Ηττημένος και ανήμπορος ο Πιερικός

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ομάδα του Πιερικού με σκορ 3-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας.

Ο Πιερικός αν και ξεκίνησε τα πρώτα 17 λεπτά κάπως ισσοροπημένα το παιχνίδι του, στη συνέχεια έπεσε η απόδοση και η δυναμική της αντίπαλης ομάδας ήταν αυτή που κυριάρχησε για το υπόλοιπο του αγώνα.. Το 1-0 ήρθε στο 22' από τον Παπδόπουλο με κεφαλιά, ενώ τα δύο επόμενα τέρματα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (Καμπλιώνης 49' 55' Σαχινίδης). Ο προπονητής του Πιερικού Μιχάλης Ζιώγας, πάντως αφού είδε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ζητήσει πολλά πραγματα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε ευκαιριες και σε κάποιους νεαρούς του ποδοσφαιριστές όπως ο Γαλανόπουλος και ο Συμεωνίδης.
Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την άλλη Κυριακή για το Κύπελλο Γ Εθνικής με την Πύδνα Κίτρους στο Β ΔΑΚ.

Στην Λάρισα βρέθηκαν περίπου 20 φίλαθλοι του Πιερικού..

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Κυριάκος, Διβανές (64′ Πέντα), Σαχινίδης (70′ Συρράκος), Σουλίδης (75′ Γεωργίου), Καμπλιώνης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης (46′ Παπαδόπουλος), Μπαρούτας, Μάρκου, Κραγιόπουλος, Αχείμαστος, Λούγκος, Τριανταφυλλίδης (63′ Γαλανόπουλος), Λαζόπουλος, Κοκονόζι (54′ Συμεωνίδης), Ριβελίνο.

32 σχόλια:

  1. Μαζέψτε τα κομμάτια σας κι ελάτε πίσω για δουλειά.
    Θέλουμε νίκες στους επόμενους δύο αγώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ήρθε η στιγμή που πολλοί εδώ μέσα περιμένανε. Δυστυχώς το τρένο μας έχασε. Δυστυχώς οι παικταράδες μας, λύγισαν.

    Ήταν μια ήττα που ίσως να την περιμέναμε καταβάθος. Μία ήττα από μια ομάδα καλύτερη και με διαφορετικούς στόχους. Μία ομάδα που οι μισοί πέρυσι παίζανε στον Πιερικό μας. Δεν πειράζει, δεν χρειάζεται να σκύβουμε το κεφάλι, μας περιμένει δύσκολο εντός έδρας ματς με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι προηγούμενες διοικήσεις ήταν ανίκανες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι του, και συνεχίζουν να μην μπορούν ούτε με τις τωρινές τους ομάδες. Πάμε να δούμε τι θα κάνει την Κυριακή ο μεγάλος μας Πιερικός.

    Πιερικός στα εύκολα λένε, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ στα δύσκολα.

    Στηρίζουμε την ομάδα, παίρνουμε αποτέλεσμα, επιστρέφουμε στις νίκες.
    Συγχαρητήρια στους Πιερικούς που ακολούθησαν την ομάδα.

    Εμμανουήλ Γρηγορίου
    Κάτοικος Αν. Θες/νίκης, Πιερικός από παιδί μικρό

    Ήρθε η ώρα να χαρείτε κύριε Πατρή

    http://tinypic.com/view.php?pic=2vdoak4&s=9#.V_qEqI-LTIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθηνοδωροπροδρομομανωλη, ήταν αναμενόμενη ήταν ήττα... αλλά δεν περίμενα τέτοιο σκορ....
    Πάντα φταίνε οι άλλοι!!! Οι προηγούμενες διοικήσεις μόνο!!
    Δεν φταίει ο νταλικέρης για τις μεταγραφές που έκανε, ούτε τα πιτσιρικια παίκτες σάλας! Φταίει ο προηγούμενος πρόεδρος και ο προηγούμενος προπονητής....
    Η τωρινή διοίκηση τα πάει μια χαρά. "καμένη γη" παρέλαβε...

    Όταν τρως 3 από Απόλλωνα Λάρισας, σκέψου πόσα θα φας από Ολυμπιακό Βόλου (μέσα στην έδρα σου) στην επόμενη αγωνιστική...

