Ήττα για τον Πιερικό - και αποχώρηση

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ομάδα του Πιερικού στο πρώτο του εκτός έδρας αγώνα για το 2017 απέναντι στον Θεσπρωτό. Ενώ παρελθόν αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Παναγιωτίδης που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Μπίκας με ψύχραιμο πλασέ από κοντά αξιοποίησε την σέντρα του Βιτώρου και έδωσε το προβάδισμα στον Θεσπρωτό σε ένα καίριο σημείο του αγώνα. Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και σφράγισε τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Νόνη ύστερα από φάουλ του Σουκιά.

Ενώ μια ημέρα πριν τον αγώνα υπήρξε ακόμη μια ηθελημένη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Πιερικού. Αυτή τη φορά ο μέσος Σπύρος Παναγιωτίδης ήταν αυτός που ''τα μάζεψε και έφυγε'', καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν ήταν ευχαριστημένος από τη διοίκηση της ομάδος. Έτσι το ρόστερ της ομάδος πλέον αριθμεί στους 19 ποδοσφαιριστές.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης (48ο λ.τρ. Κωστάκης), Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Πέντσας (79ο Μέμμος), Γιάκος, Ντόκος, Σουκιάς (77ο Μυρσινιάς), Μπίκας.

Πιερικός: Σοιλεμιζόγλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος (67ο Γαλανόπουλος), Λούγκος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (70ό Τριανταφύλλου), Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κολομπάκης, Τριανταφυλλίδης (67ο Gjoza).

3 σχόλια:

  1. Τον ματιαξαμε... τον Πιερικό!
    Έτσι δεν είναι Μανωλο-μπαμπινιωτη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφυγε λέει και ο Παναγιωτίδης, άρα κατά τα λεγόμενα του Μανωλη, το παιδί δεν είχε άλλα χρήματα από το χαρτζιλίκι του να δώσει για να είναι στον Πιερικό. Το σλόγκαν στην εποχή του Σαραηλιδη " Δεν δίνεις χρήματα δεν παίζεις στον Πιερικό"
    Αγωνιστικά είναι ανάξιο λόγου να ασχολούμαστε με αυτό που λέγεται σήμερα Πιερικος.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρεάδη, το πρόβλημα δεν είναι ο Παναγιωτιδης και ο κάθε Παναγιωτιδης...
      Ο "πρόεδρος" μάζεψε στην ομάδα ο,τι πιτσιρίκι υπήρχε ξεμπαρκο για να "φτιάξει" ροστερ...
      Δεν φτάνει που δεν έβαλε φράγκο, είναι και αμπαλος!!! Διπλό το κακό!!!

      Το τραγικό είναι ότι ο Πιερικός απέχει μόλις 3 βαθμούς από τον Αστέρα Πετριτη που είναι προτελευταίος στην βαθμολογία, δηλαδή στην σούπα για υποβιβασμό, και έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά του...

      Χθες σε θεσπρωτικο Αθλητικό site αναφέρθηκε ότι "οι αριθμοί στις φανέλες του Πιερικού δεν συμπίπτουν με τα ονόματα των παικτών, βάσει του φύλου αγώνα" και ρωτάω: Αυτή η ομάδα δεν έχει ούτε φροντιστη???

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!