ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Γιάννης Ντούμος: Ο κ.Σαραηλίδης αποφεύγει συνάντηση με τον δικηγόρο μου. Ελπίζω να καταλάβει την ευθύνη και την κρισιμότητα των στιγμών!

Ντούμος Ιωάννης 
Επιχειρηματίας πρώην πρόεδρος ΠΑΕ Πιερικού 
Κατερίνη 13-12-2016

Αφουγκραζόμενος την αγωνία των φιλάθλων του ιστορικού Πιερικού μας και με δεδομένη την αγάπη μου για το σωματείο το οποίο υπηρέτησα με πάθος, αποφάσισα πριν λίγες ημέρες να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου και την προσπάθεια μου να τον οδηγήσω εκεί όπου του αξίζει και ιστορικά ανήκει.


Για τον παραπάνω λόγο ανέθεσα στον δικηγόρο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πιερικού κ. Καραφουλίδη να μεταφέρει στην σημερινή διοίκηση την πρότασή μου έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή διαδοχή και αλλαγή σελίδας για τον σύλλογο. Άλλωστε αυτή η διοίκηση είναι που κατά την ανάληψη των καθηκόντων της πριν λίγους μήνες είχε δεσμευτεί για την αποδοχή όποιας αξιόλογης και βιώσιμης πρότασης υπάρξει κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Δυστυχώς με λύπη μου διαπιστώνω την προσπάθεια αποφυγής έστω και συζήτησης εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου και ειδικότερα του προέδρου κ. Σαραηλίδη ο οποίος εντέχνως αποφεύγει να απαντήσει στις οχλήσεις του κ. Καραφουλίδη.

Αυτό όμως που με απογοητεύει είναι η έλλειψη σεβασμού στην ιστορία αυτού του ταλαιπωρημένου συλλόγου από νεόκοπους παράγοντες οι οποίοι προσπαθούν να καπηλευτούν τον Πιερικό και το ειδικό του βάρος για προσωπικό όφελος, φιλοδοξίες και μικροσυμφέροντα.

Επειδή στη ζωή μου και ειδικά όταν πρόκειται για ό,τι αγαπώ υπήρξα ξεκάθαρος, δηλώνω δημόσια το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μας και καλώ τον κ. Σαραηλίδη έως τις 20-12-2016 να οδηγήσει το σύλλογο σε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον και το όραμά μου για τον Πιερικό και θα ζητήσω από τα μέλη να εγκρίνουν την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ελπίζω ο κ. Σαραηλίδης να καταλάβει την ευθύνη και την κρισιμότητα των στιγμών και να ανταποκριθεί στην πρότασή μου δίνοντας μου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ προς όφελος του συλλόγου την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Έτσι απλά και ξεκάθαρα και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον Πιερικό.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Γιάννης Ντούμος

14 σχόλια:

  1. ΓΣ ΤΏΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΑΚΌΛΟΥΘΗ ΜΕ ΌΤΙ ΕΊΠΑΤΕ ΌΤΑΝ ΑΝΑΛΆΒΑΤΕ, ΌΤΙ ΑΝ ΒΡΕΘΗ ΕΎΡΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΛΎΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμεσα στην Εκάβη γιατί με εσάς δεν υπαρχή σωτήρια για την ομάδα που είναι του κόσμου.
    Εσείς μας είπατε ότι άμα έρθει σοβαρή πρόταση να αναλάβει το Πιερικό θα κάνουμε πίσω, εσείς τώρα γιατί δεν τιμάτε τα παντελόνια σας αυτό που είπατε στα μελή, να πάτε στην Εκάβη να πάρει την ευθύνη ο κόσμος, όχι εσείς.
    Απαιτούμε άμεσα στην Εκάβη η ομάδα δεν έχει μελών με εσάς. Θ.Γκιατας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να παρέμβει πρωτοδίκης για να ορίσει νέο προσωρινό ΔΣ ώστε αυτό με την σειρά του να προχωρήσει σε ΓΣ και ανάδειξη νέου ΔΣ και όλα αυτα πριν τις γιορτές...
      Αν χαθεί κι άλλος χρόνος με δαύτους ο Πιερικος τελείωσε!