    Δεν χάρηκα με την ήττα, ήταν αναμενόμενη.
    Ιδού τα αποτελέσματα της Σούπερ Διοίκησης των καφενεδων του Καταφυγιου...
    Οι καρπαζιες μόλις άρχισαν... για τον Πιερικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεσαι αστείος να επιμένεις να φορτώνεις ονόματα αλλα αυτό ας το καταλάβεις μόνος σου.

      "Οι καρπαζιές μόλις άρχισαν... για τον Πιερικό".
      Κύριε Πατρη δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γράφετε. Επισης δεν καταλαβαίνω γιατι σας επιτρέπουν να γράφετε. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας έχασε, έχασε η ομάδα που αγαπάμε εμείς οι λίγοι Πιερικοι και εσείς έρχεστε να το παίξετε ότι επιβεβαιωθηκατε; αναρωτιέστε ότι γράφετε σε μπλογκ πιερικών; Κύριε Παναγίτσα θα θελα να σας ρωτήσω, αν ενας παρόμοιος κύριος πατρης λειτουργούσε κατα τον τροπο που πράττει τοσο καιρο, σε μια πόλη οπως η Λάρισα, ο βολος, οι Σέρρες, τα Γιάννενα, η Καρδίτσα, η Καλαμάτα, τα Τρίκαλα, η Δράμα... θα τυχαίνε της ίδιας αποδοχής απο τον υπεύθυνο διαχειριστή λέτε; πιστεύετε ότι κυκλοφορούσε άνετος και θα διέσυρε την τοπική ομάδα στους δρόμους κα τις πλατείες; κύριε Πατρη γνωρίζουμε ότι λειτουργείται κάτω απο εντολές, αλλα η καρπαζιά των τριών γκολ δεν συγκρίνετε με την εξάδα απο τον Αιγινιακό μεσα στο σπίτι μας. Δεν συγκρίνετε κύριε Πατρη με την κόκκινη θύρα πεντε, δεν συγκρίνετε με την τεσσάρα μεσα στα ψαχνα και την μη συμμετοχη στα πλέι οφ. Σας κόβει το μυαλό, σταματήστε να γράφετε γιατι εκτίθεστε. Ασχοληθείτε με το κιτρος, με την κεσαρεια. Υπάρχουν ομάδες που μπορείτε να καταστρέψτε, αλλα δεν πατε εκει γιατι σας ξέρουν πλέον ετσι;

      Κύριε Παναγίτσα περιμένω την γνώμη σας/απάντηση σας.

      Εμμανουήλ Γρηγορίου
      Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

      Διαγραφή
    2. Κυριε Γρηγοριου, επειδη αναφερεστε στη αντιπιερικη συμπεριφορα ορισμενων και την οποια καταδικαζουμε , πιερικος στα ευκολα πιερικοσ στα δυσκολα... ειναι αληθεια ομως και την απρεπη συμεριφορα τοσο του προεδρου οσου και του λαλιστατου ταμια προς τους οπαδους της ομαδος με απαξιωτικα σχολια ακομη και του υπευθυνου του γραφειου τυπου και νυν τεχνικου δ/ντη δεν ειδα κανενα σχολιο δικο σας που να καταδικαζει οπως επισης και την συμπεριφορα του προεδρου προς τον προηγουμενο υπεθυνο ακαδημιων (καμια απαντηση στην ανακοινωση του κ.Γκουτζα περι χαωδης αποσταση για ηθος και αξιοπρεπεια), υπαρχουν επισης πολλες ακομη συμπεριφορες διοικουντων που θα μπορουσα να αναφερω, ισως στο μελλον.... Ακομη επειδη αναφερεστε στον αιωνιο αντιπαλο και σε καποια αποτελεσματα του Πιερικου κατα τον Παρελθον , τα οποια εαν θελεις πληγωσαν το κοσμο, καλο θα ειναι να ρωτησεις τους διοικουντες οπως Σαραηλιδη και Λιολιο οι οποιοι ηταν αμεσοι συνεργατες της τοτε διοικησης να σε φωτησουν περισοτερο.....ΝΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

      Διαγραφή
  4. Αθηνοδωραγγελομανωλομπαμπηνιο ακου...

