιερικού δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα φίλοι μου όποιος έχει τη διοίκηση κάνει ότι θέλει χωρίς να λογοδοτεί πουθενά δεν αρμόζει έτσι στον Πιερικό. Μέχρι τώρα οι προπονητές σας έκαναν και ξαφνικά διαπιστώσατε ότι δεν αξίζουν. Λυπάμαι αλλά δεν αρμόζουν αυτά στον Πιερικό.
    Ιωαννίδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Κειμενο το υπογραφει ο Τηλέμαχος Αθανασίου, δεν είναι του "παλαιμαχου"...
      Ο "παλαιμαχος" απλα το ανήρτησε στο μπλογκ του και μάλλον... "συμφωνούσε" (τότε) με όσα γραφει ο κύπριος προπονητής.

      Μένω σε ένα μόνο σημείο του κειμένου, που λεει:
      «Οι προπονητές των ακαδημιών πρέπει να κατέχουν τα αναγνωρισμένα διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου της UEFA ή το δίπλωμα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο».

      ...τα συμπεράσματα δικά σας!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!