Μιχάλης Ζιώγας: ''Σημαντική η απουσία του Κραγιόπουλου'' (VIDEO)

O προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ενώ στάθηκε στην απουσία του Κραγιόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε ως ηγέτη της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πιερικού και το βίντεο με την ερώτηση του PierikosNews και την απάντηση του κόουτς των Μελανόλευκων.
«Να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη (σ.σ. Τζαναβάρα) για τα καλά του λόγια για την ομάδα μου. Εμείς όλη την εβδομάδα αναλύοντας το παιχνίδι με τους παίκτες μου, είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και μια στρατηγική απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Για μας σήμερα ήταν μεγάλη απώλεια του Κραγιόπουλου, ο οποίος πέρα απ' ότι είναι αρχηγός και έμπειρος, είναι ο στυλοβάτης της ομάδας μας. Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στην απουσία του τερματοφύλακα γιατί πρέπει να έχεις δύο ισάξιους. Η έλλειψη του Κραγιόπουλου σήμερα στοίχισε πάρα πολύ, γιατί κάναμε κάποιες αλλαγές, όσον αφορά την άμυνα.
 Παρόλα αυτά εμείς δουλεύουμε με νέα παιδιά, έχουμε βάλει έναν στόχο και βαδίζουμε πάνω σ' αυτόν και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έχει μια καλή ομάδα και εύχομαι να πετύχει ο Ολυμπιακός αυτό που ονειρεύεται.

Στην ερώτηση του Γ.Σιδηρόπουλου για το PNEWS, για το εάν η άμυνα ήταν αυτή που θα έδινε στον Πιερικό το αποτέλεσμα, ο Μιχάλης Ζιώγας απάντησε..
«Πρέπει να ξέρετε ότι, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ομάδες με ποιοτικό ρόστερ επιθετικά, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους παίκτες να τις αντιμετωπίσεις. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ γρήγορους επιθετικούς που αν σε βρουν στην κόντρα είναι ικανοί να σε... σκοτώσουν. Οι παίκτες αυτοί είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός. Θεωρώ πως παίζοντας από το 47' με παίκτη λιγότερο, έπρεπε να διαχειριστούμε έξυπνα το παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας μια πολύ γρήγορη ομάδα. Είχαμε σαν πλάνο στο τελευταίο 20λεπτο να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε, όταν μάλιστα δεχθήκαμε το γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο».

15 σχόλια:

  1. Ναι... το προβλημα ήταν ο Κραγιοπουλος....
    Και αφού ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, ανούσια και δεν σας δημιούργησε κάποια φάση ώστε να δεχθείτε γκολ, τότε πώς φαγατε 2 ???
    Στα προηγούμενα παιχνίδια, που ο Κραγιοπουλος έπεζε, γιατί φέρατε ισοπαλίες και ήττα?


    Η εικόνα μιλαει απο μόνη της!
    https://i.imgsafe.org/cf68a97143.jpg

    ΥΓ
    Παντως τον «προεδρο» σημερα τον είδα χαλαρο ... στο γνωστό στεκι του με την αγαπημενη του ασχολία, σαν να μην τρεχει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν τρέχει τίποτα, γιατί να μην είναι χαλαρός;

    Τρήπας Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. Ρε κόουτς ο Κραγιοπουλος που έλλειπε φταιει για την παιδική χαρά που παρουσιάστηκε στο γήπεδο; 90 λεπτά χωρίς μία ευκαιρία. Πάλι καλά που το κοντέρ έγραψε μόνο δυο τεμάχια. Έχουμε μία ομαδα που μόνο μικρομεσαίες ομάδες θα μπορεί να παλαιψει. Αυτά εμείς τα γράφουμε εδώ και καιρό. Ας το πάρουν απόφαση και οι κολαουζοι που μπαίνουν και γράφουν πως η ομάδα θα τερματίσει από τη μέση και κάτω. Αν αυτό τους ικανοποιεί ας χαίρονται.
    Το έγκλημα όμως συντελείται στις Ακαδημίες. Διοικήσεις που πάλεψαν για χρόνια να τις στήσουν διαλύονται αν δεν έχουν διαλυθεί κιόλας. Ο παλαίμαχος έδιωξε αυτούς που δουλεψαν, για να φέρει τους κολλητους του. Για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει ομάδες σε ηλικιακά πρωταθλήματα.
    Αν μάλιστα σκεφτεί κάποιος πως αυτά τα πιτσιρικια μεγαλωνοντας θα γίνουν οπαδοί και παράγοντες της ομάδας, ας αναλογιστουν οι υπεύθυνοι το κακό που συντελείται μακροπροθεσμα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαιτί, δεν θα τερματίσει από τη μέση και κάτω? είναι ήδη στην 9η θεση!