    Σήμερα που βρέχει και δεν μπορείς να αναλάβεις τα νέα σου "προπονητικα καθήκοντα" κάθεσαι και γράφεις τις μπούρδες σου στο pc σου....

    1) εδώ υπάρχει ελευθερία λόγου, καθώς και αντίλογος και, κανένας Παναγιτσας δεν θα μου απαγορεύσει να μιλάω! Υπάρχουν κανόνες από τους διαχειριστές του μπλογκ οι οποίοι είναι σαφείς... (η εποχή της "φίμωσης" πέρασε. Έχουμε 2016!!!)

    2) τον κακο σου τον καιρό που θα υποδείξεις στους διαχειριστές του μπλογκ, τι να κάνουν, ποιος θα μιλάει και ποιος όχι!!!

    3) "χαλάω την μπουγάδα" του αφεντικού σου με αυτά που γράφω.... (έτσι εξηγούνται πολλά με σένα)

    4) δυστυχώς (για σένα) δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα ίδια πράγματα με εμένα τα επισημαίνουν και άλλοι που γράφουν εδώ!

    5) εγώ (καθώς και άλλοι) καταλαβαινουμε τον λόγο που ΕΣΥ γράφεις εδώ μέσα και μάλιστα με πολλαπλά ονόματα!

    6)ασχολεισου ΕΣΥ καλύτερα με ομάδες που μπορείς να καταστρέψεις, μαζί με το ΔΣ που των καφενεδων του Καταφυγιου και άσε τον Πιερικο ήσυχο, απαλλάσσοντάς τον από την παρουσία σου !!! (αν εγώ και αυτό θα το κάνει η ΓΣ σύντομα)

    7) τέλος, σταμάτα να γράφεις με πολλαπλά ονόματα και γράψε με ένα και αληθινό (αν τολμάς). Έχεις ξεβρακωθει εντεταλμενη γραφίδα και δυστυχώς συνεχίζεις να γράφεις με επιμονή, αλλά σε πήραμε χαμπάρι όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Γρηγορίου και κ.Πατρή δεν γίνεται σε μάθε δημοσίευση να δημιουργείτε κακό κλίμα κάνοντας "διαδυκτιακο" τσακωμό...
    Μην απαντάτε ο ενας στον άλλον, απλά πείτε την αποψη σας, η γράψτε αυτό που νομίζετε εσεις χωρίς περαιτέρω πράγματα.. και χωρις βεβαια να υποτιμάτε τους όρους του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε διαχειριστά, αν διαβάσετε πανω - πάνω (2ο σχόλιο) στην παρούσα ανάρτηση και πριν καλά καλά κάνω καποιο σχόλιο, το γνωστό λογυδριο αναφέρθηκε σε εμένα και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να του απαντήσω!

      Αυτός ξεκίνησε πρώτος και όχι εγώ! Αυτός μου πετάει το γάντι και εγώ το σηκώνω!
      Αυτός "τρώγεται" συνέχεια.
      Εγώ δεν έχω καμία διάθεση για "τσακωμούς" όμως όσο με προκαλεί θα απαντώ!

      ΥΓ
      Υπάρχουν και άλλοι που του απαντούν ανάλογα, δεν είμαι ο μόνος...

      Διαγραφή
  6. Είμαστε Πιερικος και θέλουμε ή ομάδα οποία κι αν είναι να κερδίζει κάθε αντίπαλο. Χαίρομαστε όταν κερδίζει και λύπουμαστε όταν χάνει . Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την παρούσα Διοίκηση που για μας είναι λίγη για το όνομα του Πιερικου. Αυτά για αυτόν τον απίθανο που μπαίνει και γράφει με ένα σωρό ονόματα εκθειαζοντας το πόσο ικανή Διοίκηση έχουμε. Ή κριτική πιστεύω κάνει καλό γιατί και η δική μας αντίδραση υποχρεωσε τους διοικούντες να ενισχύσουν την τελευταία στιγμή την ομάδα. Όμως ή συμπεριφορά της απέναντι στο φιλαθλο κοινό ειναι απαράδεκτη. Αλήθεια για το θέμα των προβάτων θα ζητησει συγνώμη;Έως ότου συμβεί αυτό θα μαθαίνουμε τα νέα μέσα από το pierikosnews.

