Έτοιμη η πρόταση Ντούμου για τον Πιερικό!

Μετά το επίσημο ενδιαφέρον της περασμένης εβδομάδας, από πλευράς του Γιάννη Ντούμου για την ομάδα του Πιερικού, και έπειτα από αρκετές συναντήσεις-συζητήσεις που ακολούθησαν όλες αυτές τις ημέρες..σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήρθε η ώρα της επίσημης πλέον πρότασης από πλευράς του ισχυρού άνδρα του Κίτρους προς την νυν διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και τον πρόεδρο της, Τάσο Σαραηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ντούμος σε δηλώσεις του προηγούμενου Σαββάτου στο PNEWS, αναφέρθηκε σε νόμιμες διαδικασίες παραλαβής του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει το θέμα, θα γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες και διευκρινήσεις σε συνεργασία με την διοίκηση, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Αν αυτό όμως επιθυμήσουν και από τη πλευρά Σαραηλίδη, που μέχρι στιγμή από μεριάς τους, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση πάνω στο θέμα.

12 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κύριο ντουμο όλα πρέπει να γίνουν νόμιμα και αφού ενημερωθεί η τωρινή διοίκηση του κυρίου σαραιλιδη για το ενδιαφέρον να κάνει πράξη αυτό που είχε πει την ημέρα που εξελέγη το σχήμα του από την συνέλευση ότι θα κάνει πίσω όταν έρθει κάποιος που να έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει την ομάδα εκεί που είναι ή θέση της
    Ε Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το «έκανε πράξη» με τον Λιναρδή?
      Κράτα μικρό καλάθι Λαφατζή, κράτα μικρό καλάθι!

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος Ντούμος έχει αποδείξει πόσο ανταγωνιστικές ομάδες μπορεί να φτιάξει και πόσο έχει στην καρδιά του τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενωθεί η Πιερία μπας και ξαναδούμε ομάδα του νομού, φυσικά έναν την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ, στην Α΄ Εθνική. ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έμαθα πως η πρόταση περιλαμβάνει και καποιο χρηματικό αντίτιμο. Θα βγάλει δηλ. και κέρδος από πάνω ο πρόεδρος. Να δείτε που θα πεσει φαγωμαρα μεταξύ τους ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο ποσό. Ήδη ακούστηκαν και οι πρωτες προστριβές ανάμεσά τους.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ! Ανατροπή δεδομενων!!!!

      Αν περιλαμβάνεται στο μενού και «χρηματικό ποσό», τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παραιτηθεί!
      Οι τυχοδιώκτες δεν χάνουν ποτέ τέτοιες ευκαιρίες!

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.
      Ίσως έτσι να εξηγούνται τα κεφάκια, τα γελάκια και τα χαμογελάκια σήμερα στον γνωστό καφενέ...

      Διαγραφή
    3. Πολύ δουλεύεις ρε Πατρή, όλη μέρα παρακολουθείς τι κάνει και τι δεν κάνει ο πρόεδρος. Σοβαρός πολύ μας βγήκες και εσύ.

      Τιμόθεος Δημητρίου

      Διαγραφή
    4. Και πολύ γραμμένο τον εχω τον πρόεδρο σου!
      Τα νεα του Πιερικου διαβάζω εδώ μέσα! Αν έχεις πρόβλημα, τότε λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Είναι δικό σου θέμα... Κύριε... τιμοθεοδημοσθενη...

      Διαγραφή
  4. Το θέμα είναι πως ο πρόεδρος έταξε τον ψήφο στον Συμεωνιδης με το αζημιωτο φυσικά. Άρα διαλέγει πια πρόταση είναι πιο συμφέρουσα για τον εαυτό του και θα αποφασισει. Φυσικά για τον εαυτό του, γιατί για τον Πιερικό αναμφισβήτητα είναι να πάρει την ομάδα ο Ντουμος.
    Α ρε τυχερε Σαραηλιδη, απο παντού πέφτει ο παράς. Ο μοναδικός πρόεδρος που θα βγάλει και κέρδος.
    Σημ. Έχει καιρό να εμφανιστεί εδώ μέσα ο κολαουζος της διοίκησης αυτός με τα πολλά ονόματα.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαποστολοδημητρίου, πού ξέρεις εσυ τι δουλειά κάνω και αν εχω εργοδότη που «τα παίρνει» κι'όλας?

      ΥΓ
      Με γειά το καινούριο σου «όνομα»!

      Διαγραφή
  5. Είπα και γω ο κολαούζος χάθηκε. Ας κοιτάξει τουλαχιστον πέρα από το λιβανιστήρι, ναπάρει και κανένα ευρώ από αυτά που θα πάρει ο πρόεδρος. Μην πάει τζάμπα τέτοιο γλείψιμο.
    Σημ. Εσύ με τα πολλά ονόματα τι έχεις να πεις που οι Ακαδημίες διαλύθηκαν και ο μεγαλύτερος σύλλογος του νομού να μην έχει παιδάκια να φορούν τη φανέλα του συλλόγου;
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίμο το γκαντέμιασες...
      Τι το'θελες και τον ανέφερες?
      Αλλά απο την άλλη πάλι, εχει την πλάκα του!
      Με διασκεδάζει...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!