      Όσο για τις ακαδημίες, το μονο που κανουν στην παρούσα φαση είναι να «τσιμπανε το 30ράκι» απο τους γονιούς!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε για να πούμε και του στραβού το δίκιο ίσως το μόνο σωστό που έκανε ο παλαίμαχος είναι που έδιωξε άμεσα τον συγκεκριμένο προπονητή ο οποίος έπρεπε να φύγει απο πέρυσι όταν εν αγνοία της τότε διοίκησης μας και φυσικά χωρίς άδεια πήρε αυθαίρετα κάποια παιδιά απο το τμήμα του και μαζί με γονείς τα πήγε στη Θεσσαλονίκη να δοκιμαστούν σε γνωστό σύλλογο που σήμερα είναι υπο διάλυση . Φέτος πάλι μόλις ανέλαβε ο παλαίμαχος κινητοποίησε ο ίδιος προπονητής όλους τους γονείς εναντίον του με σκοπό να ισχυροποιήσει τη θέση του για να μην τον διώξει λέγοντας στους γονείς ότι θα διαλυθούν τα τμήματα αν φύγει κλπ. Κάτι τύποι σαν αυτόν δυστυχώς χ.....κανε για τον Πιερικό . Την πάρτη τους κοιτάνε. Κάποιος όμως πρέπει να τους τραβήξει το αυτί και να τους μάθει ότι ο Πιερικός είναι ιδέα και δεν μπορεί κανένας προπονητής να καπηλεύεται και να εκμεταλλεύεται το όνομα του για να φτιάξει το βιογραφικό του όταν μάλιστα ξεκίνησε απο αυτή την ομάδα και έφαγε ψωμί . Τα ίδια έκανε και ο πρώην προπονητής του παιδικού που έφυγε σε άλλη ομάδα και διέλυσε το παιδικό αφού πήρε τα παιδιά μαζί του . Για ρωτήστε και κανένα γονιό που είναι κοντά στις ακαδημίες να σας τα πεί τα πράγματα όπως είναι .

      Ευχαριστώ
      Οικονομίκος Κώστας

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Κωστα, ο "παλαιμαχος" αναγκασε σε παραίτηση τους προηγούμενους προπονητες μονο και μονο για να βολεψει τους "δικους του" (Φωτιάδης και ΣΙΑ)!!!

      Ο Ανδρεαδης παρακατω εχει απολυτο δικιο για το "γλειψιμο" του "παλαιμαχου" στο νυν ΔΣ!!
      Δια του λόγου το αληθές:
      http://pieriasport.blogspot.gr/2016/07/blog-post_436.html

      Κρατάω την φραση με την οποια κλεινει ο "παλαίμαχος" που λεει: «Έκαναν στο παρελθόν μαζί τους οι Τάσος Σαραηλίδης και Σάκης Μπασμπανάς, τους ξέρουν, ας τους στείλουν απο εκεί που...ήρθαν!!»

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Η ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΩΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Παπαδόπουλος Ηρακλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλέ εσύ που στηρίζεις τον παλαίμαχο, για πες μας τι έκανε τόσα χρόνια μέσα από το blog του. Ήταν ο χειρότερος υβριστής όλων των προηγούμενων διοικήσεων και κατ' επέκταση της ομάδας. Τώρα που του δόθηκε ή ευκαιρία έκανε το αυτονοητο, ΔΥΕΛΥΣΕ τις ακαδημίες τίποτα λιγότερο τίποτε περισσότερο. Εάν εσύ αυτο το εξισωνεις με τυχόν παραλείψεις των προηγούμενων προπονητών είσαι τουλάχιστον μεροληπτικός.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρεάδη, λες και εχουν ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ του Πιερικου... σε εφαρμογή...

      Αφού κατελαβαν όλα τα πόστα στην ομάδα εκτοπίζοντας τα όποια «εμπόδια»
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τσακιρίδης Βασίλειος (παραιτήθηκε)
      ΥΠΕΥΘ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Τσιτιρόκης Πασχάλης (παραιτήθηκε)
      ΜΕΛΟΣ: Κουρνούτης Βασίλειος (παραιτήθηκε)
      άνοιξαν τον δρόμο για την διάλυση!
      (κρατησε στο μυαλό σου τις θεσεις στο ΔΣ των 2 πρωτων παραιτηθέντων και βγαλε συμπέρασμα. Καθόλου τυχαίες θεσεις)

      Αν δεν γινει σύντομα ΓΣ, ο Πιερικός τελειώνει!