    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά θα πρέπει όλοι να συμφωνούμε με την άποψη ενός ? ότι όλα καλά και όλα σωστά στην ομάδα ? μάλλον επειδή αυτοί που τελικά είναι πραγματικά Πιερικος ανησυχούν και δεν τα βλέπουν όλα ρόδινα ,και βεβαίως η ελευθεροτυπια και η δημοκρατία έχουν εδώ και χρόνια κατοχυρωθεί από τον λαο ...για μερικούς ...προπονητές ,και και κατι ακομη ..μέτρα πόσους κατερινιωτες ο Ζιώγας χρησιμοποιεί ? γιατί κάποιοι έλεγαν ότι τόσους κατερινιωτες έχει να δει η ομάδα από το 97


    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλοντας να κλείσω έδω την όποια διαμάχη μπορεί να θεωρείται ότι δημιουργήθηκε ανάμεσα σε μένα και τον κύριο Πατρή, έχω να σας πω μόνο ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ήμουν ο κύριος <> (ΔΙΟΝ τηλεόραση/ενημερωτική εκμπομπή). Μπορεί να ήταν λάθος αυτή η κίνηση της διοίκησης, αλλά τουλάχιστον δεν επηρεάζει την βιωσιμότητα της ομάδας. Η αγάπη για τον Πιερικό δεν μας επιτρέπει να στρεφόμαστε σε τέτοιες λεπτομέρειες, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα κριθούν και αυτοί.

    Ο κύριος Παναγίτσας, διαχειριστής του μπλογκ επίσης γνωρίζει οτί δεν είμαι ο κύριος Πείδης.

    Το pnews το παρακολουθώ χρόνια, ίσως κιόλας από τις πρώτες μέρες του. Ο λόγος που έχει φτάσει να είναι anti-PierikosNews δεν μπορώ καταλάβω ποιος είναι και λυπούμαι πολύ.

    Ήρθε η ώρα μου λοιπόν να αποχωρήσω και εγώ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο, όπως αποχώρησαν πολλοί πριν από εμένα. Χτυπήστε την ομάδα ελεύθερα τώρα μέσα από την δύναμη της ανωνυμίας του ίντερνετ. Χτυπήστε την με σχόλια. Ούτοσι άλλος ποτέ δεν ήσασταν των πράξεων.

    Εμμανουήλ Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

    Υ.γ Ρε παιδιά του Pnews, εχώ μία ερώτηση ειλικρινά. Άντε ο κύριος Πατρής έχει προσωπικά συμφέροντα να θέλει να διαλυθεί ο Πιερικός γιάτι είναι μπλεγμένος. Εσείς γιάτι θέλετε να εξαφανιστεί ο σύλλογος που κάνετε τόσο αγώνα χρόνια τώρα και επιτρέπεται όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πομφόλυγγα, δεν έχω καμία εμπλοκή με τον Πιερικο.
      Την διάλυση της ομάδας άλλοι την φέρνουν εις πέρας (εντεταλμενα)
      Τώρα αν εσύ δεν είσαι ο γνωστός "παλαίμαχος", εγώ είμαι πιλότος F16...
      Όσο για την "εξαφάνιση" του συλλόγου, αυτό το φροντίζουν τα αφεντικά σου...

      Α... και πού'σαι... μπορεί να μην γράφεις στο μέλλον με το όνομα "Μανώλης", αλλά θα συνεχίσεις να γράφεις με τα υπόλοιπα ονόματα...
      Εγώ πάντως θα σου απαντώ!!!!