      Διαγραφή
  3. Εδω απέρριψαν τον Λιναρδή (που εχει και πιο πολλά φράγκα απο τον Ντούμο), στον Ντούμο θα την δώσουν τώρα ? ...δεν νομίζω!!
    Ίσως να υπαρχει μία πιθανότητα αμα πεσει μπαξίσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι ο Σαραηλιδης δεν θέλει τον Ντουμο είναι ξεκάθαρο. Για αυτό εξάλλου βρέθηκε και το όνομά Συμεωνιδης για να μπει εμποδιο στην έλευση Ντουμου. Εάν ήθελε πράγματι ο Συμεωνιδης τον Πιερικό θα το έκανε το καλοκαίρι όταν δέχθηκε πρόταση από άτομα του Πιερικου που σχεδόν τον εκλιπαρουσαν να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Ηαπαντηση του ήταν πως δεν τον ενδιαφέρει ο Πιερικος. Τώρα γιατί αραγε ενδιαφέρθηκε; Εάν δεν κατέβαινε σαν προεδρος στην ΕΠΣΠ θα ενδιαφερόταν και να?κατά μετά την πρόταση του Ντουμου; Ή άποψη μου είναι πως Συμεωνιδης και Σαραηλιδης είναι το ένα και το αυτό. Μία από τα ίδια. Εξάλλου ο Σαραηλιδης κάθε μέρα εκεί ξημεροβραδιαζεται. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μην χαθεί ή ψήφος του Πιερικου στις εκλογες. Το ενδιαφέρον του είναι όψιμο και για όσο κυλά ή προεκλογική περίοδος.
    Φυσικά για να υπάρξει διοικητική αλλαγή πρέπει το ΔΣ να συγκαλέσει ΓΣ. Κάτι το οποίο ζητά ή πλειοψηφια των μελών εδώ και καιρό. Εκεί ας μας παρουσιάσουν το όραμα τους και τα μέλη του ΔΣ που θα βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια.
    Ανδρεαδης Α.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμεωνιδη τα χρήματα του Ιβαν δωστά σε κάποια άλλη ομαδα και άφησε τον Πιερικό. Εσύ Σαραηλιδη τώρα που ήρθε πρόταση, κάνε γρήγορα ΓΣ γιατί άλλη τριμπλα δεν σου παίρνει να κάνεις. Την ομάδα θα την αφήσεις θέλεις δε θέλεις. Απάντησε στην επισημη πρόταση του Ντουμου και αναλόγως απάντησης θα αντιδράσουμε κι
    εμεις αφήνοντας πλέον την αποχή και την ανοχή.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΠΑΝΤΑ...ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΠΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....Ο ΝΤΟΥΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.......Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΙ ΖΟΥ


    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς για τη περπτωση σάραηλίδη όλοι έχουμε την ευθύνη μας, ιδιαίτερα βέβαια ο Καλαμπάκας που έκανε την πρόταση, όλοι γνωρίζαμε το ποιόν αυτού του ανθρωπού και ποιο είναι το παρελθόν του αλλά δυστυχώς δεν αντέδρασε κανεις, ίσως τελικά η πρόταση καποιου μέλους του Καλπακιδη η του Λαλα για πρώτοδίκειο να ήταν η σωστή, στο δια ταύτα πρέπει να πεισθούν όλα τα μέλη του ΔΣ για το αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα , ακόμη να σκεφθούν τη πλήρη από διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα τη διάλυση των ακαδημιών και να πράξουν το αυτονόητο, να παραιτηθουν .....ώστε να δρομολογηθουν οι εξελιξεις!!!!!!! ΥΓ προσοχή στο βιβλίο μελών. ..παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαραηλίδη επειδή δεν μπορεις να ισχυριστείς πλέον πως ο επενδυτής είναι αφερέγγυος, όπως έκανες με τον Λιναρδή, εφεύρες τον Συμεωνίδη, έτσι έχεις τον έλεγχο εσύ της ομάδας και ο Συμεωνίδης έχει σίγουρη τη ψήφο του Πιερικού. Αφήστε ήσυχο τον Πιερικό από τα μικροπολιτικά σας παιχνιδάκια. Αν θέλει πραγματικα να ασχοληθεί ο Συμεωνίδης με τον Πιερικό ας μπει στο νέο πανίσχυρο σχήμα που διαμορφώνεται. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Σημ. Εσύ πιτσιρικά που κάνεις το νταή με τις πλάτες του μπαμπά σιγά σιγά φεύγε γιατί ο Πιερικός τέτοιες πρακτικές τσαμπουκά δεν σηκώνει.
    Παπαδόπουλος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβηθήκαμε !! Κώστας Σουξιδης

      Διαγραφή
    2. Κώστα, στον «Υιό Σαραηλίδη» αναφέρεται...

      Διαγραφή
  9. Καλά ρε Συμεωνίδη, με το που ο Ντούμος ενδιαφέρθηκε για τον Πιερικό, τότε σε έπιασε καούρα να ενδιαφερθείς και συ. Τόσο καιρό που ήσουν. Είμαι σίγουρος πως αν δεν ενδιαφερόταν ο Ντούμος δεν θα ασχολιόσουν ούτε εσύ. Εσένα σε ενδιαφέρει μονο να μην χάσεις την ψήφο του Πιερικού που την έχεις αν υπάρχει ο Σαραηλίδης.
    Φίλος με τον Σαραηλίδη και συγχρόνως να θέλεις το καλό του Πιερικού δεν γίνεται.
    Πιπερίδης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση Σαραηλιδη σε ερώτηση γιατί δεν δίνει τον Πιερικό σε κάποιον επιχειρηματία που αποδεδειγμένα έχει οικονομική επιφάνεια :
    Εάν έρθει κάποιος με λεφτά να αγοράσει το μαγαζί σου εσύ πρέπει να φύγεις;
    Τα συμπεράσματα δικά σας, με τι άνθρωπο μπλεξαμε.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μάλιστα!
      Ο Πιερικος είναι "μαγαζί" του...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!