      Διαγραφή
  6. Οσον αφορα το παιχνιδι με τον Βολο εχω δυο αποριες, γιατι ο τριανταφυλλιδης επιδιωξε τη πρωτη κιτρικη καρτα (διαμαρτυρια στον εποπτη εντονη μαλιστα στο 10'), και η κακη αποδοση του αχειμαστου απο δεξια που αναγκαστηκε ο κοουτς εστω και καθυστερημενα να κανει εσωτερικη αλλαγη,τον πηγε αριστερα ενω επρεπε να τον κανει αλλαγη.Αυτα πρεπει να τα ψαξει η διοικηση και ο προπονητης διοτι ή κοιμουνται ή ειναι συνενοχοι........οσο για τον κραγιοπουλο πραγματι ειναι πολυ καλος στοπερ αλλα οχι και αναντικατασττος δηλωνει δηλαδη ο Ζιωγας οτι δεν εχει επιλογες(τα ακους σαραηλιδη.
    Για τις ακαδημιες νομιζω ειναι γνωστο σε ολους οτι διαλυθηκαν απο το καλοκαιρι, οι ρομαντικοι εμειναν και επεσαν πανω στον νεο τεχνικο δντη οπου ολοκληρωσε σε λιγες μερες το καταστοφικο εργο διοικησης Σαρηλιδη.Κυριοι καιρος ειναι να αναθεωρησετε καποια πραγματα ο κατηφορος της ομαδας δεν εχει τελειωμο , μιλαμε αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα. Ενημερωση της ΓΣ αμεσα! Παπαδημητριου Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή διάλυση των Ακαδημιών είναι εγκλημα. Αυτό θα το πληρώσει ή ομάδα μακροπροθεσμα. Έβαλαν τον λύκο στη στάνη και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα σε μερικές μέρες. Για να δούμε τι έχει να πει για αυτό ο λαλιστατος κατά τα άλλα ταμιας του συλλόγου.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο «Ταμίας-spokesman» το πολύ-πολύ να επαναλάβει την καραμέλα: «Όταν αναλάβαμε, δεν υποσχεθήκαμε τίποτα»

      Διαγραφή
  8. ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΑΗΛΙΔΗ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΜΙΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Ν ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «χωρίς αλλαγή Διοίκησης»??? Μα φυσικά!
      Ο άνθρωπος είναι εξαρτημένος απο «διοικητιλίκια»...

      Όπου Δ.Σ. μεσα είναι...
      Δ.Σ. Άρη Κοκκινοπλιτών (μέλος)
      Δ.Σ. Δήμου Παραλίας (δημ. συμβουλος)
      Δ.Σ. ΕΠΣ Πιερίας 2015-16 (μέλος επιτροπής BEACH SOCCER)
      Δ.Σ. Πιερικού (ταμίας)

      Ο τύπος διακατέχεται απο αρχομανία...

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και άλλα επίθετα για την περίπτωσή του κύριε Πατρή!

      Σπουδαρχίδης
      Ετυμολογία - Σπουδή (=βιασύνη) + αρχή (=αξίωμα) + -ίδης
      Έννοια - εκείνος που επιδιώκει με κάθε τρόπο την απόκτηση κάποιας θέσεως ή κάποιου αξιώματος

      Αρχολίπαρος
      Ετυμολογία - αρχή (=αξίωμα) + λιπαρώ (=επιθυμώ, επιζητώ)
      Έννοια - αυτός που επιθυμεί και επιδιώκει αξιώματα

      Θεσιθήρας
      Ετυμολογία - θέσις (θέση) + θήρα (=κυνήγι)
      Έννοια - αυτός που επιδιώκει την χωρίς αρχές ανάρρησή του σε θέσεις που προσφέρουν ισχύ και χρήματα

      Πηγή - βικιλεξικό

      Υπαρχουν και άλλα που θα ταιριαζαν όπως "άμπαλος" "σκιτζής" "αλμπάνης" "καλαμπόρτζης" "κομπογιαννίτης" "μπασματζής" αλλα αυτό που θα του κολλούσα εγω θα ήταν "άκυρος"

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!