      Διαγραφή
  9. Ωραίος ο τύπος από τη Θεσσαλονίκη εεε από τα Καταφιωτικα ήθελα να πω. Αντιπιερικο το PNnrws λέει. Εδώ τα παιδιά μονό ξύλο δεν έφαγαν με τους τραμπουκισμους τνς διοικησης και παρόλο αυτό συνεχίζουν ανιδιοτελως να γράφουν τα της ομάδας. Αυτός φυσικά ο τύπος επειδή το συγκεκριμένο μπλογκ δεν εξυμνει το τεράστιο έργο της διοίκησης έβγαλε το συμπέρασμα πως είναι αντιπιερικο.
    Φιλε με την ανάρτηση σου ξεβρακωθηκες, είσαι στο κλαμπ του γνωστου καφενειου και το μόνο μέλημα σου είναι να μην κατηγορει κανείς τη διοίκηση. Ασε από αυλοκολακες χορτασαμε.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και ανιδιοτελώς. Δεκαπέντε (15) διαφημίσεις είναι αυτές. Έξοδα μηδενικά αφού δίνεται δωρεάν το blogspot, και έσοδα από διαφημίσεις. Για να διαβάσεις άρθρο πρέπει να κατέβεις τρεις οθόνες κάτω. Όχι ότι ο ανταγωνιστής είναι καλύτερος, αλλά εκείνος τουλάχιστον δεν μας παραμυθιάζει πως κάνει λειτούργημα.
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Μετρησες τα κλικ στο ιστολογιο σου και δεν σου βγηκαν? Τι εγινε? δεν εχεις διαφήμιση εσυ? Μάλλον όχι...
      Ευτυχως που εσυ κανεις λειτούργημα.... και μαλιστα «πολυθεσίτικο»...

      Διαγραφή
    3. Ναι φίλε μου Κανάρη ή όπως σε λένε... από το pnews ζούμε εμείς..
      Θα σε βοηθούσε η πληροφορία ότι τα ''έσοδα'' αυτά, δεν φτάνουν ούτε για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας;
      blog για τον Πιερικό είμαστε, όχι της Λέστερ. Κάνουμε ότι μπορούμε για την ενημέρωση ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Το ΠΑΤΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ειναι υπαρκτο ονοματεπωνυμο?
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!
    Δημ. Τριανταφυλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα είπαμε αυτά. Επώνυμο δημάρχου έχει ο συνεργάτης τού πρώην

    Λευτέρης Καρφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΑ
    ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ). ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Μ.Γ. 10/10/16 ΩΡΑ 10.52
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΝΑΔΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦ.Ο ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ?
    Με εκτιμηση
    Τριανταφυλλου Δημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανισόρροπος είναι αυτος που γραφει μια με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και μια με πεζα, μια ως Μανωλής και μια ως Αθηνόδωρος, μια ως Τρανταφυλλου και μια ως Εμμανουήλ, μια ως Προδρομος και μια ως Κανάρης, εκθειάζοντας την καταστροφική διοίκηση του Πιερικου κατόπιν παραγγελίας της.

      Ανισόρροπος είναι αυτος που μας περναει όλους εδω μεσα για βλάκες. Ανισόρροπος δεν είναι αυτός που γραφει «τα χαραματα» αφού εκεινη την ωρα ξυπναει για να παει στην δουλεια του, μιας και δεν εχει δική του δουλεια (π.χ. γυμναστήριο) για να παει ο,τι ωρα θελει... Βλεπεις εχω επάγγελμα! Εσυ τι επαγγέλλεσαι?

      Αλήθεια, ξερεις ποιος είμαι? χα χα !!!

      Σταματα εσυ να γραφεις και πήγαινε στο Αιγίνιο να παρεις χαρτζιλίκι.... αν και η «δουλεια» που κανεις εδω μεσα δεν αποδιδει...

      Σοβαρα ? γραφω κατα του Πιερικου???
      Οπως είπα και σε άλλη αναρτηση, γυρνα πισω στο σχολείο να μαθεις αναγνωση! Τον καιρό που επρεπε να ανοιξεις βιβλίο εσυ ετρεχες στα καφενεία...
      Αν κα δεν είναι αυτο το προβλημα, το προβλημα είναι η κριτική στην ΔΙΟΙΚΗΣΑΡΑ σου.... Αυτη δεν αντεχεις!!!
      Μεχρι και «εντολή» φιμωσης εδωσες στους διαχειριστές του μπλογκ...

      Σου το είπα αντιπιερικε πομφόλυγα οτι υπαρχει Δημοκρατία, Διαλογος και Αντίλογος και μεσα σε αυτο το πλαισιο θα υπαρχει και κριτική!!!

      Περιμενω τωρα να «απαντησεις» με άλλο ενα όνομα και κανα εξυπνακίστικο meme...

