Ηττήθηκε στο τέλος ο Πιερικός!

Σε ένα όχι τόσο καλό παιχνίδι, η Νίκη Βόλου κέρδισε τον Πιερικό στο «Π. Μαγουλάς».  Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρία ανεπιτυχή έψαχναν οι Θεσσαλοί και το κατάφεραν προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πετράκο.
Μια νίκη την οποία βάση εικόνας και φάσεων δικαιούταν και πήρε δικαίως. Οι «μελανόλευκοι» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφυγαν από τον Βόλο ηττημένοι.
Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι γινόντουσαν απειλητικοί κυρίως με στατικές φάσεις. Έτσι, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Νίκη και ξεκίνησε από κόρνερ. Στο 9’ ο Κόλα ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ναουμίδης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.Στο 28’ ο Κορέτα ανατράπηκε στην περιοχή, μετά από παρέμβαση αντιπάλου, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από ακόμη μια εκτέλεση κόρνερ του Κόλα, οι αμυντικοί του Πιερικού δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο, με τους Κορέτα και Πετράκο να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στο «πλεκτό».
Στο 30’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Τσιανάκας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, όμως ο βοηθός θεώρησε το γκολ ως οφσάιντ, με σκοπό τη μη καταμέτρησή του. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, αυτή στο 38’, όταν το σουτ του Κόλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
Στο 54’ ο Παπαδόπουλος είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 61’ ο Πετράκος πάσαρε εξαιρετικά στον Κορέτα στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να μη μπορεί να βρει δίχτυα με γυριστό σουτ.Επτά λεπτά μετά, ο Πετράκος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από μπαλιά του Νικλητσιώτη. Στο 76’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα, ο Ναουμίδης βρέθηκε αμαρκάριστος, δέχτηκε τη μπάλα, το πλασέ του, όμως, δεν ήταν αρκετά καλό για να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πιερικού.
Στο 80’ ο Πετράκος μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με σουτ δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Σοϊλεμέζογλου. Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Σέντρα του Κόλα από την αριστερή πτέρυγα, ο Πετράκος έπιασε την δυνατή κεφαλιά και βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-0. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Σεχολάρι, το οποίο όμως ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Τζήμα.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)Βοηθοί: Ακριβός (Λάρισας), Πατέτσος (Λάρισας)
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Δημολιός, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Πετράκος, Τσιανάκας (65’ Σκοπελίτης), Παπαγεωργίου (57’ Νικλητσιώτης), Κόλα, Μέτσε, Κορέτα
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου,  Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Λούγγος, Παπαδόπουλος (75’ Κοκονόζι), Συμεωνίδης (24’ Γαλανόπουλος), Σεχολάρι, Λαζόπουλος (62’ Καρτσαμπάς)



liganews.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΙΕΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!
    ΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!

    Δεν πειράζει Πιερικάρα μου!
    Δεν πειράζει παικταράδες του Ολύμπου!
    Δεν πειράζει παικταράδες του Μ. Αλεξάνδρου!

    Το αν θα χάσεις ή κερδίσεις μικρή σημασία έχει πια, αφού η αγωνιστική σου χρονιά ήταν προ τελεσμένα χαμένη.

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μύθος Αισώπου. Τίτλος "Κάμηλος αφοδεύσασα εν ποταμώ"
    "Διέβαινεν ποταμόν , κάμηλος , οξύ ρέοντα . Αφοδεύσασα δε την κόπρον ευθύς έμπροσθεν αυτής ιδούσα , δια το όξύ του ρεύματος ,είπεν: Τι τούτο ; Τα όπισθέν μου έμπροσθέν μου νυν ορώ διερχόμενα." Και το επιμύθιον " Ότι εν πόλει , εν η έσχατοι και άφρονες κρατούσιν αυτή, των πρώτων και φρονίμων , αρμόζει ο μύθος". Και η μετάφραση : "Μια καμήλα αφόδευε την ώρα που διέβαινε ένα ορμητικό ποτάμι. Τότε βλέποντας , αμέσως μπροστά της την κοπριά που έφερε το γρήγορο ρεύμα, είπε : Τι είναι πάλι αυτό; Πώς αυτά που είναι πίσω μου, τα βλέπω τώρα να περνούν μπροστά μου;"
    Ο μύθος ταιριάζει σε ομάδα που την διοικούν οι έσχατοι και οι άφρονες- οι "κοπρίτες"- και όχι οι άξιοι και οι φρόνιμοι. Κόπριζαν , μαγάριζαν , μόλυναν τόσα χρόνια οι "καμήλες των διοικήσεων" το ποτάμι της ομάδας του Πιερικού μας και τώρα διέρχονται "έμπροσθέν" μας οι βρομιές και οι δυσωδίες τους . Και τι πράττουμε;
    Τίποτα απολύτως!
    Εισπνέουμε τις αναθυμιάσεις που αναδίδουν οι κοπριές γιατί έχουμε συνηθίσει, πάσχουμε από ανίατο μιθριδατισμό.

    Ο Μιθριδάτης ο ΣΤ΄ο λεγόμενος Μέγας και Ευπάτωρ ήταν βασιλιάς του Πόντου από το 123 ωε το 63 π.Χ. Όταν σε ηλικία 13 ετών ανέλαβε τον θρόνο , βρισκόμενος μέσα στο εχθρικό και ραδιούργο περιβάλλον της αυλής κατέφυγε με έμπιστους και αφοσιωμένους υπηρέτες σε έρημο τόπο. Επειδή τότε ο συχνότερος τρόπος δολοφονίας ήταν η δηλητηρίαση , ο Μιθριδάτης λάμβανε βαθμηδόν διάφορα είδη δηλητηρίων, εθίζοντας τον οργανισμό του ώσπου απέκτησε ανοσία. Αυτός ο εθισμός στα δηλητήρια, ονομάστηκε "προς τιμήν του", μιθριδατισμός. Από αυτό ακριβώς πάσχουμε.

    Προς εσένα λοιπόν άγνωστε αντιγραφέα που δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς μία όμορφη, ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη μέρα παρά να παίρνεις τα σχόλια μου και να τα αντιγράφεις σε κάθε δημοσίευμα. Τόσο πολύ εμμονή σου έχω γίνει;

    Θεωρείς με το μυαλό σου ότι ρεζιλεύεις εμένα; Θεωρείς αυτοί που αντιλαμβάνονται τα γραφόμενα μου ότι δεν καταλαβαίνουν αν είμαι εγώ ή όχι;

    Οι φίλαθλοι/οπαδοί του Πιερικού χαρακτηρίζονταν διαχρονικά από το κύρος, την αξιοπρέπεια και την παιδεία που κατέχουν. Γελοιότητες αυτού του είδους δεν αρμόζουν σε κάποιον ΠΙΕΡΙΚΌ. Είναι πολύ λυπηρό που σε αυτούς του λίγους που έχουμε απομείνει μπαίνουν μικρόβια σαν του λόγου σου, προσπαθώντας να μολύνουν έναν υγείες οργανισμό(οργανισμός = ποιοτικός κόσμος, γιατί ίσως το πάρετε και το παρερμηνεύσετε).

    Καλό Πάσχα κύριοι από εμένα και την οικογένεια μου. Καλή Ανάσταση! Εύχομαι ο Κύριος να βοηθήσει την ομάδα μας να βρει το δρόμο της.

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!