      Διαγραφή
  13. Πρόδρομος Καθινιώτης13 Οκτωβρίου 2016 στις 3:15 μ.μ.

    Ωπ!
    Σαν να άκουσα (είδα) το όνομά μου, μετά από καιρό...
    Μπα, λάθος.
    Μάλλον... νιαούρισμα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες να βαλεις σκιτσο meme... «γυμναστηριούχε»

      Διαγραφή
  14. NIAOYRISMA ΑΠΟ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ( Ο ΑΝΙΣΟΡ). ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ
    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ...ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ. ΚΥΡΙΟΙ Ο Ν, ΠΑΤΡΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ Κ.Λ.Π.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΘΛΕ Ν.Π. ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΩ
    ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΡΕ, ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ.
    ΝΤΟΥΜΟ ΨΥΧΑΡΑ Πιερικαρα, φιλικα Δ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιπιερικέ μπουρδολόγε με τα εξαπτέρυγα σου σε ένα ακόμα παραλήρημα ακατάσχετων φληναφημάτων εκ της «πεφωτισμένης Διοίκησης» και πάλι.

      Το ΔΤ τι είναι? ο γνωστός μπουγατσάς της Πόλης?

      Διαγραφή
    2. Παλι παραληρείς ρε πομφόλυγα? Μια επισκεψη στο ΨΝΠΟ θα σου εκανε καλο...

      Διαγραφή
  15. ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ(9/10/2016, ΩΡΑ 10.52).ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟ
    ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ(Τριτη 11/10).θαυμασιος ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο
    Λ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΧΑΦ Χ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ-ΤΑΒΟΥΞΗ- Λ. ΦΩΤΙΑΔΗ
    Με σεβασμο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ(ΓΙΑ καφε στου βλακα, στην πλατεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απόκριες αργούν...
      Ανυπομονώ να δω το άρμα των αντιπιερικών μπουρδολόγων στο Βροντινό καρναβάλι ψηφίζοντας το προκαταβολικά ως το καλύτερο, ειδικα δε αν θα εχει την καλλιτεχνική διέυθυνση ο ΚΘΡ, τα εφέ ο ΣΡΛ και το όλο project την αύρα του "Παλαίμαχου" με τις "0" συμμετοχές, η επιτυχία είναι σίγουρη.

      Τα φαρμακεία πάντως (αν δεν εχουν απεργία) δεν ξέρω αν έχουν ικανό απόθεμα φαρμάκων για ψυχασθενείς πολλαπλών προσωπικοτήτων.

      Διαγραφή
    2. Την επόμενη φορά που τα μελη της πεφωτισμενης διοικησης θα κάνουν συνεδρία στον "Λαγιώτη" να μην σε κερασουν τσιπουρο διότι αν έχει χαμηλό βαρομετρικό ο Ολυμπος, μπορεί να δεις το Δία να ρίχνει κεραυνούς στα οπίσθια του ΚΘΡ και τον ΣΡΛ να παίζει λύρα (ποντιακή) στο ΦΤΔ.

      Τα φληναφήματά σου πάντως ειναι ελαφρώς ανεκτά λογω τσιπουρου...

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΔΡΟΜΕ , ΑΡΧΗΓΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Ν. Π.
    ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΑΛΛΟΙ 1101 ΦΙΛ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΟΠΑΔΟΥΣ).ΤΟΝ ΚΘΡ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ,
    ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ .ΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ
    ΚΑΝΕΙΣ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΑΚΗ, 11).
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΥΩΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Ο. ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΕΙ.
    ΜΕ Εκτιμηση, Δ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξερω πολύ καλα ποιος και τι είναι ο ΚΘΡ... αλλα και αν και πόσο έντιμος είναι...
    Με μονιμη μη παρουσία σε διάφορα ΔΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS THΣ ΜΕΓΑΛΗΣ
    ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ(ΚΑΤΑ
    ΛΑΘΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ) Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ( ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
    ΕΛΛΑΔΟΣ).
    ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ κ. ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ,
    Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Κ.Λ.Π.
    Υ.Γ. 1 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
    ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ...
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ= ΛΑΘΟΣ
    ΣΩΣΤΟ = ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!
    Φιλικα,
    Β. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ
    Διδακτωρ Οικονομολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!